happy34 29.01.07, 09:32 BARDZO PROSZę O ADRESY DOBRYCH LEKARZY W WOJ. KUJAWSKO-POMORSKIM ZAJMUJąCYCH SIE LECZENIEM NIEPłODNOśCI. Z GóRY DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izu7 Re: kliniki niepłodności 29.01.07, 11:23 Witaj! Odpisałam Ci na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaska Re: kliniki niepłodności 31.01.07, 09:59 poproszę też o takie informacje. Nie wiem, do kogo się zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: kliniki niepłodności 31.01.07, 10:42 Z tego co sie orientuję, to w naszym województwie nie ma nic takiego, ale... wyczytałam ostatnio o Klinice Leczenia Niepłodności Genesis w Bydgoszczy. Mało o niej wiem, więcej informacji uzyskasz na stronie www.ivf.bydgoszcz.pl. Bardziej znane i sparwdzone są kliniki w Poznaniu, Warszawie i Białystoku.Polecam także esencję wiedzy na ten temat na forum Niepłodność. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia1974 Re: kliniki niepłodności 31.01.07, 21:27 Niestety w Toruniu nie ma specjalistów zajmujących się tą dziedziną medycyny, a szkoda. Najlepiej od razu jedź do Warszawy (Invimed lub Novum), albo do Gadńska (Invicta). Szkoda czasu na Toruń. Naprawdę. Powodzenia! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kliniki niepłodności 31.01.07, 23:25 W szpitalu Biziela prof. Szymński. Polecam natomiast Białystok, tam mają największe sukcesy! Odpowiedz Link Zgłoś