moby1 08.12.02, 11:28 Mam pytanie kto zna dobrego dentyste w Toruniu. Moze podacie adres, koszty wypelnienia zeba i jakosc uslugi.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brave-blonde Re: Dentysci w Toruniu. 08.12.02, 12:54 Moim zdaniem Ziemlewska dobra uługa, dobry sprzęt, czysto, elegancko, BEZSTRESOWO plomba 80 zł Gorąco polecam, sama korzystam gabinet ma przy Mickiewicze vis a vis DGG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Dentysci w Toruniu. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 08.12.02, 16:13 brave-blonde napisała: > Moim zdaniem Ziemlewska > dobra uługa, dobry sprzęt, czysto, elegancko, BEZSTRESOWO > plomba 80 zł Gorąco polecam, sama korzystam > gabinet ma przy Mickiewicze vis a vis DGG gash! to dentysci teraz tacy drodzy???? ostatni raz bylem kilka lat temu ,,a plomba mi wypadla wiec na dniach bede musial sie pojawic na komnatach szalonych sadystow z wiertarkami w roztrzesionych raczkach! buuu :,( Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Dentysci w Toruniu. 08.12.02, 16:22 Gość portalu: davoo napisał(a): > brave-blonde napisała: > > > Moim zdaniem Ziemlewska > > dobra uługa, dobry sprzęt, czysto, elegancko, BEZSTRESOWO > > plomba 80 zł Gorąco polecam, sama korzystam > > gabinet ma przy Mickiewicze vis a vis DGG > > gash! to dentysci teraz tacy drodzy???? ostatni raz bylem kilka lat temu ,,a > plomba mi wypadla wiec na dniach bede musial sie pojawic na komnatach szalonych > > sadystow z wiertarkami w roztrzesionych raczkach! > > buuu :,( Sa jeszcze drozsze uslugi - to tylko czesc tego. radca Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Dentysci w Toruniu. 08.12.02, 19:09 zzzzz zzzzzzzz zz zzz zz z zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Dentysci w Toruniu. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 00:21 brave-blonde napisała: > zzzzz zzzzzzzz zz zzz zz z zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oszszszsz Ty, Brutusie jeden auuuaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Dentysci w Toruniu. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 08.12.02, 16:24 moby1 napisał: > Mam pytanie kto zna dobrego dentyste w Toruniu. Moze podacie adres, koszty > wypelnienia zeba i jakosc uslugi.Dzieki. kieeeedys byla taka "studencka" dentystka na kopernika- adresu dokladnego nie znam, wchodzilo sie w brame gdzies w poblizu knajpki "desperado" (sic!!:)) Przechodzilo przez podworko, lekko na skos po prawej stronie wejscie i na pieterko do gabinetu. Ceny szokujaco niskie. ...ale no tak, wlasnie mi od Pani sympatycznej dentystki wypadla plomba, wiec cena adekwatna do jakosci :)))))) Ale!...warto sie przejsc do niej, moze przez te (4?)lata ewoluowala, popytac jakie ma plomby, czy za dodatkowe 10 zl nie moglaby dodac cos do tego gipsu;) A obsluga super no i ceny swiadczyly o tym, ze kobietka robi to z powolania i w poczuciu misji ;) lacze sie w bolu, pzdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grey Re: Dentysci w Toruniu. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 14:12 Mój nazywa się Ragina. Przyjmuje na Małych Garbarach. Plomba - 60 pln. Na jakość usług nie narzekam. Ponadto ma dodatkowy plus przez cały czas nadaje tekstami jak osioł ze Shreka. Ciężko usiedzieć w skupieniu. Dla mnie ma to znaczenie, bo dotychczas histerycznie bałem się dentystów. Z czystym sercem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Dentysci w Toruniu. 10.12.02, 11:29 Niejaka Wioleta Ossowska przy Rydygiera (na pietrze nad sklepem Sowy obok kościoła). Najtańsza może nie jest, ale delikatna i plomby wstawia b.dobre. Ale rwac nie umie - z tym najlepiej do faceta - dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoołka Re: Dentysci w Toruniu. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 12:17 Izabela Oder - Dekowska w Kaszczorku przy Dożynkowej gabinet: och! kontakt interpersonalny: ach! jakosć usługi: aaaach! cena: warta powyższych i bynajmniej niewysoka! Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Dentysci w Toruniu. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 10.12.02, 12:29 Gość portalu: Yaskoołka napisał(a): > Izabela Oder - Dekowska w Kaszczorku przy Dożynkowej > gabinet: och! > kontakt interpersonalny: ach! > jakosć usługi: aaaach! > cena: warta powyższych i bynajmniej niewysoka! > > Gorąco polecam! Wyjaw jaka ta cena, jeslibym mial juz szukac ochow i achow przy dozynkowej w kasztorku???!!! :)))) A dentysty, w zwiazku z szara naga jama po plombie, bede szukal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Dentysci w Toruniu. IP: 217.97.134.* 10.12.02, 12:35 ej, czy Wy aby o dentystach prawicie!???.... śjakoś tak orgastycznie sie porobiło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Dentysci w Toruniu. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.12.02, 17:38 orgiastycznie nie orgiastycznie, Wiechoo, Yaskoolke wystraszyles, a ja sie nie dowiedziedzialem, po ile plomba w kasztorku!;) a mam nadzieje sie nia pochwalic w odnowie ps Yaskoo, bedziesz oczywiscie?? Odpowiedz Link Zgłoś