wiechl 06.07.06, 14:01 tam leży uważajcie, żeby się nikt nie potknął ;) rodzinę spazmujących klonów prosimy o wzmożoną aktywność - gorzkie żale, przybywajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwumiasto Re: forum upadło 06.07.06, 14:06 Na zamowienie: I po co ci to było jabburze? .... blablabla... Czym ci zawinili ci admini? ...blablabla.... Normalnie aż żal patrzeć, forum torun upada. ... blablabla... .Normalnie się popłakałam, ... blablabla... wiem , ze powiesz - głupia baba, glupi dziad raczej.. Kawał życia w to włożyłam, ...blablabla... A teraz mi sie nie chce, ...blablabla... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eferalgan_topless Re: forum upadło 06.07.06, 14:34 Trzeba zasypać kogoś skargami. Możecie pisać na moje gazetowe konto :-) I tak nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 14:35 brak moderatorow = durne reklamy wiszą. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=44786215 Odpowiedz Link Zgłoś
eferalgan_topless Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 14:41 Na szczęscie są strażnicy. Pisz skargi na mojego mejla. Nie krępuj się. Zobaczysz,że ci ulży. Ręce przestaną drżeć, znowu poczujesz się ważna i potrzebna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 15:16 kuku, czy spędzasz dzisiejszy dzień dziś w pełnym słońcu, co to jednak stan trwałego pogorszenia zdrowia!?.. ktoś wkleja gupi wątek, a ty po 9 (słownie: dziewięciu) minutach stękasz, że wątek jeszcze nie usunięty. przeginasz Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 16:21 zapracowana widać jest tak bardzo w swym miejscu zatrudnienia hły hly Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 17:11 tego chciałeś sdb = jątrzący leszku? Brak moderacji = mniej turystów, mniejsze inwestycje, niższe ceny mieszkań, brak nowego mostu Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 19:52 i cargo, i jachtportu... Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 20:21 > niższe ceny mieszkań to akurat by mnie ucieszylo. myslisz ze syf na forum to jakis sposob? ;) lepiej taki niz zaden! namowiles mnie tez porobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eferalgan_topless Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 20:32 Mam WAS jątrzące leszki! malepiffko, sdb,wiechl i... ...eferalgan topless to ten sam jątrzący leszek! Ręce do góry! Mam Was/nas na muszce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: brak moderatorow = durne reklamy wiszą. 06.07.06, 22:26 taaak i tak wszyscy jesteśmy jednym a on jest nami wszytskimi. tak naprawde chcemy też obłozyć sajdingiem ratusz i wyasfaltować rynek ;] Odpowiedz Link Zgłoś