Dodaj do ulubionych

Ranking aktywności

02.03.07, 12:52
Nasze forum jest obecnie na czwartym miejscu pod względem aktywności w
Kujawsko-Pomorskiem! Jest to najwyższa pozycja w historii(pamiętam, ze kiedyś
było piąte miejsce). Jeszcze trochę i wejdziemy na podium:)))
Trochę zaśmiecam takim postem, ale co tam:P
Obserwuj wątek
    • ankafanka Re: Ranking aktywności 02.03.07, 12:55
      Może i zaśmiecasz ale ciekawie
      • patrycja-144 Re: Ranking aktywności 02.03.07, 14:02
        A ja tu jestem pierwszy raz i będę zagladać częściej;)
        • rafas84 Re: Ranking aktywności 02.03.07, 14:13
          Wobec tego witam nową forumowiczkę i zapraszam do dyskusji;) Fajnie, ze forum
          się rozkręca.
    • jerryone1 Re: Ranking aktywności 02.03.07, 23:25
      a czy ja też mogę sobie z Wami popisać?? co prawda nie jestem z G-D,ale lubię
      Wasze miasto:) i Wiśnie:). Forum mojego miasta jest troche wyżej, ale co tam:).
      Pisze czasami głupoty, ale to przez Mishela:).Pozdrawiam cały Golub, jesteście
      spoko:).
      • rafas84 Re: Ranking aktywności 04.03.07, 13:48
        A pisz sobie, jerryone1, ile chcesz. Przyda się taki "dyżurny satyryk" na naszym
        forum:D Chociaż trochę mi podpadłeś, bo pozdrowiłeś Golub, a Dobrzyń niestety nie:)
        Pozdrawiam Radziejów:)
    • ankafanka Re: Ranking aktywności 03.03.07, 20:37
      Ostatnio cicho na naszym forum jak tak dalej pójdzie to stracimy swoje czwarte
      miejsce
      • wojt683 Re: Ranking aktywności 03.03.07, 21:03
        Wszyscy odpoczywają, bo weekend. Albo tematy się wyczerpały.
        • mishel1 Re: Ranking aktywności 10.03.07, 12:54
          ja naraze czekam az mi podlacza neta z Netii stad moja nieobecnosc od
          dluzszeego czasu... poprawie sie ..obiecuje ;]
          • jerryone1 Re: Ranking aktywności 10.03.07, 18:51
            mishel...nie bądz taki pewien, bo jeszcze musisz poprosić o zgode admina z
            poddasza z tego co wiem:).a jak nie będziesz grzeczny to neta nie będzie:).
            • mishel1 Re: Ranking aktywności 11.03.07, 14:56
              jerryone.. wierze ze bedziesz dla mnie łaskawy.. poddaszniki sa z natury
              dobre.. (dla wszystkich ktorzy nie wiedza o co chodzi to mieszkam z jerryone na
              stancji i u niego na podgnilym poddaszu jest serwer) pozdrawiam cie
              radziejowska łajzo.. sadze ze temat "ranking aktywnosci" jest dobrym tematem
              aby troche nasza aktywnosc podreperowac ;] jak to mozliwe ze np taki Radziejów
              (5tys mieszkancow) gdzie ponoc psy dupami szczekają ma lepsza aktywność??? no
              halo!!!
              • rafas84 Re: Ranking aktywności 11.03.07, 16:28
                Pewnie owe psy szczekają na forum i dlatego Radziejów jest taki aktywny:D:D a co
                do naszej aktywności, to nie jest ona taka zła, pamietasz zapewne, że bywało
                gorzej:)
                • jerryone1 Re: Ranking aktywności 14.03.07, 21:04
                  Rafas:), ale u nas przynajmniej wrony nie zawracają i wiatr nie ma pętli:)
              • jerryone1 Re: Ranking aktywności 14.03.07, 21:02
                Mishel ty zamokły piwniczniku z Baśniowych lochów!!!Każdy wie, że mieszkasz z
                nami, bo potrzebowaliśmy portiera:).A Radziejów ma 6 tys mieszkańców, a nie
                5:). Jak sam wpomniałeś kustoszu Baśniowego zamku, mniej mieszkańców, ale
                więcej życia:). Za to co napisałeś to Ci nawet żyd fajek nie sprzeda:) i nigdy
                więcej piwa w Twoim szczurzym, posiwiałym od krzątania sie po kanalizacji
                pyskiem:).niecierpie Cię:)...:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka