bjarne25 11.05.06, 22:22 Nareszcie!!!Ta prowizorka na dworcu jest już nie do zniesienia,więc najwyższy czas,aby ten kontener i te szpetne przystanki zniknęły.Byle do stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggi no i brawo 12.05.06, 00:22 teraz bedziemy miec ladny i nowoczesny dworzec.ale niezapeszajmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ggi no i brawo 12.05.06, 00:23 nareszcie bedziemy miec ladny,nowoczesny dworzec.miejmy nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
grypzu Re: Ruszyła budowa dworca PKS 12.05.06, 04:21 hmm, szkoda że projekt gorzej niż średni... ale grunt żeby było funkcjonalnie, w końcu dworzec PKS nie musi być arcydziełem architektury, grunt żeby spełniał swoją rolę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bratpit24 Re: Ruszyła budowa dworca PKS 12.05.06, 08:10 Marudo! :) a swoja drogą gdzie mozna zobaczyc ten projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Projekt jest nowoczesny: klinkier, szkło, stal 12.05.06, 08:41 bratpit24 napisał: > Marudo! :) ...bydgoska :-) Projekt jest nowoczesny: klinkier, szkło, stal, nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
grypzu Re: Projekt jest nowoczesny: klinkier, szkło, sta 14.05.06, 05:14 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=312674&page=1&pp=2i tutaj ;) hehe może i jestem marudą bydgoską :P ale życzę sąsiadom jak nalepiej ;] nie zrozumcie mnie źle - nowy dworzec cieszy i mnie, bo jako częsty bywalec Torunia korzystam z tego przybytku regularnie. Ale skoro buduje się już coś nowego zupełnie od podstaw, można się bardziej postarać... "klinkier, szkło, stal" ?? projekt wieje wczesnymi latami 90-tymi, chyba że coś się zmieniło i wizualka jest nieakutalna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
adico7 Re: Projekt jest nowoczesny: klinkier, szkło, sta 24.05.06, 13:38 Tak na marginesie - "Projekt terminalu powstał na desce kreślarskiej Marka Bielskiego z bydgoskiej pracowni architektonicznej Arus..." Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Ruszyła budowa dworca PKS 13.05.06, 21:26 I znowu tak jak w Bydgoszczy znakomita lokalizacja. Dworzec PKP gdzieś tam, PKS tez gdzieś tam! Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Ruszyła budowa dworca PKS 14.05.06, 10:49 o co chodzi,przecież w ścisłym centrum Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Ruszyła budowa dworca PKS 24.05.06, 12:18 O to by ponarzekac w Toruniu, maciej tak lubi Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: Ruszyła budowa dworca PKS 25.05.06, 09:22 A w Bydgoszczy dworzec kolejowy w jednym, autobusowy w drugim a lotniczy w trzecim miejscu. To dopiero koszmar! I jak tu żyć? Odpowiedz Link Zgłoś