Dodaj do ulubionych

najlepsi toruńscy dziennikarze

22.11.02, 22:48
Ja nominują Waldemara Pankowskiego za obiektywne teksty polityczne i nieco
gorsze, (ale jak na toruńskie warunki to i tak fenomen)teksty śledcze.

Antynominacja dla Dariusza Czołgowskiego z wyborczej. Zdolny chłopak, ale
idzie na łatwiznę i nic rzucającego na kolana nie potrafi napisać.

A wasze typy?
Obserwuj wątek
    • merkantyl Re: najlepsi toruńscy dziennikarze 24.11.02, 11:55
      ja się zgadzam.
      Pankowski z Pomorskiej -OK.
      Dodałbym jedszcze winicjusza Schulza z Nowości za porządne teksty o muzyce.

Jak to nazwałęś antynomnację, przyznaję dziennikarskiej świni Radosławowi
      Rzeszotkowi. Za wymyślanie niestworzonych historii i operowanie najniższymi
      instynktami.
      • Gość: Paweł Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 12:53
        merkantyl napisała:

> ja się zgadzam.
        > Pankowski z Pomorskiej -OK.
        > Dodałbym jedszcze winicjusza Schulza z Nowości za porządne teksty o muzyce.
        >
        > Jak to nazwałęś antynomnację, przyznaję dziennikarskiej świni Radosławowi
        > Rzeszotkowi. Za wymyślanie niestworzonych historii i operowanie najniższymi
        > instynktami.

Drugim do duetu ścierwojadów jest niejaki Kiełpiński , choć przyznaje że nie
        dorasta do Rzeszotka.P
        • merkantyl Re: najlepsi toruńscy dziennikarze 24.11.02, 14:00
          Kiełpiński nie jest jeszcze taki zły. Przynajmniej nie konfabuluje jak Radzio.

Rzeszotka to się powinno za jaja (o ile je ma) powiessić. To jest
          pseudodziennikarz.
          • Gość: SDB Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 16:24
            merkantyl napisała:

> Kiełpiński nie jest jeszcze taki zły. Przynajmniej nie konfabuluje jak
            Radzio.
            >
            > Rzeszotka to się powinno za jaja (o ile je ma) powiessić. To jest
            > pseudodziennikarz.

O qrwa ile w was nienawisci do jakichs zwyklych dziennikarzy
            • humanior Re: najlepsi toruńscy dziennikarze 24.11.02, 20:19
              jest pewna różnica między zwykłym dziennikarzem: jednym lepszym, drugim gorszym
              a takim Radosławem Rzeszotkiem.

Polecam ci materiał o dwóch dziewczynach które są lesbijkami bo upodobniają się
              do Tatu. Toć to od razu widać, że są to fakty wymyślone. A Rzeszotek jak to
              Rzeszotek konfabuluje i konfabuluje.
              • Gość: Esther Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 21:13
                Chlopaki, a ten Kielpinski, to jak ma na imie? Pozdrawiam Esther
              • Gość: Marcin Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 24.11.02, 21:56
                humanior napisał:

> jest pewna różnica między zwykłym dziennikarzem: jednym lepszym, drugim
                gorszym
                >
                > a takim Radosławem Rzeszotkiem.
                >
                > Polecam ci materiał o dwóch dziewczynach które są lesbijkami bo upodobniają
                się
                >
                > do Tatu. Toć to od razu widać, że są to fakty wymyślone. A Rzeszotek jak to
                > Rzeszotek konfabuluje i konfabuluje.

Humanior - zgadzam sie w 100 procentach, bo to co on robi to jest dramat w
                kilku odslonach, ale cos mnie zaintrygowalo w Twoim poscie... Fakty
                wymyslone... To cos takiego istnieje? :)
                • sas5 Re: najlepsi toruńscy dziennikarze 24.11.02, 22:38
                  Drogi Marcinie nie łap człowieka za słówka, wiadomo co Humanior miał na myśli.

Uważam, że denominację powinien otrzymać przede wszystkim red.naczelny, bo to
                  on zapewne zatwierdza art. do druku.
                  Ja po art. o pomordowanych dzieciach, przestałam po prostu kupować Nowości.
                  No cóż, najwyrazniej i "poczytność" spada i poczytalność....
                  • Gość: humanior Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: proxy / 217.96.43.* 24.11.02, 22:47
                    to co wyprawia Rzeszotek woła po prostu o pomstę do nieba. Rolą dziennikarza
                    jest opisywanie rzeczywistości a nie jej kreowanie!!!!!!

Zgadzam się z tobą, to nie Rzeszotek jest winny, ale redaktor prowadzący albo
                    naczelny która wypuszcza takie teksty.

Ten człowiek ma naprawdę nierówno pod sufitem!
                    • Gość: Alek Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: 213.146.61.* 25.11.02, 07:34
                      Humanior zasłynął z tego, że zna na pamięc teksty z Gazety Pomorskiej. Albo zna
                      na pamięc, albo bierze je prosto z komputera na swoim biurku. Nie raz już
                      przeciez cytował na tym forum teksty z GP słowo-w-słowo. A najprościej zrobić
                      to jeżeli się samemu napisało lub kolega napisał. Kolega z gazety. Zdecydowanie
                      zbyt często humanior znał na pamięc teksty W. Pankowskiego...
                      Dodam tylko że GP i Nowości to konkurenci na lokalnym rynku, chociaz akurat
                      GPToruń mająca poziom gimnazjalnego pisemka szkolnego nie ma tu zbyt wielkich
                      szans.
                      • Gość: Julka Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: 217.153.37.* 25.11.02, 13:09
                        A skąd drodzy forumowicze wiecie, że reportaże Rzeszotka są nieprawdziwe? Skąd
                        merkantylu wiesz, że Rzeszotek te "niestworzone historie" wymyśla? Na jakiej
                        podstawie humanior twierdzi,że "materiał o dwóch dziewczynach które są
                        lesbijkami bo upodobniają się do Tatu" jest wymyślony? To, że Wy nie
                        spotkaliście się z takimi historiami, nie znaczy, że nie mają one miejsca.
                        • brave-blonde Re: najlepsi toruńscy dziennikarze 25.11.02, 15:06
                          Widziałam, jak Rzeszotek zmienia historie. Tzn. widziałam fakt, a później
                          czytałam absolutną bzdurę autorstwa RR

To jest szczeniak, który nie dorasta tylko staje się karłem
                          • Gość: Alek Humanior wyrwało ci jęzorek? IP: 213.146.61.* 26.11.02, 09:21
                            Jakoś Humanior nie odpowiada, na przemyslenia sugerujące, że zna zbyt dobrze p.
                            Pankowskiego i ma nawet komputer na sąsiednim biurku.
                            teraz może i odpowie, ale strach zatkał mu gardziołko na 2 dni całe.
                            odpowiadaj więc, ale w tej chwili twoja odpowiedź, jest warta tyle co g...
                            azeta pomorska.
            • comok Re: najlepsi toruńscy dziennikarze 25.11.02, 15:32
              nie macie o czym pisać tylko o Nowościach? gadacie że to takie fe a wszyscy
              wiedza o czym tam jest napisane i znacie nawet nazwiska dziennikarzy.
              gratuluje.
    • comok Re: najlepsi toruńscy dziennikarze 25.11.02, 15:44
      poza tym gratuluje odwagi. latwo jest napluc na człowieka, który podpisuje sie
      nazwiskiem. a ty chowasz sie za nikiem. jestes po prostu zalosny. tak sie
      zachowuja szczury. ciekawe czy poszedles kiedys do Nowości i powiedziales to
      wszystko w oczy.
      • Gość: Blondi Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 15:59
        comok napisał:

> poza tym gratuluje odwagi. latwo jest napluc na człowieka, który podpisuje
        sie
        > nazwiskiem. a ty chowasz sie za nikiem. jestes po prostu zalosny. tak sie
        > zachowuja szczury. ciekawe czy poszedles kiedys do Nowości i powiedziales to
        > wszystko w oczy.

A skąd Ty to wiesz, co?
        Ja powiedziałam Rzeszotkowi onegdaj, co myślę o jego bzdurach.
        • Gość: janko Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: *.torun.dialup.inetia.pl 25.11.02, 16:05
          Zgadzam się z denominacją Radosława Rzeszotk,chociażby za opisanie,a
          właściwie wymyśleenie afery pedofilskiej.Tak ważnego tematu nie mozna
          zostawić odłogiem i autor powinnien kontynuować.
          • Gość: mangood Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: *.zsmeie.torun.pl 25.11.02, 16:57
            NIe zdziwilbym sie, jesliby za dni kilka pojawil sie artykul w Nowosciach o
            mafii i bandytach na torunskim forum GW :) Autorstwa Rzeszotka ofkors. Facet
            jest po prostu smieszny. Kiedys, po artykule opisujacym ludzi siedzacych na
            IRCU ( w ktorym napisal, ze moja przyjaciolka "chetnie porozmawia z kazdym
            facetem"), mialem z nim krotka rozmowe na IRCu, w ktorej pan RRZ dal popis
            swojej inteligencji...
            Inna sprawa - wielokrotnie juz tu poruszana - pan szanowny red. Orcholski. Z
            wczorajszej wypowiedzi w Zblizeniach mozna wywnioskowac, ze nie ma torunskiej
            starowki. Powiedzial o niej, ze przetrwala 2 wojny, starania komunistow o
            otynkowanie ratusza, natomiast nie przetrwala ataku graficiarzy. No comment.
          • Gość: Julka Re: najlepsi toruńscy dziennikarze IP: 217.153.37.* 26.11.02, 17:44
            A na czym miałaby owa kontynuacja polegać? Czy dalsze działanie nie jest
            zadaniem policji, prokuratury i sądu? Dziennikarze są od ujawniania faktów, a
            nie od ścigania przestępców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka