15.02.03, 22:02
Czy wieci że w toruniu jest odzial telewizji tvn,jes to jedna telewizja która
pokazuje duzo torunia.
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: tvn 15.02.03, 23:04
      dog3 napisał(a):

> Czy wieci że w toruniu jest odzial telewizji tvn,jes to jedna telewizja która
      > pokazuje duzo torunia.

Niech mnie ktoś uszczypnie, bo chyba śnię.
      • Gość: gulczas87 Re: tvn IP: *.awacom.pl 16.02.03, 00:58
        A gdzie, bo mnie ciekawość zżera, możę w twoich snach??? ;-)
    • radca Re: tvn 16.02.03, 01:00
      dog3 napisał(a):

> Czy wieci że w toruniu jest odzial telewizji tvn,jes to jedna telewizja która
      > pokazuje duzo torunia.

- tak,byl tam kiedys MIROSLAW ROGALSKI. Nie wiem,czy jest jeszcze ?

radca
      • Gość: para Re: tvn IP: *.torun.mm.pl 16.02.03, 16:43
        Tak gulczas oddzial TVN24 jest w Toruniu a nie w Bydgoszczy.Taka jest prawda i
        co glupio CI.
        • Gość: mni Re: tvn IP: 158.75.13.* 17.02.03, 16:52
          No i co gulczas glupio Ci. Jestes bardzo zle zorientowany.Jak Ci nie na reke to
          milczysz.
      • Gość: para Re: tvn IP: *.torun.mm.pl 16.02.03, 16:43
        Tak gulczas oddzial TVN24 jest w Toruniu a nie w Bydgoszczy.Taka jest prawda i
        co glupio CI.
        • gulczas87 Re: tvn 20.02.03, 17:17
          JA nie milcze tylko o Toruniu zapomniałem! Tak jakoś tu niezaglądałem!
          Zbudowali wam budynek z oddziałem czy tylko koleś w domu materiał robi??? Bo to
          ważne! cze
          • Gość: daawe Re: tvn IP: 10.10.73.* 20.02.03, 17:45
            jest siedziba po drugiej stronie rzeki, maja niezly widok na starowke :)
            • Gość: gontek Re: tvn IP: *.torun.mm.pl 21.02.03, 11:01
              No i co gulczas. Wreszcie sie odezwiesz, czy szczena Ci opadla,Ty megalomanski
              Bydziaku.
    • Gość: gulczas87 Re: tvn IP: *.awacom.pl 22.02.03, 20:22
      Już jestem... coś ostatnio o was koledzy zapominam... szczena mi opadła ja
      diabli bo skoku Małysza i po reklamie Bydzi w TV!!!! Podczas zawodów,
      widzieliście????

*** No co mam powiedzieć, ciesze się z waszego szczęścia, macie spory +, bo
      telewizja jest sporym plusem w oczach inwestorów!!! Czemu traktujecie mnie jak
      wroga Piernikowa? Ja go bardzo lubie a ten wątek z Poznania miał na celu
      zaspokojenie ciekawości a nie obraze T. Z drugiej strony to wasi podszywający
      sie ludzie zrobili ten zamętn... w innych city zamieszania nie było!!! Tylko w
      Poznaniu.... a jak wy widzicie idee łaczenia się B i T ???? Ale serio bez
      obelg???

PS. Ikea która zaczeła stawiać swój market w bydzi twierdzi że Torunianie będą
      tu przyjeżdżać na zakupy, ja wątpie, ale podobno bydzianie i torunianie jeżdżą
      na nie aż do Gdańska i Poznania... a wy przyjedziecie????

Zobaczymy się pewnie szybciej.... nie na otwarciu Ikei tylko podczas 3 koleji
      ekstraligi żużlowej.... mecz jest u was!!!

CZe
      • Gość: MONK Re: tvn IP: *.tvtorun.u.com.pl 23.02.03, 21:02
        Mysle, ze bardzo zle sie stalo, ze nasze brudy wypralismy sobie na cudzych
        forach. Zakladanie watkow o BiT w miastach takich jak Poznan czy Krakow nie
        moglo przyniesc dobrych skutkow.
        Megalomania moich niektorych kolegow z Bydgoszczy przyprawia mnie o ...
        zaklopotanie (zeby uniknac mocniejszych slow).
        Dla mnie wazniejsze od znaczenia poszczegolnych miast jest ich sila
        prezentowana jako calosc i wydaje mi sie, ze na tym powinnismy sie skupic. Ta
        wspolpraca juz ma miejsce a jedyne co nalezy zrobic to ulatwic zwyklym ludziom
        zycie miedzy dwoma miastami. Tyle. Pozdrawiam.
        • Gość: gulczas87 Re: tvn IP: *.awacom.pl 23.02.03, 22:04
          Ja naprawde miałem dobre intencje!!!!!!! Nie chciałem źle... ale te (cenzura) z
          poznania zrobiły szum wokół sprawy!!!!

cze pozdr

// Teraz myślmy o tym co zrobić by nasze miasta były zauważane w oczach
          inwestorów!!! Budować fabryki między B i T, łaczyć się!!! Stworzyć dużą
          aglomerację!!! Ściągać inwestorów itp.

Macie może pomysły?!
          • Gość: MONK Re: tvn IP: *.tvtorun.u.com.pl 24.02.03, 16:34
            Gość portalu: gulczas87 napisał(a):

> Ja naprawde miałem dobre intencje!!!!!!! Nie chciałem źle... ale te
            (cenzura) z
            >
            > poznania zrobiły szum wokół sprawy!!!!
            >

Szczerze? Ja w Twoje dobre intencje tak do konca to nie wierze. Ktos kto chce
            porozumienia nie pisze o przedmiesciu Bydgoszczy czy o dziurze inwestycyjnej
            (to chyba Twoje?). A robienie tego na obcym forum oznacza zejscie ponizej
            jakiegokolwiek poziomu. Pranie robisz w domu (czyli na naszych forach) a nie u
            u sasiadow. Mnie to za bardzo nie zabolalo bo Torun to wciaz nie moje miasto
            ale nie dziwie sie miejscowym takiej reakcji. Ciezko mowic o wspolpracy po
            takich tekstach - jezeli mialaby to byc wspolpraca z narzucona przewaga
            Bydgoszczy jako miasta silniejszego to nawet mnie, rodowitego bydgoszczanina,
            cos takiego nie interesuje. pozdr.
            • Gość: Stanislaw Re: tvn IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.03, 18:12
              Niech Wam zgoda i szczescie zagosci - Obcy. Poznalem troche Wasze fora i
              ogolnie jest sympatycznie. Ale... czy to juz coraz bardziej normalne,
              ze Lysy zagoscil i w tvn? Widuje takowego(blondyna) o 19 - prowadzi Wiadomosci.
              Rzadko bywam w Polsce ale wlasnie w tvn zobaczylem Lysego i bez dresow?:)
              • Gość: dym Re: tvn IP: *.torun.mm.pl 24.02.03, 22:05
                Gość portalu: Stanislaw napisał(a):

> Niech Wam zgoda i szczescie zagosci - Obcy. Poznalem troche Wasze fora i
                > ogolnie jest sympatycznie. Ale... czy to juz coraz bardziej normalne,
                > ze Lysy zagoscil i w tvn? Widuje takowego(blondyna) o 19 - prowadzi
                Wiadomosci.
                > Rzadko bywam w Polsce ale wlasnie w tvn zobaczylem Lysego i bez dresow?:)

Tak sie sklada, ze ten dziennikarz przeszedl bardzo ciezko chorobe, a wiec
                czlowieku troche wiecej wyczucia.
                • Gość: gulczas87 Re: tvn IP: *.awacom.pl 24.02.03, 22:38
                  Zapewne Stanisław o tym nie wiedział, ja też! Jakie brudy! Ogłaszam ze to moj
                  ostatni post na forum w tym mjeście bo z wami nie da się gadać!!!! ZERO
                  tolerancji, same spiski widzicie !!!!!

Serdecznie popzdrawiam i życze szczęscia w samotnym dążeniu do celu!

cze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka