folkatka 18.07.06, 23:47 Jeden z ostatnich dzikich zakątków w Europie. www.darzbor.v24.pl/vb/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vauban Re: Spamujmy Dolinę Rospudy 18.07.06, 23:55 Dzierżbór chętnie, ale nie tu, bo tutaj jest to SPAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Spamujmy Dolinę Rospudy 19.07.06, 00:40 Spam?? Jaki spam?? Tu chodzi o uratowanie jednego z ostatnich dzikich zakątków Europy, daruj sobie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Zaspamujmy Dolinę Rospudy 19.07.06, 01:09 1. Nie taki znów dziki - znam, byłem, widziałem. Co nie wyklucza, że doceniam, popieram, wspominam. Mile. 2. Jednak nie tutaj - od tego są inne fora, tu niewielu sprawę dojrzy, koniec wątku widzę na oślej, chociaż może nie zasługuje pod względem netykietalnym. 3. Jednak z czysto formalnych względów, tamże posłane prędzej czy później zostanie. Albo spadnie w dół zapomnienia, bo ja się tu już dopisywać nie będę, nawet sprowokowany. Powstaje pytanie: czy warto wrzucać wątek gdzie popadnie ? A nie lepiej od razu zamieścić go tam, gdzie są szanse by zainteresowali się nim ludzie kompetentni i/oraz aktywni ? Nic nie mogę, tylko doradzam na przyszłość więcej rozwagi w wyborze medium. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: Ratujmy Dolinę Rospudy 22.07.06, 11:41 mozna próbować jeszcze tutaj: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,74178,3491896.html aż żal berze, kiedy się patrzy na ludzką bezmyślność.. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Re: Ratujmy Dolinę Rospudy 22.07.06, 12:10 wpisywać się chemiczni bracia Odpowiedz Link Zgłoś