Gość: buridan IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 20:01 zapisz się,Halinko,do Unii Wolności... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojciech Re: Rozłam w Lidze Polskich Rodzin IP: *.mistral.cz 22.05.03, 21:39 Jak by nie patrzec, to wieceprzewodniczaca podlega przewodniczacej? A moze sie myle? Chyba nie! Tak wiec pani Podlecka zamiast biegac na skarge do gazety, przed zgloszeniem listy, powinna porozmawiac ze swoja szefowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
humanior kolejna manipulacja, obrzydliwej gazety 22.05.03, 21:58 inaczej tego nie mozna ujac. Gazeta wyborcza napieprza ile wlezie w partie ktorych poglady sa jej nie na reke. Sam jestem zdecydowanym przeciwnikiem zarowno Samoobrony jak i LPR ale to nie przeszkadza mi to logicznie myslec. Po jaka cholere wyborcza wpieprza sie w wewnetrzne rozgrywki w partii? kogo to obchodzi? Co innego gdyby konflikt w partii dotyczyl rzeczy kluczowych, a nie dotyczy. chodzi o zasiadanie w komisji wyborczej - innymi slowy gra idze o to, czy zarobia te czy inne cwaniaczki. Po drugie. Napieprzanie Gazety Wyborczejr raz w lige polskich rodzin, raz w ojca rydzyka, innym razem w samoobrone jest bez sensu. zwolennicy tych partii i tak nie czytaja michnikowskich madrosci. Zawsze i wszedzie wyborcza manipulowac bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnetofon Re: kolejna manipulacja, obrzydliwej gazety? IP: *.rose2.brandeis.edu 23.05.03, 16:29 Na tym p[olega polityka zeby zwalczac przeciwnika. Czasopisma wydawane przez Lige czy Samoobrone beda wypisywaly roznego rodzaju glupoty o SLD PO PIS UW etc, Trybuna pisze to i owo; czemu wiec GW ma byc cnotka??? Kazda z gazet, jedna mniej druga wiecej manipuluje faktami, robi z drobiazgow sprawy wielkie i na odwrot... Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: kolejna manipulacja, obrzydliwej gazety? 23.05.03, 22:58 jeżeli manipuluje trybuna to szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi - to jest gazeta ktora tego wogole nie ukrywa. Gdy wierunte bzdury - ale w druga strone wypisuje nasz dziennik to tez mam to w glebokim powazaniu. Gdy jednak to samo robi gazeta wyborcza chcaca uchodzic za rzetelne i obiektywne zrodlo madrosci z pierwszym madralom III RP Michnikiem to jest to przesada. A poniewaz torunska redakcja gazety wyborczej jest gowna warta, to zaczyna sie szukanie czegos na sile, a jak przy okazji mozna troche pomanipulowac to fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekg Re: kolejna manipulacja, obrzydliwej gazety? IP: *.zsmeie.torun.pl 24.05.03, 08:44 Przeczytałem kilka zdań z wypowiedzi humanior@poczta.gazeta.pl i mogę stwierdzić jedno SŁOWNICTWO WZIĘTE Z RYNSZTOKA!!! nie ma nic wspólnego z kulturą i dobrymi obyczajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesko Re: Rozłam w Lidze Polskich Rodzin IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 22.05.03, 23:25 Gdzie tu jedność? Przecież przedstawiciele tego ugrupowania właśnie pokazali swoje oblicze. A kogo oni reprezentują? ..... Tam gdzie pieniądze to są i partie! A gdzie nie ma to siedzą cicho. Wogóle rekrutacja osób do komisji wyborczych jest do ..... Nawet na komisaj wyborcza nie potrafi jasno i klarownie określić jakie są zasady rekrutacji. Nawet żadnego komunikatu nie ma .... Można nerwy stracić pytając o ..... wszędzie korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Brawo Sobecka !!!!!!! IP: 158.75.224.* 23.05.03, 09:04 Tylko tak dalej. Ta pazerna padlina rozwaliła już Tormięs puszczając w imię najwyższych wartości kilkaset osób na bruk. Ale nie jest źle. Może kiedyś ten obrzydliwy , niekumaty i nic nierozumiejący poselski baleron rozpieprzy też tak skutecznie swoją "Ligę". DAJ BÓG !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunch Re: Liga... IP: 129.81.192.* 23.05.03, 17:34 Gość portalu: wojti napisał(a): > Tylko tak dalej. Ta pazerna padlina rozwaliła już Tormięs > puszczając w imię najwyższych wartości kilkaset osób na bruk. > Ale nie jest źle. Może kiedyś ten obrzydliwy , niekumaty i nic > nierozumiejący poselski baleron rozpieprzy też tak skutecznie > swoją "Ligę". DAJ BÓG !!!!!!! =============================================================== Boze chron Polske przed "Liga Polskich Rodzin" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: par Re: Liga... IP: *.torun.mm.pl 23.05.03, 18:49 Humanior chyba twoimi chrzestnymi sa Sobecka i Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: par Re: Liga... IP: *.torun.mm.pl 23.05.03, 18:49 Humanior chyba twoimi chrzestnymi sa Sobecka i Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik LPR bez Sobeckiej Re: Liga... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.05.03, 20:03 Pani Sobecka nie dopuszcza do powstania struktur partii Liga Polskich Rodzin, bo sama do niej nie należy. Wystawia pełnomocnitwa na powiaty, które nie są ważne. Zapytajcie posła Hatki jak jest z wyborami w powiatach woj. kuj- pom. Pani poseł myli pojęcia Klub Parlamentarny LPR i partia polityczna Liga Polskich Rodzin. A sytuacja toruńska to sprawa jej przydupasów z biura poselskiego. Chciałbym zobaczyć rozliczenia wydatków Pani Poseł na biuro w Toruniu(patrz kancelaria sejmu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Ligi Polskich Rodzin Grudz Re: Liga... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.05.03, 20:24 W Grudziądzu jest podobnie. Jest kilka Lig nie wiem ,która jest prawdziwa.Jedna trzyma z Hatką,druga z Sobecką a trzecia jeszcze nie wie z kim.Nie wiadomo komu składać deklaracje przystąpienia do LPR.Deklaracje nie docierają do Zarządu Głownego.Partia LPR nie ma demokratycznie wybranych struktur, ludzie się zniechęcają, mają dość komisarzy typu Sobecka. Ciekawe, która Liga wystawiła kandydatów do komisji w Grudziądzu. p.s.Od góry nie da się zbudowć żadnej trwałej budowli. Pisze to ku przestrodze Kotlinowskiemu Gertyhowi i Wrzodakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trojan1 Re: Liga... IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.03, 21:55 Nie wiecie jaka "Liga"jest najlepsza,to wam mowie PILKARSKA.Mam nadzieje ze w nastepnych wyborach nie dostana sie do sejmu(mam na mysli LPR).Niech zmienia nazwe bo w koncu POLSKIE RODZINY sie zbuntuja!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekg Re: Rozłam w Lidze Polskich Rodzin IP: *.zsmeie.torun.pl 24.05.03, 08:49 Czas najwyższy na rozłam i rozwiązanie LPR tylko wstyd przynoszą naszemu miastu. Posłance Sobeckiej już dziękujemy za jej działalność na szkodę miasta i powiatu toruńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan ,,Obiektywne"-GW,Trybuna i NIE a LPR IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 14:56 Gość portalu: buridan napisał(a): > zapisz się,Halinko,do Unii Wolności... ODP.:Nie wiadomo o co chodzi jeśli Gazeta -Adasia Michnika wypowiada się na temat LPR -partii duchowo bliskiej O. Rydzykowi W tym przypdku mozna liczyć tylko na tych b.rzetelnych i odważnych dziennikarzy GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Radio Maryja oddać Agorze IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 22:45 Gość portalu: buridan napisał(a): > zapisz się,Halinko,do Unii Wolności...LIGA RZĄDZI<LIGA RADZI<LIGA NIGDY CIE NIE ZDRADZI,ALE NAJSOLIDNIEJSI<NAJUCZCIWSI I NAJMADRZEJSI SĄ LIDERZY UNII WOLNOSCI>RATUJMY TĘ PARTYJKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Jaki rozłam po prostu wykryluśmy agetntów SLD!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 10:44 i robimy porządek! Odpowiedz Link Zgłoś