Dodaj do ulubionych

Finał WOŚP w G-D

15.01.07, 12:22
Czy działo się cos ciekawego w naszym miasteczku z okazji XV-go finału WOŚP
(mam tu na mysli jakies koncerty czy tez licytacje)? Wiadomo cos moze, ile
kasy zebrano? Pytam, bo nie ma mnie od paru dni w Golubiu.
Obserwuj wątek
    • mishel1 Re: Finał WOŚP w G-D 15.01.07, 12:44
      Co roku WOŚP w G-D to była jedna wielka popelina. Zbieralismy 3 razy mniej kasy
      niz w np. Kowalewie.. A w tym roku to nie wiem.
      • wojt683 Re: Finał WOŚP w G-D 15.01.07, 14:35
        W tym roku też za wiele kasy nie nazbieraliśmy. Z tego co widziałem w TVP3 w
        Kowalewie sporo więcej zebrali, niż u nas. O żadnych koncertach nie słyszałem,
        ale pewnie coś było w Domu Kultury i być może pod kościołami kase zbierali.
        • rafas84 Re: Finał WOŚP w G-D 16.01.07, 15:33
          Szkoda, ze tak niewiele sie działo tym razem. Moze za rok bedzie lepiej:) A co
          do zbierania pieniędzy, to moim zdaniem nie powinno sie tego traktować jako
          współzawodnictwa miedzy poszczególnymi miejscowościami (liczy sie przeciez efekt
          ogólnopolski), ale zebrac o wiele mniej niz Kowalewo Pomorskie to troche wstyd
          dla nas:/
    • rafas84 Re: Finał WOŚP w G-D 19.01.07, 15:39
      Lokalna prasa pisze, ze zebralismy ok. 5 tys. PLN. Nie było jednak jeszcze
      licytacji przeprowadzanych w szkołach, odbędą sie dopiero po feriach. Uczniowie
      na pewno jeszcze sporo dorzucą. Pamiętam, jak za moich czasów w LO jeden z
      uczniów kupił mozliwosc nieprzygotowania się do lekcji biologii z panią
      Piórkowską za 99 złotych:D
      • mishel1 Re: Finał WOŚP w G-D 19.01.07, 23:24
        Hahaha ja na WOŚP w naszym LO kupilem za 10zl mozliwosc nieprzygotowania sie na
        matematyke u Trabczynskiej i mam ta katreczke do dzis :P i tak zawsze bylem
        nieprzygotowany ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka