Dodaj do ulubionych

niezadowolonych z sytuacji na forum ...

21.02.07, 15:50
niezadowolonych z sytuacji na forum ,
ze spamowania przez bydgoszczan, z biernosci sdb, ktory wycina ważne dla
torunian sprawy, a zostawia ataki personalne - prosze o mail do mnie:
pomeranus1@gazeta.pl

Mam wiele ważnych rzeczy do przekazania.
Obserwuj wątek
    • jaca515 Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 15:51
      zajrzyj do skrzynki.
      • babbsztyfikol Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 15:52
        Napisałeś maila sam do siebie? O rety tu już chyba tylko psychiatra pomoże!
        • jaca515 Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 15:53
          babbsztyfikol - wlasnie o twoj spam chodzi miedzy innymi.
          • babbsztyfikol Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 15:54
            Tak tak wytłumacz mi jakto możliwe, że przeczytałeś post, skleciłeś maila
            wysłałeś oraz napisałeś kolejny post a wszystko zajeło ci niecałą minutę?
            • jaca515 Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 16:03
              jesli mnie pytasz odpowiem: bo jestem kosmitą :-)
              • uszaty25 Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 16:06
                Nie jestes kosmita jestes kolejnym wcieleniem babbika!!!
              • babbsztyfikol Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 16:07
                Kosmitą to może nie, ale kosmicznie głupi to z pewnościa jesteś.
                • kroll100 temat jest ważny! 21.02.07, 16:14
                  Twoje oskarżenia i obraźliwe teksty - babsztyfikolu/uszaty - wskazują, ze temat
                  jest ważny!
                  • babbsztyfikol Re: temat jest ważny! 21.02.07, 16:19
                    Sorki ale mam ładne przylegające uszy, wieć mnie nie obrażaj, oki?
                    • dar_jag1 Re: temat jest ważny! 22.02.07, 13:02
                      sdb nie nadaje sie na moderatora - atakuje innych.
                      Rozwalanie forum odpowiada chyba tylko bydgoszczaninowi ols-owi i spamerom
                      atakującym Torun.
    • kroll100 Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 16:39
      a tu nie mozesz????
      • campenile Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 16:41
        Pliz też jestem ciekawy
    • szlachcic Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 18:32
      Zostal taki SDB moderatorem
      I co tu duzo mowic, funkcja padla mu na rozum, teraz bedzie mogl powiedziec ze
      jest prezesem forum, moze wszystko
      "wladza" uderzyla mu do golwy
      • muvon200 Babiku czas na Ciebie 21.02.07, 19:11
        Kochani . Sprawa wygląda tak. Ja przez długi czas miałem podobne pretensje do
        Kazeta. Właściwie identyczne. Teraz rozumiem na czym polegał mój błąd.
        Sądziłem, że moderator powinien ciąć wszystko co źle wpływa na wizerunek mojego
        miasta, szczególnie Babikowe wypały z rankingami i inne durnoty. Teraz wiem, że
        słusznie robił. Każdy ma prawo pisac co mu sie podoba i co nie łamie
        regulaminu. Tak się składa, że Babk ma skłonnośc do znacznej przesady w
        nazywaniu zjawisk. Pisze o napaściach i obrażaniu gdy ktokolwiek nie zgadza się
        z jego zdaniem. Babiku każdy ma do tego prawo. Ja już to zrozumiałem. CZAS NA
        CIEBIE
      • muvon200 Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 21.02.07, 19:12
        oczywiście to do Babika było nie do szlachetki machającego ostatnio szabelką :))
      • filipiak2 Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 22.02.07, 09:06
        szlachcic napisał:

> Zostal taki SDB moderatorem
        > I co tu duzo mowic, funkcja padla mu na rozum, teraz bedzie mogl powiedziec
        ze
        > jest prezesem forum, moze wszystko
        > "wladza" uderzyla mu do golwy

sdb stal sie bardzo stronniczy, wrecz wycina zwykle komentarze, a zostawia
        ataki na internautow.
        Jest jakis przekorny, złosliwy, wszystkie glosy w waznych dla tournia sprawach
        opieczetowuje "ty jestes jedną osoba" - i koniec.
        Klamie, znieksztalca. I sam obraża.
    • krotki rzadko piszę 21.02.07, 22:19
      ale czytam forum.
      Nie zgadzam sie z Toba co do roli sdb, nie śledzę wycianaia postów dokladnie ale
      z tego co widze to zostawia te które wyrażaja jakąś opinie a nie sa bezsensownym
      bluzgiem!!
      Dawno juz pisalem, że dam sie pokroic za prawo mojego wroga do głoszenia swych
      opinii. I mam wrażenie, że teraz tak jest. A, że jacyś idioci podbijają watki
      szczują T na B? Cóz też tacy są.
      Generalnie nie widzę powodu do lamentu nad dzialalonością moderatora. Natomiast
      można lamentowac w kwestii poziomu forumowiczów, a co za to może sdb? Niech
      zostawia rozmaite wypowiedzi świadcza same za siebie i o to chodzi.!!!

Pozdrawiam
      • paig Re: rzadko piszę 21.02.07, 22:51
        Co do babbika to prawda jest, ze azdy ma prawo sie wypowiedziec, przedstawic
        swoje zdanie, ale czu robic to pod tyloma nickam, samemu odpowiadac na wlasne
        pytania. Moze uwaza, ze pokaze reszcie, ze ma racje, ze inni tez tak
        uwazaja.... Nie wiem. Jezeli ma sie jakies poglady i wierzy sie w nie to trzeba
        byc soba a nie 20 osobami :)
        • filipiak2 bydgoszczanom odpowiada sytuacja na forum 22.02.07, 09:08
          paig/muvon200/campenile/babsztyfikol - to bydgoszczanie, ktorym odpowiada
          sytuacja na torunskim forum. Wszsystkich wrzucaja do jednego worka a sami robią
          chlew.
          SDB w swej złosliwosci wyrzuca torunian. Zostawia ataki bydgoszcxzan. Cos chyba
          nie tak?
          • muvon200 Re: bydgoszczanom odpowiada sytuacja na forum 22.02.07, 09:14
            Niezgadzanie się z forumowiczem nazwijmy go Babikiem nie oznacza atakowania.
            Ten człowiek myli pojęcia. Wytacza armaty tam gdzie dyskusja. A gdzie dyskusja
            tam i czasami mocne słowa. PODKREŚLAM JESZCZE RAZ NIE MAM ZŁEGO NASTAWIENIA DO
            TORUNIA I TORUNIAN. PRZYZNAM , ŻE NIE LUBIĘ BABIKA I JEGO METOD ZA WPISY POD
            MILIONEM NIKÓW I PROWADZENIE KŁAMLIWEJ I SZKODZĄCEJ TORUNIOWI STRONY. ALE TO ZE
            O TYM PISZĘ NIE ZNACZY ŻE GO ATAKUJĘ.
            • filipiak2 Re: bydgoszczanom odpowiada sytuacja na forum 22.02.07, 09:16
              Alez nie ma babikia ani tu ani na forum! czlowieku, jest szereg wypowiedzi
              wielu osob majacych dosc stroniczosci moderacji anty-torunskiej!
              Rozumiem ze tylko tobie odpowiada wmawianie, ze wszystkie glosy i wypowiedzi na
              forum to 1 wielki, przeogromny internauta :o)
              • muvon200 Re: bydgoszczanom odpowiada sytuacja na forum 22.02.07, 09:17
                CO ZNACZY "ANTYTORUŃSKIEJ" CZY TO, ŻE NIE GODZIMY SIĘ NA ZABRANIE KASY NA CARGO
                I PRZEKAZANIE JEJ NA RATOWANIE RUDER NA STARÓWCE?
      • szlachcic Fakty o SDB 22.02.07, 19:06
        SDB obraza torunian i jednoczesnie twierdzi ze usuwa inne posty ktore obrazaja
        hehehe
        Dziwne jest to ze usuwa posty wg pewnego klucza. Tym kluczem jest "usuwam
        torunian a nie bydgoszczan" bo
        - moze chlopcowi uderzyla do glowy wladza i chce byc pseudo nie antybydgoskim
        za wszelka cene
        - albo to jest ktos z bydgoszczy badz uciekinier z bydgoski ktory teraz tu
        mieszka
        Jedno jest pewne klucz usuwanych watkow czy postow jest antytorunski
        niektorzy mowia ze usuwa spamy i posty o niczym czy prowokacyjne wiec ja pytam
        dlaczego nie usunal postu mac_byda ktory oczernia mnie ze popelniam rzekomo
        bledy ortograficzne.
        W watku "ortografia wg szlachcica" jest caly dialog z dowodami na to ze Mac_byd
        z premedytacja szkaluje moje imie a smieszny moderator to zostawia. Dlaczego?

krotki napisał:

> można lamentowac w kwestii poziomu forumowiczów, a co za to może sdb? Niech
        > zostawia rozmaite wypowiedzi świadcza same za siebie i o to chodzi.!!!

no wlasnie nic nie moze i robi wlasnie zupelnie cos innego o czym piszesz.
        Wycina watki wg niezrozumialego klucza. Mnie chlopaczek uwaza za wroga i wycina
        mnie czesto. Watek moze nie obrazajacy mnie (bo taki mac_byd mnie nie moze
        obrazic bo prezentuje taki a nie inny poziom) zostawia a tak sobie mysle dalby
        mu pewnie medal, jakby mogl oczywiscie, na szczescie jest tylko moderatorem

• krotki Re: Fakty o SDB 22.02.07, 19:27
          mnie - naiwnie oczywiście - wydaje sie że powinniśmy spierać sie o jakies
          kwestie a nie traktowac dyskusji personalnie. Oczywiście taka idealna sytuacja
          jest prawie że nie możliwa.
          Zatem jak wybrnąc z sytuacji? Ja osobiście nie ingerowałbym w treśc postów . Tak
          robie na moim forum - raz jeden jedyny (kilka lat temu!!)usunąłem fragment postu
          po licznych konsultacjach i zrobiłem to ze względu raczej na osobe która to
          napisała !
          Jeżeli Ty jesteś szlachcicem Tym sprzed prawie 7 lat i sdb też to doskonale
          pamiętacie, że wówczas nikt nie ingerował i było dobrze . póxniej przyszli
          jacych kibole, debile nie majacy nic do powiedzenia i zaczęły sie słowne
          przepychanki nic nie wnoszace wowczas zaczęła sie restrykcyjna cenzura -
          skończyło sie prawie zamarciem forum teraz jest moim zdaniem lepiej! Coc jak
          widac nie dla wszystkich. Szkoda

Pozdrawiam
          • szlachcic Re: Fakty o SDB 22.02.07, 20:04
            krotki napisał:

> Jeżeli Ty jesteś szlachcicem Tym sprzed prawie 7 lat i sdb też to doskonale
            > pamiętacie, że wówczas nikt nie ingerował i było dobrze .

bylo o wiele lepiej, forum duzo bardziej ciekawe, mimo ze nie bylo logowania i
            cenzorow dyskusje duzo bardziej wciagajace i mniej ich bylo o niczym,
            prowokacji itp
            nie wiem dlaczego na tym forum jest logowanie i cenzura. pytanie jest o tyle
            ciekawe ze na bydgoskim jest to samo wiec rodza sie kolejne pytania

>póxniej przyszli
            > jacych kibole, debile nie majacy nic do powiedzenia i zaczęły sie słowne
            > przepychanki nic nie wnoszace

moze sa i inni ludzie ale moderatorzy sa cenzrami, ludzmi prostymi i
            zasciankowymi. co wyprawiaja onie na naszych forach to smiech
            dzieki nim ludzi uciekaja. ja tez przestalem pisac na tym forum mimo ze z
            przyzwyczajenia czytam sobie GW i wchodze na forum poczytac. jeszcze troche
            pisze zwlasza na bydgoskim forum bo mnie ono bardziej bawi i moge sie troche
            posmiac. te forum mnie wkurza bo mamy takiego moderatora, ktorego wielu nie
            chce ale mimo tego tkwi na stanowisku.
            Krotki zostan moderatorem moze forum odzyje
            to jest propozycja

• joker-prim ober-moderator ols to bydgoszczanin 23.02.07, 08:38
              szlachcic napisał:

> moderatorzy sa cenzrami, ludzmi prostymi i
              > zasciankowymi. co wyprawiaja onie na naszych forach to smiech
              > dzieki nim ludzi uciekaja. ja tez przestalem pisac na tym forum mimo ze z
              > przyzwyczajenia czytam sobie GW i wchodze na forum poczytac. jeszcze troche
              > pisze zwlasza na bydgoskim forum bo mnie ono bardziej bawi i moge sie troche
              > posmiac. te forum mnie wkurza bo mamy takiego moderatora, ktorego wielu nie
              > chce ale mimo tego tkwi na stanowisku.
              > Krotki zostan moderatorem moze forum odzyje
              > to jest propozycja

Mnie moderacja w trio sdb (nielubiacy Torunia), kazet (agresywnie antytorunski)
              i czuwajacy nad nimi w Warszawie ober-moderator ols (bydgoszczanin!!) po prostu
              wkurza.

Ma takie typy na moderatora:
              szlachcic
              bartlomiejus4
              kdesw
              rappaport
              pomeranus1
              po_act
              christofer25
              michutor

byle nie sdb!
              • mak_88 Re: ober-moderator ols to bydgoszczanin 23.02.07, 09:07
                > Ma takie typy na moderatora:
                > szlachcic
                > bartlomiejus4
                > kdesw
                > rappaport
                > pomeranus1
                > po_act
                > christofer25
                > michutor

Przychylam sie do kazdego dopisuje jeszcze mak_88 :-)

> byle nie sdb!

Oby.
              • szlachcic Re: ober-moderator ols to bydgoszczanin 23.02.07, 19:02
                joker-prim napisał:

> Ma takie typy na moderatora:
                > szlachcic
                > bartlomiejus4
                > kdesw
                > rappaport
                > pomeranus1
                > po_act
                > christofer25
                > michutor
                >
                > byle nie sdb!

jestem przeciwny szlachcicowi
                nie bede w stanie zrezygnowac z okreslaenia kogos kretynem jak na to zasluguje
                moderatorowi tego nie wolno moim zdaniem
                I to jest tez argument przeciwko sdb, bo on obraza torunian, wycina tylko ich
                watki.
    • pomeranus1 Dziekuje za wypowiedzi na skrzynce 22.02.07, 09:17
      Dziekuje za wypowiedzi na skrzynce, coś trzeba zrobic. A zlosliwymi wpisami
      bydgoszczan sie nie przejmujcie - im odpowiada wmawianie, ze tak jest dobrze.
      • muvon200 Re: Dziekuje za wypowiedzi na skrzynce 22.02.07, 09:19
        ZOBACZ TU
        100% WPISÓW SPOD TEGO SAMEGO ip
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57439407&a=57439407
        • pomeranus1 Re: Dziekuje za wypowiedzi na skrzynce 22.02.07, 09:20
          Ja nie widze tego samego IP, ty widzisz?
          Natomiast widze, ze ty jako bydgoszczanin probujesz niszczyc totrunskie
          inicjatywy - smutne, ale prawdziwe.
          • muvon200 Re: Dziekuje za wypowiedzi na skrzynce 22.02.07, 09:22
            niszczyć? Czy Cię porąbało? To że nie godzę się na oddanie pieniedzy na
            starówkę kosztem mojego miasta to jest niszczenie? Czy ja się czepiam mostu,
            marketów, hali sportowej itp które postawicie za swoje a przynajmniej nie
            kosztem innych?
      • tlss Re: Dziekuje za wypowiedzi na skrzynce 22.02.07, 09:20
        pisujesz sam do siebie ?
    • ka_zet Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 22.02.07, 10:01
      Taaak, wszyscy dookoła to są wredni nienawidzący Torunia bydgoszczanie, został
      tylko ostatni sprawiedliwy obywatel legion.
      • derelka kazet ochrania dwoch spamerow, sdb śpi. 22.02.07, 10:15
        odwrotnie bym to powiedzial: kazet ochrania dwoch spamerow wystepujacych tu pod
        30 nickami, bydgoszczan ciagle atakujacych Torun. Sdb jest praktycznie
        nieobecny, swym przekornym spojrzeniem daje przyzwolenie spamerom bydgoskim.
        jelsi nie widzisz, ze pierwsze 15 tematow na forum KULTURA w Toruniu to spam
        tego samego jątrzacego leszzka, pisany z neostrady -to wspolczuje.
        A z 30 torunian protestujacych robi jedna osobe - wygodne, ale klamliwe i
        chamskie.
    • dar_jag1 Moderacja jest jawnie stronnicza 22.02.07, 10:51
      Moderacja jest jawnie stronnicza, stało sie tak z przybyciem olsa, przy ktorym
      ka-zet tnie ponad miare wszelkie wpisy torunian, zostawia ataki spamerow na
      Torun. Ols wybral tez marudę-sdb, ktory robi antymoderację i koncentruje sie na
      atakach na internautow.
      Cos jest na rzeczy.
      • babbsztyfikol Re: Moderacja jest jawnie stronnicza 22.02.07, 10:54
        Sdb został wybrany jeszcze za czasów jabbura. Tak tak tego samego, który cie
        odwołał z adminowania ;)
    • dar_jag1 To chyba temat tabu, bo ciagle cos wycinaja? 22.02.07, 10:58
      To chyba temat tabu, bo ciagle cos wycinaja?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57439407
      • babbsztyfikol Re: To chyba temat tabu, bo ciagle cos wycinaja? 22.02.07, 11:50
        Babbiku temat tabu nie sądze tu raczej chodzi o twoje wymysły. Chociaż one
        powinnybyć tematem tabu jak najbardziej.
        • dar_jag1 Re: To chyba temat tabu, bo ciagle cos wycinaja? 22.02.07, 12:56
          moze to ty jestes babikiem.
          chcoaiz mowia jątrzacy leszek na spamujacych bydgoszczan?
    • mak_88 kichajcie na sdb-a, naciągacza, piszmy swoje. 22.02.07, 13:08
      kichajcie na sdb-a, naciągacza, piszmy swoje.
      • mak_88 Re: kichajcie na sdb-a, naciągacza, piszmy swoje. 22.02.07, 13:29
        sdb ma wrazenie, że na forum zapanował "układ" "łże-elit" :-)
        • babbsztyfikol Re: kichajcie na sdb-a, naciągacza, piszmy swoje. 22.02.07, 14:30
          mak_88 napisał:

> sdb ma wrazenie, że na forum zapanował "układ" "łże-elit" :-)

Nie pochlebiaj sobie
    • dar_jag1 Pyt: czemu festiwal nie jest znany łamie etykiete? 22.02.07, 13:36
      Pytanie czemu festiwal nie jest znany - łamie netykietę
      przynajmniej wg "opiekuna społecznego" sdb:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=56346815&a=57821540
      Kasowanie wątkow pozytywnych o Toruniu to już nie nerwy, to farsa.
      • tlss ja jestem zadowolony z pracy sbd 22.02.07, 14:34
        Sbd jest obiektywnym moderatorem, starającym się umożliwic normalnym
        forumowiczom wymianę poglądów i nie czytania z 200 wątków propagandowych które
        przedtem zaśmiecały to forum.
        Niestety niepodoba się to niektórym.
        • rotepirat Re: Wcinają, cenzurują... 22.02.07, 14:58
          Coraz mniej piszę na forum, to z tego wględu że jakiś magik wycina posty.

Dzisiaj rano np. pisałem jak to nadworcu głównym w Toruniu patrol składający
          się z policjanta i trzech sokistów z psem sypnął gazem w twarz bezdomnemu,
          który chciał się ogrzać na poczekalni. Patrol użył gazu w zamkniętym
          pomieszczeniu, w którym siedziało kilkunastu podróżnych. Bezdomny nie stawiał
          czynnego oporu. Uważam, że zachowanie patrolu było skandaliczne i godne
          napiętnowania.
          • filipiak2 Re: Wcinają, cenzurują... 22.02.07, 15:31
            rotepirat napisał:

> Coraz mniej piszę na forum, to z tego wględu że jakiś magik wycina posty.

Kolejny glos torunianina za odwołaniem moderatora sdb!
            Ja takze uwazam, ze powinien nim zostac ktos inny.
        • filipiak2 sdb zlosliwie wycina wpisy torunian 22.02.07, 15:31
          sdb zlosliwie wycina wpisy torunian, a zosatwia ataki bydgoszczan na nas -to
          cire zapewne cieszy, tlss, skoro tyle spamujesz u nas.
          • tlss Re: sdb zlosliwie wycina wpisy torunian 22.02.07, 15:38
            sdb zlosliwie wycina wpisy torunian, a zosatwia ataki bydgoszczan na nas -to
            > cire zapewne cieszy, tlss, skoro tyle spamujesz u nas.

W którym miejscu to czynię proszę pana ?
            • filipiak2 Re: sdb zlosliwie wycina wpisy torunian 22.02.07, 15:42
              we wszsytkcih swoich nickach, wymienie je publicznie jak sie zgodzisz.
      • uszaty25 Re: Pyt: czemu festiwal nie jest znany łamie etyk 22.02.07, 14:50
        Podejrzewam ze dar_jag1 to nowe wcielenie tworcy propagandy sokcesu czyli kol.
        Babbika. Tak samo jak areczek zwawsze nadaje z neostrady a to zaweza krag
        podejrzanych do jakis 10 mln osob
    • filipiak2 Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:41
      Wpisalem sie przed chwila tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57079303
      post regulaminowy - wpis wylecial!

W pozytywnych tematach o Toruniu jest zakaz wpisywania!
      • muvon200 Re: Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:42
        nie był pozytywny . Odpisywałem własnie na niego ale nie zdążyłem i może i
        dobrze. Wiesz musisz zmienić śłownictwo. Nikt oprócz Ciebie nie pisze np.
        o "atakach" gdy ma na mysli normalne dyskusje i inne zdannie adwersarza
        • filipiak2 Re: Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:43
          Wpis w tym temacie nie dotyczyl zadnych atakow, tylko planu zagospodarowania
          JARu, spamerze-wielonickowcu.
          • muvon200 Re: Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:44
            mam tylko jeden nik od wielu miesięcy i wszystcy to wiedzą. A chodziło mi o
            Twój wpis powyżej który szybko zniknął. Być może wpisałeś też i tamten
            • filipiak2 Re: Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:48
              Czy możecie usunąć "społecznego opiekuna forum" =sdb?
              Ten facet ma jakąś chorobę. Wpisalem sie przed chwila tutaj
              post regulaminowy - wpis wylecial!
              W pozytywnych tematach o Toruniu jest zakaz wpisywania!

Poczytajcie sobie tu:
              Pyt: czemu festiwal nie jest znany łamie etykiete?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57821879
              tak można pisać: "Dziwoląg Jadowisty Głupol"
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57761363
              Dzieją się dziwne rzeczy na Forum.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57760239
              co za dziwne zasady wprowadzono na forum?????
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57660034
              poczynania anty-torunskiej spółki ols-kazet
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57830595
              zawiść moderatora do użytkownikow forum
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57592666
              • muvon200 Re: Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:51
                Kliknąłem losowo w 5 odnośników wszystkie są. O co Ci chodzi? Nie kumam jakoś.
                ZOstałeś po pracy?
                • babbsztyfikol Re: Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:52
                  On pisuje do 16:30, ostanio nawet do 17. Może nie ma po co wracać do domu :)
              • muvon200 Re: Wpisalem sie przed chwila tutaj 22.02.07, 15:53
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57761363&a=57761363
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57761363&a=57761977

hehehe dobre dobre jednonikowcu. Pomyliły Ci się juz niki heheheheheeh
    • joker-prim sdb czerpie satysfakcje z niszczenia forum 22.02.07, 16:30
      Praktycznie kazdy temat jest wysmiany przez bydgoszczan.
      Żałosna polityka sdb, ktory czerpie satysfakcje z niszczenia forum
      • muvon200 Re: sdb czerpie satysfakcje z niszczenia forum 22.02.07, 16:38
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=57569865&a=57835120
        polecam Ci chłopie ten wpis. Fajny. Takie własnie Twoje wpisy lecą a dyskusja
        choćby personalna zostaje.
      • muvon200 Re: sdb czerpie satysfakcje z niszczenia forum 22.02.07, 16:39
        dodam jeszcze że ja rozumiem, że Ty śmieszne tematy w stylu że Toruń znany w
        Chinach własnie dla tego śmiechu wpisujesz. Poważnych wątków nikty nie
        wyśmiewa. O TVB to nie sa w Twoim wydaniu poważne wątki bo jestes laikiem w tej
        dziedzinie
        • mak_88 sdb musi odejsc 23.02.07, 09:10
          sdb musi odejsc nawet mimo zajadłych glosow obu bydgoszczan, piszacych tu pod
          20 nickami.
          • mak_88 Re: sdb musi odejsc 23.02.07, 09:11
            tu jest wiele przykladow bezsensownych zachowan sdb, biernosci czy dzialania na
            szkode forum
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57171104
            • muvon200 Re: sdb musi odejsc 23.02.07, 09:27
              Chłopie ale to jest tylko Twoje zdanie. Wawa na szczęście zna Twoją sytuację.
              Współczują Ci :). Daj już luz, bo to co wyrabiałeś za swoich czasów to
              przerastało ludzkie pojęcie. Teraz jest wolna dyskusja. Wycinane są tylko wpisy
              (moje też) które właściwie tylko podbijają stre wątki lub powielają tematy. No
              to chyba słuszne co?
    • joker-prim GW nieuczciwie chroni TVP3 B-cz przed krytyką. 23.02.07, 09:55
      GW nieuczciwie chroni TVP3 B-cz przed krytyką.
      Internauci regularnie piętnowali stronniczosc dzialania PUBLICZNEJ TVP3 w
      Bydgoszczy, tematami "dziennikarstwo po bydgosku".
      Po pojawieniu się w Warszawie ober-moderatora ols (pochodzacego z Bydgoszczy),
      ktoś wiele tematow wykasowal!!!!!!

Widac to po ustawieniu takim:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71&s=7&sortuj=6
      Brak tematow do 17, potem najświeższych od 18, 21, 22, 23, 24, 25...

Moderator jawnie ukrywa komentarze ukazujące stronniczośc TVB, mimo, że wisiały
      bardzo długo na forum, dawno już spadły na dalsze strony, ale chce ukryć
      zachowania TVP3 ze swojego miasta, kasując na zawsze.
      • muvon200 Re: GW nieuczciwie chroni TVP3 B-cz przed krytyką 23.02.07, 10:00
        heheh widać że tylko Ty nie rozumiesz o co chodzi:). Bełkoczesz w tych wątkach
        ciągle to samo i sam sobie odpisujesz i się dziwisz:) To zwykłe śmieci. kolejny
        odcinek dziennikarstwa po Bydgosku też wyleci bo to kolejna bzdura. To co
        pokazuje jakaś stacja nie musi pokrywać się z zapotrzebowaniem Twojego umysłu.
        Wybacz ale czy uważasz że to tak ważne wydarzenie że należy to pokazywać
        mieszkańcom całego regionu? E po co ja piszę mogłe poprostu napisać "ziew" :))
        • joker-prim Re: GW nieuczciwie chroni TVP3 B-cz przed krytyką 23.02.07, 10:02
          jakos za czasow jabbura to nie byly smieci?
          to wazne przyklady nieuczciwosci instytucji publicznej, moze dlatego?
          • muvon200 Re: GW nieuczciwie chroni TVP3 B-cz przed krytyką 23.02.07, 10:06
            znaczy za Twoich czasów :)). No właśnie stacja publiczna i pokazuje to co w
            egionie ważne a nie to co ważne dla Ciebie.
    • jaca515 SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 16:34
      moderator podaje dane osobowe uzytkownikow
      mynda/sdb - jemu wolno podawac dane osobowe uzytkownikow?
      Np imie???!!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57870240&a=57901903
      Moze najpierw niech poda swoje, potem zapyta go czy chce ujawnic swoje?
      SDB łamie prawo.
      • sdb Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 16:36
        ani razu nie zwracalem sie do ciebie po imieniu. naprawde masz na imie Arek? :)
        • babbsztyfikol Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 16:41
          O kurcze jednak się przyznał, że wszystkie nicki to on :)
        • jaca515 Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 16:44
          Nie wiem czy joker to Arek, to ty tak napisałes.
          Ale wiem że sdb = mynda.
          Zaprzeczysz?
          • sdb Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 16:52
            pewnie ze zaprzecze ale nie denerwuje mnie to ze tak myslisz bo jestem
            przyzwyczajony do tego ze piszesz bzdury i niewiele madrego mozna sie po tobie
            spodziewac. obojetnie pod ktorym nickiem piszesz.
            • jaca515 SDB podajesz swoje imie czy przepraszasz? 23.02.07, 17:00
              Ja pisze pod jednym, daj mi dowody oszuscie, ze mam drugi?????
              Natomaist ty uzywasz conajmniej 3-4 sdb, mynda, slaela i cos tam jeszcze
              (kiedys czytalem).

No to jak bedzie, podajesz swoje imie czy przepraszasz joker-prima?
              • sdb Re: SDB podajesz swoje imie czy przepraszasz? 23.02.07, 17:06
                :-)

w koncu po dlugim czasie przynudzania piszesz cos smiesznego :)))))))))

nie twierdze ze masz 2 nicki bo masz ich duzo wiecej tylko z tej racji ze nie
                bywam na forum Bydgoszcz nie potrafie podac ich wszystkich pacynko
          • coolek Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 17:57
            Przechodzisz sam siebie:) To joker juz sam sie nie moze bronic? Jestes jego
            prawnikiem?

Tak naprawde to nikt nie musi podawac twoich danych personalnych, bo i tak kazdy
            wie jak sie nazywasz, gdzie pracujesz i ze masz powazne zaburzenia psychiczne;)
            Dlatego dziwi mnie, ze jeszcze sie stad nie wyniosles. Naprawde nie widzisz, ze
            jestes posmiewiskiem? Zaskakujace.

I nie pisz nic o atakach na torunian, oki?;)
        • szlachcic Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 19:13
          sdb napisał 23 lutego po wielu dniach istnienia watku w ktorych jest przede
          wszystkim krytykowany z wypisaniem zarzutow wlacznie

> ani razu nie zwracalem sie do ciebie po imieniu. naprawde masz na imie
          >Arek? :)

K.. mac
          To jest rzeczowy gosciu. zabija swoimi argumentami na swoja obrone
          uwazam ze powinienes wyciac swoj post. Jest o niczym, a mowisz ze takie usuwasz
          • sdb Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 23.02.07, 21:11
            oczekujesz ode mnie powagi w tak niepowaznym watku? jako moderator odpowiadam w
            zasadzie tylko na maile. nie mam nic przeciwko dobremu humorowi na forum :)

PS ale przeciwko nazywaniu innych forumowiczow kretynami i idiotami tak
            • szlachcic Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 24.02.07, 12:17
              sdb napisał:

> oczekujesz ode mnie powagi w tak niepowaznym watku? jako moderator odpowiadam
              >w zasadzie tylko na maile

czyli zasady masz inne dzis a inne jutro!

> PS ale przeciwko nazywaniu innych forumowiczow kretynami i idiotami tak

ale sam nazywasz torunczykow wiesniakami, wiec zasady masz takie ze ja nie moge
              a ty tak
              co jest nie do zaakceptowania, nazwanie kogos kretynem gdy zachowuje sie jak
              kretyn czy oczernianie kogos z premadytacja.
              Ja uwazam ze ze to 2. Ty uwazasz ze to drugie jest ok
              dowod - nie usuneles watku "ortografia wg szlachcica" ktorego autora uwazam za
              kretyna bo nie zrozumial mojego posta-kpiny w ktorym wyolbrzymilem bledy ktore
              napisal autor. Do tych bledow przyznal sie ich autor
              Ty jako moderator miales 100% wiedze na temat sporu, mimo to watek zostal
              Taki z ciebie jest moderator. jak masz troche honoru odejdz, nie moderuje ktos
              kto zrobi to lepiej (chyba wszyscy)
              widzisz posty przeciwko sobie, nie rasgujesz, bo nie masz argumentow na swoja
              obrone, bylo to pewnie twoim marzeniem zostac moderatorem wiec bedziesz trzymal
              sie za wszelka cene

• jaz0n Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 24.02.07, 13:38
                Myslę ze Sdb nie reaguje na wszystkie posty przeciwko sobie bo gdyby miał sie
                wszystkimi przejmowac to nic innego by nie robił. Biorac zreszta pod uwage
                poziom merytoryczny niektórych zarzutow to nie jest to raczej wielka strata.

A tak na marginesie szlachcic jak ty chcesz byc powaznie traktowany? Znowu
                wróciłes na forum, dwa razy juz otrąbiając wszem i wobec że z niego odchodzisz
                bo nie odpowiada ci to czy tamto. A tu okazuje sie że świat sie specjalnie nie
                przejął:))) I znow wracasz i znow wdajesz sie w jakies smieszne wojenki- wygląda
                na to ze nie możesz bez tego życ:) Jezeli we wszystkich postanowieniach jesteś
                tak konsekwentny to naprawde gratuluje.
                • szlachcic Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 24.02.07, 17:22
                  jaz0n napisał:

> Myslę ze Sdb nie reaguje na wszystkie posty przeciwko sobie bo gdyby miał sie
                  > wszystkimi przejmowac to nic innego by nie robił.

masz dziecinne argumenty

>Biorac zreszta pod uwage
                  > poziom merytoryczny niektórych zarzutow to nie jest to raczej wielka strata

ja przywolalem moj przyklad, zostal przedstawiaony w 100%. Mimo to zostawil
                  watek probujacy mnie zdyskredytowac.
                  ale widocznie dal niego i ciebie 100% to za malo.

> A tak na marginesie szlachcic jak ty chcesz byc powaznie traktowany? Znowu
                  > wróciłes na forum

a wiesz ze wiedzialem ze to napiszesz. to ci odpowiem
                  po 1 - na proby mnie zdyskredytowanie musialem zareagowac
                  po 2 - mnie nie interesuje czy ty jestes na forum czy nie a dlaczego ciebie
                  interesuje moja osoba, smieszny jestes jazon, myslisz ze uznany jestes za
                  powaznego czlowieka takimi dziecinnymi tekstami. bedziesz teraz plakal ze pisze
                  na forum?
                  po 3- oszedlem z tego forum z przyczyn ze taki sdb jest moderatorem lecz
                  czytalem je caly czas. jedno jest pewne przyszedl czas na wykopanie smiesznego
                  moderatora

• jaz0n Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 24.02.07, 19:46
                    W zasadzie nie mam zamiaru z toba polemizowac- w odróżnieniu od ciebie mam życie
                    poza forum. A twoja osoba interesuje mnie jako ciekawostka- jestes typową mała
                    rybka robiącą duze fale, na dodatek majacą najwyraźniej jakies smieszne poczucie
                    misji i manifestujaca na kazdym kroku ego wielkie jak Brazylia:) Poniewaz to
                    forum wygląda jak wygląda praktycznie juz tu nie pisze- czytam z czystej
                    ciekawości sporo postow i twoje fochy najzwyczajniej mnie bawia. Bron boze nie
                    przestawaj, ale nie placz że swiat jest zly i nie dokonuj znowu 'wyjścia smoka'
                    bo, az dziwnie to pisac, jestem najwyraźniej jedyna osoba ktora cie
                    zauwaza:))))) No nic- bawimy sie dalej. Nawet cie pozdrowie- do nastepnego
                    wielkiego powrotu:)))))
        • pomeranus1 Re: SDB podaje dane osobowe uzytkownikow 26.02.07, 15:03
          sdb, nie kłam. May cię dość. Poza spamujacymi bydgoszczanami, ktorzy uwielbiają
          twoją bierność.
    • filipiak2 SDB - masz czas tylko na ataki na torunian? 26.02.07, 09:24
      Tym sie tez nie zajmujesz SDB - czemu?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57993190&a=58021421
      Masz czas tylko na ataki na torunian?

Czas zajrzeć i zrobić porządek na forum Toruń - kultura.
      • filipiak2 Re: SDB - masz czas tylko na ataki na torunian? 26.02.07, 09:31
        kuroslip napisała:
        > Nalezy tylko napisac na tego gostka skarge,aby go odwołano.
        > I tak trzeba postapic.

piszcie o odwolaniu moderatorow obu forow do
        tebe@gazeta.pl
    • mac_byd Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 26.02.07, 09:37
      Najlepszy był roberto_2222. Twórca propagandy forumowej. Całe szczęście, ze
      jego "pochowali"!
      • po_act Re: niezadowolonych z sytuacji na forum ... 26.02.07, 09:40
        Wole nawet roberta niz tolerujacego spam sdb-a.
        Poza tym byl takze calkiem fajny torek.
    • derelka taki tekst łamie netykiete wg sdb :-/ 26.02.07, 13:21
      taki tekst łamie netykiete wg sdb :-/
      "Zawsze mozna sobie wybudowac domek - wychodzi znacznie taniej niz kupowac
      mieszkanie"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57263593
      czy na forum Torun mozna tylko narzekac i wpisywac sie w tematach
      negatywnych?????
      • muvon200 Re: taki tekst łamie netykiete wg sdb :-/ 26.02.07, 13:57
        uważasz że ten wpis o wyssanych z palca rankingach tworzonych na podtsawie
        Anonsów jest pozytywny? Uważam że to bujda na kółkach. Wiem bo ostatnio miałem
        akcję działka i wiem ile tam działki kosztują. Może to w Euro było :)
        • dar_jag1 sdb łamie netykiete chyba we wszystkim. 28.02.07, 08:51
          sdb łamie netykiete chyba we wszystkim.
          Nie zaklada zadnych watkow sam (chyba nigdy tego nie zrobil?), a tylko atakuje
          i podjudza.
          • uszaty25 Re: sdb łamie netykiete chyba we wszystkim. 28.02.07, 08:56
            Moze to bydgoski leszek jest?? kto wie wszystko jest mozliwe, w koncu na forum
            jest osoba ktora potrafi prawadzic dyskusje sama ze soba!!!
    • joker-prim sdb wycina bez sensu. 01.03.07, 16:24
      sdb wycina bez sensu.
      Oto cytay wycięte dzis:

Bardzo dobry pomysł. Niezłe!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=58060161
      Czyli to jeszcze pół roku. Uwazam, ze za dlugo.
      Skasował takze wpisy w tym temacie o jakości jego pracy
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57761497
      • babbsztyfikol Re: sdb wycina bez sensu. 01.03.07, 16:26
        Wycięcia całkiem z sensem, oby tak dalej. dziwie się, że w ogóle te twoje
        popłuczyny intelektualne zostają.
        • kuroslip Re: SDB kiedy wreszcie zrezygnujesz? 01.03.07, 20:00
          Ty bydgoski ................!
    • patajka1 Co SDB znow nie pasuje w n/w tekscie? 05.03.07, 12:44
      Co SDB znow nie pasuje w n/w tekscie?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=58168143
      Nie przeproadzilabym sie poza Torun nigdzie.
      No moze na okliczne przedmiescia, ktore traktuje realnie jak czesc Torunia. Tu
      jest moje miejsce, potwierdzam niniejszym duzą radosc i dumę ankietowanych GW z
      miejsca zamieszkania.

Bo wycina go ???!!!!!!
      Nie moge pisać, że lubie Torun?????????
      Stary narzekacz i maruda SDB zabrania.
      • jaca515 Re: Co SDB znow nie pasuje w n/w tekscie? 05.03.07, 12:59
        Wariat mi wyrzuca tekst o Muzeum!!!!!!!!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=58050661
        • patajka1 Re: Co SDB znow nie pasuje w n/w tekscie? 05.03.07, 13:01
          Nie no, które słowo łamie tu regulamin???????

Nie przeproadzilabym sie poza Torun nigdzie.
          No moze na okliczne przedmiescia, ktore traktuje realnie jak czesc Torunia. Tu
          jest moje miejsce, potwierdzam niniejszym duzą radosc i dumę ankietowanych GW z
          miejsca zamieszkania.

Odpowiedz SDB????????????
    • patajka1 pierwszych 15 tematow na F. Kultura to spam bydgos 05.03.07, 13:06
      pierwszych 15 tematow na F. Kultura to spam bydgoski.
      Chamskie i obrazliwe wpisy nie majace nic wspolnego z tematyka forum.
      Podobnie jest na F. Turystyka oraz Inwestycje.
      Czy moglbys łaskawie sdb to usunac, zamiast wycinac zwyczajne teksty torunian?
    • filipiak2 Niektorzy radza oddac sprawe do prokuratury? 11.03.07, 11:10
      Tu mozna wpisywac uwagi
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=58665105&v=2&s=0
      Niektorzy radza oddac sprawe moderacji GW do prokuratury?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka