nastka20 25.12.06, 20:43 Chciałabym się dowiedzieć jaka jest według Was najlepsza szkoła nauki jazdy w Toruniu. Chcę iść na kurs, ale mam problem z wyborem takiej szkoły. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izu7 Re: Prawo jazdy... 26.12.06, 20:58 Szkoła Auto-Stop..rzetelność, cierpliwośc, fachowość!!! Nie polecam ZDZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Prawo jazdy... 26.12.06, 21:50 Kolejny taki wątek... więc po raz kolejny napiszę, że polecam AS Majer na żwirki. Zapewne drożej trochę niż w innych, ale warto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
christofer25 Re: Prawo jazdy... 30.12.06, 10:37 kolabor86 napisał: Kolejny taki wątek... więc po raz kolejny napiszę, że polecam AS Majer na żwirki. Zapewne drożej trochę niż w innych, ale warto. pozdrawiam Niestety nie potwierdze tej opinii chociaz zdałem za pierwszym razem,ale kosztowało mnie to duzo zdrowia i dodatkowych wysokich nakładów...owszem zdawalnosc jest wysoka jak sie dokupi kilka godzin wiecej...mnie Pan istruktor swego czasu szantazował ze jak nie dokupie kilku godzina jazdy to mnie nie wypusci na egzamin panstwowy...Polecam AutoMoto ze Zwirki i Wigury Odpowiedz Link Zgłoś
christofer25 Re: Prawo jazdy... 30.12.06, 10:39 Auto Moto oczywiscie Plac Świetej Katarzyny 4,przepraszam za pomyłke... www.auto-moto.torun.com.pl/kadra.htm Odpowiedz Link Zgłoś
marekdarek1 Re: Prawo jazdy... 05.01.07, 15:01 Polecam szkołę jazdy "Nova" na Grudziądzkiej. JEdyna wadą jest to że są wymagający, więc dla leserów nie ma tam miejsca. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
deeep Re: Prawo jazdy... 06.01.07, 22:13 Martinez czy jakoś tak, "za" Obim mają siedzibę. W porządku instruktorzy tam jeżdzą Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka007 Re: Prawo jazdy... 17.01.07, 08:14 Najgorszą szkołą jazdy jest ZDZ w Toruniu. Instruktor choleryk nie nadaje się do nauczania jazdy samochodem. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: Prawo jazdy... 18.01.07, 09:41 Szczerze popieram !!! A którego instruktora mialas na myśli ??? Przeżyłam tam gehenne podczas nauki, myślałam, ze to ze mną cos nie tak.Jakie było moje zdziwienie, kiedy od instruktora w nowej szkole usłyszłam,ze całkiem dobrze mi idzie...Jeżdżę bezkolizyjnie 3 lata! Odpowiedz Link Zgłoś