rafas84 15.03.07, 13:21 pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/po/20070312/INNEMIASTA06/103120545 Przykład ludzkiej głupoty. Choćbym nawet chciał, to i tak nie potrafię zrozumieć takich ludzi. Po prostu głupcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojt683 Re: Wandale 15.03.07, 16:12 Ja nie rozumiem jak na osiedlu Katarzyńskim można plac zabaw zrobić. Prędzej powinni tam utworzyć getto, odilozować tych debili od reszty i próbować ich czegokolwiek nauczyć, o ile nie jest za późno; a tych normalnych przesiedlić w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: Wandale 15.03.07, 18:42 Tych z Konopnickiej już się nie da niczego nauczyć. Szczerze współczuję tym, którzy mieszkają nawet w tamtym pobliżu. Jak były ferie to cała ta banda szła z domu kultury koło rolnika i obrzucali ludzi śnieżkami wyzywając przy tym każdego kogo spotkali na drodze. Nie rozumiem czy z takimi bachorami nie można zrobić porządku? Myśle że jak podorastają to będziemy mieli w G-D mafie katarzyńską:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Wandale 15.03.07, 20:14 Mam nadzieje, że "Tych z Konopnickiej już się nie da niczego nauczyć." to takie przejęzyczenie i że chodziło ci o Katarzyńska:P Oglądałem jakoś niedawno wypowiedź komendanta policji w kablówce. Wspomniał, że istnieje właśnie problem Katarzyńskiej. Może ktoś się nimi zajmie w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: Wandale 15.03.07, 20:25 wojt dzięki za poprawkę- przejezyczenie to oczywiście było;) Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Wandale 16.03.07, 15:16 Rzeczywiście na Katarzyńskiej nie warto stawiać czegokolwiek, bo zawsze ta banda idiotów (nie mam na myśli wszystkich mieszkańców tego osiedla, a tylko tych chuliganów) to zniszczy . Dlaczego np. na Brodnickiej nikomu nie przyszło do głowy, żeby zniszczyć plac zabaw?? Najciekawsze jest to, że najbardziej niebezpieczne osiedle w G-D jest położone "pod nosem" Komendy Policji:) Od razu nasuwa się na myśl przysłowie, że najciemniej jest zawsze pod latarnią:) Odpowiedz Link Zgłoś