gallagher 05.12.02, 09:23 NINIEJSZYM OGŁASZAM KONIEC WĄTKÓW O KONIUCHACH I BRZEZINACH!!! Ale i tak Koniuchy Rulez:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzidek Re: KONIEC ŻENADY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 13:48 co strach oblecial cie dupku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: KONIEC ŻENADY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 13:52 Gość portalu: dzidek napisał(a): > co strach oblecial cie dupku? Gallagher, widzisz, jaka jest interpretacja zwyczajnych intencji. Niech się taplają we własnych.. Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: KONIEC ŻENADY 05.12.02, 15:23 Posłuchajcie Ladies & Gents, Przestańcie się kłócić. Wypisujecie o sobie (ja zresztą też) jakieś brednie. Wiech, Blonde, czy naprawdę dostrzegliście w poście Sarenki jakieś egocentryczne tendencje? Ja, słowo honoru nie. Osobiście pisząc o Koniuchach, nie miałem na myśli żadnych innych zamierzeń poza wyłącznie informacyjnymi (Wiechu, wyjaśniłem Ci to prawda?). Poza tym dziś niepotrzebnie dałem się wciągnąć w dyskusję z jakimiś dziwnymi osobnkikami. Z drugiej strony Sarenka odpowiada atakiem, do tego włączają się jakieś "dzidki", "kanary" czy "krótki" i robi się z naszego forum FUCK-UP. Ja oczywiście też nie jestem bez winy. Uważam całą Waszą trójkę i sam siebie za osoby na poziomie i myślę że Wy tak samo uważacie o sobie. Pomimo, że nazywamy się nawzajem różnie, wiemy że tak nie jest. No to jak? Pokój? Sarenka, dla mnie może być TATU. Nas, z Koniuchów i tak NIKT NIE DOGONIAT:) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: KONIEC ŻENADY 05.12.02, 15:29 gallagher napisał: > Wiech, Blonde, czy naprawdę dostrzegliście w poście Sarenki jakieś > egocentryczne tendencje? Ja, słowo honoru nie. Ja tak, w kontekście całokształtu jej twórczości Ale już spasowałam, peace. :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Smutek mój 06.12.02, 08:22 gallagher napisał: > Posłuchajcie Ladies & Gents, > > Przestańcie się kłócić. > Wiech, Blonde, czy naprawdę dostrzegliście w poście Sarenki jakieś > egocentryczne tendencje? Ja, słowo honoru nie. > Osobiście pisząc o Koniuchach, nie miałem na myśli żadnych innych zamierzeń > poza wyłącznie informacyjnymi. Poza tym robi się z naszego forum FUCK-UP. Ja > oczywiście też nie jestem bez winy. Uważam całą Waszą trójkę i sam siebie za > osoby na poziomie i myślę że Wy tak samo uważacie o sobie. > > No to jak? Pokój? > Podpisując sie pod powyzszym usprawiedliwiam tym samym rzadkie odzywanie sie nieprzyjemnoscia udzialu w klotniach (co nie przeszkadza mi być czasem złosliwym). Pozdrawiam wszystkich, Odpowiedz Link Zgłoś