rafas84 15.01.07, 12:22 Czy działo się cos ciekawego w naszym miasteczku z okazji XV-go finału WOŚP (mam tu na mysli jakies koncerty czy tez licytacje)? Wiadomo cos moze, ile kasy zebrano? Pytam, bo nie ma mnie od paru dni w Golubiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mishel1 Re: Finał WOŚP w G-D 15.01.07, 12:44 Co roku WOŚP w G-D to była jedna wielka popelina. Zbieralismy 3 razy mniej kasy niz w np. Kowalewie.. A w tym roku to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Finał WOŚP w G-D 15.01.07, 14:35 W tym roku też za wiele kasy nie nazbieraliśmy. Z tego co widziałem w TVP3 w Kowalewie sporo więcej zebrali, niż u nas. O żadnych koncertach nie słyszałem, ale pewnie coś było w Domu Kultury i być może pod kościołami kase zbierali. Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Finał WOŚP w G-D 16.01.07, 15:33 Szkoda, ze tak niewiele sie działo tym razem. Moze za rok bedzie lepiej:) A co do zbierania pieniędzy, to moim zdaniem nie powinno sie tego traktować jako współzawodnictwa miedzy poszczególnymi miejscowościami (liczy sie przeciez efekt ogólnopolski), ale zebrac o wiele mniej niz Kowalewo Pomorskie to troche wstyd dla nas:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Finał WOŚP w G-D 19.01.07, 15:39 Lokalna prasa pisze, ze zebralismy ok. 5 tys. PLN. Nie było jednak jeszcze licytacji przeprowadzanych w szkołach, odbędą sie dopiero po feriach. Uczniowie na pewno jeszcze sporo dorzucą. Pamiętam, jak za moich czasów w LO jeden z uczniów kupił mozliwosc nieprzygotowania się do lekcji biologii z panią Piórkowską za 99 złotych:D Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Finał WOŚP w G-D 19.01.07, 23:24 Hahaha ja na WOŚP w naszym LO kupilem za 10zl mozliwosc nieprzygotowania sie na matematyke u Trabczynskiej i mam ta katreczke do dzis :P i tak zawsze bylem nieprzygotowany ;D Odpowiedz Link Zgłoś