Dodaj do ulubionych

co tu wybrać?

22.10.10, 23:26
jak w każdy piątek wybrałem się dziś na małą przebieżkę po mieście i co chwila widziałem jaką fajną babkę na bilbordzie z teksem "ja już wybrałam" może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? to ma coś wspólnego z wyborami czy co? tak czy inaczej fajna lalka, na pewno ją widzieliście.. to randka.pl czy co?
Obserwuj wątek
    • szczepan_mar Re: co tu wybrać? 23.10.10, 07:51
      Chyba chodzi o Galerię Revia Park która powstaje przy ul. Lubelskiej
      • lexer9 Re: co tu wybrać? 23.10.10, 12:44
        przy Lubelskiej? w dobrą lokalizację wybrali. ciekawe kiedy planują otwarcie. wiesz może?
      • koziorozka Revia Park 23.10.10, 13:45
        lexer9 - 4 identyczne posty na 4 forach
        szczepan_mar - jedną firmę już tu zareklamowałeś
        Obaj w tej samej agencji marketingu szeptanego pracujecie?
        Otwarcie sklepów Revia w przyszłym roku
        www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101021/ZAMOSC/494785062
        • lexer9 Re: Revia Park 23.10.10, 16:04
          po prostu lubię wiedzieć co się dzieje w mieście. a ten bilbord rzucił mi się w oczy.
          pytam o dokładne otwarcie, to ze w przyszłym roku to wiem, chodzi mi o jakąś dokładną datę ( kwartał, miesiąc). kiedyś miałem tam dochodowy interes okolicach starego bazaru i teraz szukam jakiegoś nowego lokalu na nowy interes.
          a umieściłem to info na innych forach bo chciałem się zorientować czy to jakaś ogólnopolska akcja czy tylko na terenie Zamościa. coś w tym złego?
    • czuk1 Re: Revia Park 25.10.10, 21:26
      Wg mnie. Ta inwestycja przy Kilińskiego , powinna być rozpatrywana w powiązaniu z innymi istniejącymi i planowanymi przedsięwzięciami (w tym budowanym dużym supermarketem przy ul Kilińskiego).
      Trzeba sobie zadać wiele pytań, np.:
      Jaki jest obecnie stan nasycenia placówkami handlowo usługowymi w mieście ?
      Jakie są prognozy rozwoju Zamościa, w powiązaniu z prognozami miast ciążących do Zamościa (tymi z dawnego woj. zamojskiego " Krasnymstawem i Janowem)
      Czy lokalizacja Rewia Park jest trafiona ?
      Jakie nisze handlowo-usługowe i atrakcje dla przyszłych klientów będą tu skoncentrowane ?
      Czy są jeszcze opłacane branże franczyzowe, które można uruchomić w Zamościu, i w tym akurat obiekcie Revia Park ?

Nad tymi pytaniami nie musiał głęboko zastanawiać się inwestor główny (Uniwers), gdyż obiekt ten przeznacza on do wynajęcia i równorzędnie do zagospodarowania przez siebie. Inwestor jest w stanie opłacalnie handlować sam w tym obiekcie oraz wynajmować korzystnie powierzchnie dla innych firm handlowych , pod warunkiem nie konkurowania z inwestorem.
      • czuk1 errata do jednego zdania w poście.. 25.10.10, 21:29
        Jest...

Czy są jeszcze opłacane branże franczyzowe, które można uruchomić w Zamościu, i
        w tym akurat obiekcie Revia Park ?

Winno być .....

Czy są jeszcze opłacalne branże franczyzowe, które można uruchomić w Zamościu, i
        w tym akurat obiekcie Revia Park ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka