Gość: newartaga IP: *.visp.energis.pl 16.02.03, 13:08 Jak sądzicie, czy porządki w mieście, które Prezydent poczynił będą miały pozytywne skutki czy też negatywne. Na co jeszcze wg Was powinien zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_lipiec Re: Porządki Prezydenta 16.02.03, 14:43 Gość portalu: newartaga napisał(a): > Jak sądzicie, czy porządki w mieście, które Prezydent poczynił ... jakie? jakoś nic specjalnego nie zauwazyłem Odpowiedz Link Zgłoś
krotki Re: Porządki Prezydenta 16.02.03, 15:36 Gość portalu: newartaga napisał(a): > Jak sądzicie, czy porządki w mieście, które Prezydent poczynił będą miały > pozytywne skutki czy też negatywne. > > Na co jeszcze wg Was powinien zwrócić uwagę? ] a który to przydupas prezydenta sie odezwał??? może za porządek uważa wskoczenie na stołek!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newartaga Re: Porządki Prezydenta IP: *.visp.energis.pl 16.02.03, 17:21 Krótki, tylko bez przydupasów mi tu dobrze... akurat na niego nie głosowałem ale podoba mi się, że zaczyna robić trochę porządku: zmniejszył ilość urzędów w mieście i urzędników. Postawił przed urzędnikami ultimatum albo praca UM albo własna działalność, oprócz tego wywalił dyrektora Tor - toru, który zamiast mózgu miał wodę, wziął się za strefy płatnego parkowania, oraz pogonił Miejską Straż, żeby bardziej pilnowali porządku niż zakładali blokady na koła, i jeszcze inne rzeczy których już nie pamiętam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
a_lipiec Re: Porządki Prezydenta 16.02.03, 18:35 Gość portalu: newartaga napisał(a): >... zmniejszył ilość urzędów w > mieście i urzędników. Postawił przed urzędnikami ultimatum albo praca UM albo > własna działalność, oprócz tego wywalił dyrektora Tor - toru, który zamiast > mózgu miał wodę, wziął się za strefy płatnego parkowania, oraz pogonił > Miejską Straż... To są sprawy wewnętrzne urzędu, które mnie nie interesują. Ja widzę że: - w urzędzie trudniej coś załatwić (nie, nie chodzi mi o "załatwić"), bo urzędnicy na przemian zastraszeni lub wściekli, polikwidowali firmy i oczekują jakiego nowego oręża użyje "gospodarz" by zrobic miejsce swoim ludziom. - uliczki na Starówce pokrywa psie łajno - Szosa Lubicka przy carrefourze nadal jest niebezpiecznym deptakiem (brak przejścia dla pieszych i chodników) - strażnicy miejscy spacerują dostojnie tam gdzie jasno i bezpiecznie - nie widać na choryzoncie inwestycji zmniejszających BEZROBOCIE Jak dla mnie żadnych zmian na lepsze. Urzędnicze roszady, powoływanie rad i "występy" prezydenta przy najróżniejszych okazjach... Wygląda na to, że tylko z gazet będziemy dowiadywać się jak to nam "lepiej". A może prezydent, wzorem Clintona, niech codziennie czyta motto "po pierwsze GOSPODARKA głupku!". Nad tym niech się koncentruje! Odpowiedz Link Zgłoś
a_lipiec Re: Porządki Prezydenta 16.02.03, 19:20 > - nie widać na choryzoncie na horyzoncie tez nie widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Porządki Prezydenta IP: *.torun.mm.pl 16.02.03, 22:08 Gość portalu: newartaga napisał(a): > Krótki, jak by co krotki!!!!! tylko bez przydupasów mi tu dobrze... akurat na niego nie głosowałem ja TEŻ nie > ale podoba mi się, że zaczyna robić trochę porządku: zmniejszył ilość urzędów w mieście i urzędników. oj bo umrę ze smiechu a ili to zwolnił urzędasów prosze podaj usycham z ciekawości jak uszcuplił o choc jeden etat nasz piwo jak o 3 1/2 l jak o 10 whyski co wolisz ???? Postawił przed urzędnikami ultimatum albo praca UM i cop wybrali!!!!!!!! NIE BĄDŹ NAIWNI PRZEĘŁY ŻONY MĘŻOWIE!!! albo > własna działalność, oprócz tego wywalił dyrektora Tor - toru, który zamiast > mózgu miał wodę, w wiesz cos o wcześniejszych układach tych panów?? wziął się za strefy płatnego parkowania, żartowniś z Ciebie oraz pogonił Miejską Straż, żeby bardziej pilnowali porządku niż zakładali blokady na koła, i jeszcze inne rzeczy których już nie pamiętam. bo nie możesz gdzyż ich nie było!!! > Pozdrawiam! ja tez serdecznie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś