Dodaj do ulubionych

Ciąża w szkole? To normalka

10.01.07, 07:57
A czy te dziewczyny są wiatropylne? jakoś nikt nie poszukuje tatusiów dzieci,
które one urodziły. A przecież wśród uczniów też jest sporo tatusiów... Jak
zwykle to kobiety ponosza całkowitą odpowiedzialność za rozmnażanie w tym
kraju ciemnoty i bezprawia. Brawo Romuś - bardzo mądry facet z ciebie.
Obserwuj wątek
    • maria.kownacka Re: Ciąża w szkole? To normalka 10.01.07, 08:39
      Bravo Lakrimoza!!! 100% racji i pełne poparcie!!!
      Od siebie tylko dodam, ze jak chcą wiedzieć dlaczego uczniowie nie chodzą na
      tzw. "wychowanie seksualne" to niech ci tam na górze sami spróbują przesiedzieć
      na takich zajęciach!!! Ja miałam jedną czy dwie w końcówce liceum.... matko
      szkoda słów... z resztą jak można prowadzić dobra wychowanie seksualne skoro
      nie "seks" i wszystko co z nim związane jest tematem TABU w tym kraju?!?!!!!
      • edi20 dlaczego uczniowie nie chodzą na wychowanie seksua 10.01.07, 08:42
        maria.kownacka napisała:

> dlaczego uczniowie nie chodzą na "wychowanie seksualne"

bo juz wszystko wiedzą.
        • qpa_mieci Re: dlaczego uczniowie nie chodzą na wychowanie s 10.01.07, 09:06
          racja!

(Dla ty dwoch wyzej)
          A pisza o dziewczynach bo z reguly to one zachodza w ciaze... :|
    • bezhabilitacji Ciąża w szkole? To normalka 10.01.07, 09:14
      Niestety przypadki Giertych, Leppera dobitnie pokazują w jakim kierunku
      zdążamy! Zawdzięczamy to przede wszystkim Panu premierowi!
    • dyzio591 Re: Ciąża w szkole? To normalka 10.01.07, 10:21
      A ja uważam,że każdą dziewczyne w ciąży wyrzuciłabym,ze szkoły, niech konczy
      naukę w wieczorówce i kiedyś tak własnie było. Na pewno też nic bym jej nie
      ułatwiała.Jeżeli jest w ciązy to widocznie jest dostatecznie dorosła i nie
      potrzebuje już dalszej edukacji.
      • kuna1 Re: Ciąża w szkole? To normalka 10.01.07, 11:53
        A mnie jej szkoda i dlatego nie wyrzucalabym jezeli tego nie chce. I tak bedzie
        jej ciezko. Wiadomo w tym wieku nie dojrzalosc a hormony ...
        Jestem tez ciekawa dlaczego bys ja wyrzucil/la? Nie widze w Tobie wspolczucia i
        zrozumienia tylko zlosc.
    • malgo94 Re: Ciąża w szkole? To normalka 10.01.07, 11:31
      dokładnie tak, masz rację Lakrimoza!!

Ciekawe, czy któryś dyrektor napisał: "w naszej szkole nie ma już żadnej ciąży,
      ostatnią przed napisaniem raportu usunęliśmy 3 dni temu..."
      ale by się minister zdziwił LOL
      • lewyczlowiekprawicy Giertyc pajacu! Dzieci to konieczność! 10.01.07, 14:10
        To bardzo dobrze,że młode,zdrowe dziewczyny rodzą dzieci. Ratuje to nas przed
        klęską demograficzną. Poza tym ,im starsza kobieta tym wieksze ryzyko powikłań i
        chorób genetycznych (po 32 r.ż. rosnie w tempie geometrycznym). Młode, śliczne
        dziewczyny niech rodzą nam jak najwiecej dzieci (jaka szkoda,że tak dawno
        skończyłem liceum). Trzeba im pomagać spokojnie przejść ciażę i wychować
        dziecko. Barany z MEN niech się zabiorą lepiej za siebie. I niech lepiej policzą
        liczbę popełnionych przestępstw przec członków obecnego rządu. I niech
        przypilnują,żeby wicepremier skończyłmaturę, bo niejedna młoda mama lepiej się
        nadaje na to stanowisko. Ciemnogród na księżyc!
        • magdolot Re: Giertyc pajacu! Dzieci to konieczność! 10.01.07, 15:54
          >Młode, śliczne
          > dziewczyny niech rodzą nam jak najwiecej dzieci (jaka szkoda,że tak dawno
          > skończyłem liceum). Trzeba im pomagać spokojnie przejść ciażę i wychować
          > dziecko.

Masz na myśli także 12-latki i gimnazjalistki, baranie? Toś Giertycha wart.
          • wet3 Dla dziewczy ciezarnych nie powinno byc 10.01.07, 17:09
            • wet3 Re: Dla dziewczyn ciezarnych nie powinno byc 10.01.07, 17:16
              miejsca w szkole, bo daja nieodpowiedni przyklad kolezankom. Powinny konczyc
              nauke w szkolach wieczorowych. Wychowanie seksualnie nie ma nic do rzeczy przy
              zajsciu w ciaze. Tu chodzi o chuc, chuc, chuc - bo swierzbowiec gdzies sie
              zagniezdzil.
              • jrigel Re: Dla dziewczyn ciezarnych nie powinno byc 10.01.07, 17:39
                w takim razie szkolnych dzieciorobów-facetów też powinno się wydalać.tym
                bardziej
              • james_bond007 Re: Dla dziewczyn ciezarnych nie powinno byc 10.01.07, 20:31
                > miejsca w szkole, bo daja nieodpowiedni przyklad kolezankom.

Nieodpowiedni przykład czego?
                • wet3 Re: james_bond007 11.01.07, 00:58
                  james_bond007 napisał:

> > miejsca w szkole, bo daja nieodpowiedni przyklad kolezankom.
                  >
                  > Nieodpowiedni przykład czego?

Jak porzadnie stukniesz sie mlotkiem w leb, to ci sie rozjasni!
          • lewyczlowiekprawicy Re: Giertyc pajacu! Dzieci to konieczność! 11.01.07, 01:14
            Pani magdolot. Freud powiedziałby zapewne ,gdyby żył oczywiscie,że brak
            odpowiedniej wielkości organu płciowego w twoim zasięgu powoduje
            urojenia,idiotyczne słowotoki i ogólne komplikacje funkcji myślowych. Życzę ci,
            idiotko (nie mógłbym się nie odwdzieczyć :-) za barana) pogłębiania umiejętności
            analizy tekstów niskoskompliowanych. Może ponownie odwiedzisz podstawówkę,lub
            gimnazjum. Na pewno ci się przyda. POWTARZAM DLA ANALFABETóW: Młode, śliczne
            niech rodzą nam jak najwiecej dzieci! Na zdrowie! Amen.
          • balbriggan Re: to jest chore 15.01.07, 23:27
            To chore ze ciąza u 12-13 latki jest publicznie akceptowalna. To powrót do
            sredniowiecza.Tylko brak swiadomosci usprawiedliwia takie podejscie.W moich
            czasach to był wstyd byc w ciąży w ogólniaku. A jesli coś sie przytrafiło to
            nikt się z tym nie obnosił.
            Ludzie co z antykoncepcja i co robią rodzice.Podstawówka i sprawy łóżkowe to
            juz za wiele jak na mój gust.Gazie matka i ojciec się podziewają kiedy młoda
            wyprawia takie reczy. Bo to nie tylko wychowanie seksualne czy coś takiego w
            szkole ale to rodzina ma obowiazek wychowania i zapewnienia bezpieczeństwa
            dziecku.Co taka młoda mama osiągnie. To liceum w którym zaciązyła to chyba
            szczyt, jesli uda sie jej wogóle to dokończyć. Takie cos to patologia w
            Europie i nieczarujmu się . To nie wina Giertycha tylko mamusi i tatusia i ich
            braku zainteresowania i kontroli nad wyczynami pociechy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka