Dodaj do ulubionych

Toruński PiS chce współpracy z PO

25.10.06, 10:00
Po jest tak nienasyconą partią, że tylko czekała na możliwość obsady stanowisk
w instytucjach samorzadowych. Dogadają się z pisem na pewno. Od zawsze łączyły
ich interesy. Stawiamna to, że PO dogada się z PiSw Toruniu, a za kilkanaście
miesięcy w całej polsce. Pragnienie władzyi dostępu do publicznych
pieniędzyjednoczy.
Obserwuj wątek
    • felippee Re: Toruński PiS chce współpracy z PO 25.10.06, 21:45
      No jak PO sie porozumie z tymi PiSowskimi betonami, to bedzie to samobojstwo.
    • jurpiech Toruński PiS chce współpracy z PO 25.10.06, 23:48
      Na miejscu PO bym był ostrożny, przywódcy PiS-u za wszelką cenę chcą jak
      najwięcej władzy. Jak ich politycy w Toruniu to porządni ludzie, to dlaczego
      jeszcze z PiS-u nie odeszli. Ile jeszcze muszą nabroić, by społeczeństwo
      przejrzało na oczy.
    • antysalon nie ma takiej sily!PO raczej woli sld! 26.10.06, 00:42
      Popierajac Filara i filarowska mozaike rozowo-czerwona PO nie pozostawia
      zludzen ze jej przyszlym naturalnym sojusznikiem bedzie raczej sld niz PIS!
      Przypominaja mi sie slowa Rokity, z czasow gdy jako szef urmu namaszczal sdrp
      <konstruktywna opozycja> a prawice PC, RdR <oszolomami> a zawartosc szafy
      Lesiak to dobitnie potwierdza!Tak wiec dzialacze PO w Toruniu nier moga wbrew
      Tuskowi, rokicie czy schetynie a i takze wbrew sobie !!dogadywac sie z PIS!
      • cristobalcolon Re: nie ma takiej sily!PO raczej woli sld! 26.10.06, 20:48
        antysalon? Twój post swiadzczy raczej o niezlym rozeznaniu na salonach.Czyzby
        aktywista PIS,ABW,CBS,itd.?
        Zal mi ciebie ,swiat nie jest taki zawily jak myslisz,swiat jest piekny i do
        naprawienia,musisz tylko mocno tego chcieć.
        Cristobal
        antysalon napisał:

> Popierajac Filara i filarowska mozaike rozowo-czerwona PO nie pozostawia
        > zludzen ze jej przyszlym naturalnym sojusznikiem bedzie raczej sld niz PIS!
        > Przypominaja mi sie slowa Rokity, z czasow gdy jako szef urmu namaszczal
        sdrp
        > <konstruktywna opozycja> a prawice PC, RdR <oszolomami> a zawar
        > tosc szafy
        > Lesiak to dobitnie potwierdza!Tak wiec dzialacze PO w Toruniu nier moga wbrew
        > Tuskowi, rokicie czy schetynie a i takze wbrew sobie !!dogadywac sie z PIS!
        • antysalon nie szukaj bakalarza w ...Salamance cristobalcolon 27.10.06, 00:31
          cristobalcolon napisał:

> antysalon? Twój post swiadzczy raczej o niezlym rozeznaniu na salonach.Czyzby
          > aktywista PIS,ABW,CBS,itd.?
          > Zal mi ciebie ,swiat nie jest taki zawily jak myslisz,swiat jest piekny i do
          > naprawienia,musisz tylko mocno tego chcieć.
          > Cristobal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka