ssbn-633 czyżby GazWyb 04.05.07, 13:34 sugeruje, że to skandal? siła przyzwyczajenia, przecież np. mamy wolne media no ale RadioMaryja należy koniecznie zamknąć. Sami uwierzyli, że PiS to zamordyści a teraz zdziwko... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkl_srul [...] 04.05.07, 13:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lego19781 tata morderca i synek Morderca 04.05.07, 19:13 w 1999r syn ubeka Ryska Gornego,maly ubek Michal Gorny majac 18 lat zabil goscia pod Toruniem w Lubiczu,przekraczajac predkosc o 120%.Po 4 miesiacach maly ubek Michal,dzieki wstawiennictwu taty Ryszarda duzego ubeka,dostal z powrotem prawo jazdy...niech zyje IIIrp i obroncy ubekistanu GazetaWyborcza!sto lat! byly torunianin Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 13:41 No i dobrze, przygotowany do funkcji jaka musi pełnić, na pewno wystawie nic nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
radca bedzie mogl byc przewodnikiem i opowiadac jak bili 04.05.07, 13:43 i katowali ludzi ... opowiesci " z pierwszej reki " SKANDAL radca Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 13:48 Przecież od kilkunastu lat, takie osoby znajdowały schronienie po negatywnej weryfikacji w takich firmach a nawet same je zakładały - więc to żadna rewelacja. Tylko chyba istotnie organizatorzy strzelili gafe nie sprawdzając kogo wynajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
radca "informacje z pierwszej reki " - ja bylem i bilem 04.05.07, 13:53 a teraz ochraniam to co jeszcze po nas zostalo " ?... eeeech, gdzie my zyjemy ? co sie porobilo w tym naszym kraju ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
4815ma Re: "informacje z pierwszej reki " - 04.05.07, 15:10 Radca ,ty nie podskakuj ,bo cie zakapuje do austriackiej Kasy Chorych za oszustwa - dobrze wiesz o czym pisze ! swietoszek sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
czornyj111 Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 13:50 Rycho Górny własciciel Auto Trezor wydział WYDZIAŁ V SB jeden z założycieli OAS , dyrektor firmy Zdzicho ksywa Skowron Wydział „T” SB......................... Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme a ja sram na SB-ków,to nieroby,gnoje,lenie 04.05.07, 14:08 załozy se taki ubek firme,udaje biznesmena i ochrania zakłady burdele itd.TO JEST Q..A chore!!!!!ludzie ten kraj gnjie.mam nadzieje ze Kaczynski wykoncZy III RP Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_wos Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 14:11 A nie trzeba było postawić posła kuchcińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
goran123 ESBekowo trzęsie woj. Kuj-Pom 04.05.07, 14:21 Urzędasy zlecają ESbekom robotę mają wszędzie układy (typowa OŚMIORNICA ) trzymają za morde wszelkiej masci TW.Przecież firmy ochroniarskie to układy eSBecko bandyckie słynny prosiaczek Klub Auto Trezor , Rentfleisz .itp Taka jest rzeczywistość dlatego powinno sie zweryfikować koncesje MSWiA.Odebrać im pozwolenia układ powinien być rozbity !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 14:26 I chwała mu za to jak płaci podatki :) Przynajmniej nie jest bezproduktywnym emerytem słuchającym RM :P Odpowiedz Link Zgłoś
goran123 To ja pomogę znależc RG 04.05.07, 14:35 Szczekarzewo – wieś położona w województwie kujawsko-pomorskim, w powiecie lipnowskim, w gminie Skępe nad jeż. Łąkie rezyduje w swojej posiadłości łatwo trafic za obwodnicą Skępego i stacja benzynową w lewo !!!! Ma telefon !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: To ja pomogę znależc RG 04.05.07, 14:38 Powinien siedziec w wiezieniu , a nie wyzyskiwac ludzi , kapitalista,byly esbek hehe :)i jeszcze taka wpadka , jeden z bohaterow wystawy :) to tylko w tym balaganiastym kraju mozliwe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 15:18 asd616 napisał: > I chwała mu za to jak płaci podatki :) Przynajmniej nie jest bezproduktywnym > emerytem słuchającym RM :P dużo znasz resortowych emerytów słuchających RM? Odpowiedz Link Zgłoś
4815ma Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 15:33 To jest skandal ! niedopatrzenie ze strony wladz ! Takie SB-ki powinni nosic w miejscach publicznych krwisto-czerwone kamizelki odblaskowe z napisem : SBecka swinia,zolte czapki i tenisowki na nogach ! od 13 - 16.oo,powinni stac pod kosciolem z puszkami po konserwie w oczekiwaniu na zupe i kawalek chleba.Emerytury i renty odebrac calkowicie ! 2 razy w tygodniu przymusowe odkomuszanie w auli uczelni O.derektora Rydzyka.Po smierci kremowac a prochy spuszczac do toalety miejskiej !! To byla by sprawiedliwosc !! Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 15:39 4815ma napisał: > Emerytury i renty odebrac calkowicie ! 2 razy w tygodniu przymusowe > odkomuszanie w auli uczelni O.derektora Rydzyka. pomyliły ci się fora? a może ten artykuł porzucili "hakerzy" od o.R, celem skompromitowania postępowego medium...? Kto wie co ten szatan jeszcze wymyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Prawidłowo ! Kiedy w 90 roku proponowałem ich 04.05.07, 14:39 skierowac masowo na Żuławy i tam "przesiewac" w ramach denazyfikacji (dekomunizacji)-podniosły sie głosy " a kto ich upilnuje". Kto? Oni bedą się pilnować sami !!!!! I zrobią to doskonale bo mają to w czerwonych genach zakodowane. Dzisiaj moja teoria znalazła skromne potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 14:42 czyli właściwy człowiek na właściwym miejscu. Tylko dlaczego oryginał zwiał z wystawy???? To jest poważne niedopatrzenie firmy ochroniarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 14:43 zupy z Caritasu bym mu nie żałowała, ale niech postoi w kolejce tak jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar czka się dziadek w wermachcie 04.05.07, 14:46 ale czy ten esbek siedzi za coś? stoi przed wystawą i pikietuje? nawraca na socjalizm? sika na pomnik papieża? Jeżeli nie to w czym jest problem. Mam w firmie kwiatka, który pół roku miał zwolnienie lekarskie na którym skończył licencjat z germanistyki, odbył kilkumiesięczne praktyki studenckie- nauczania języka niemieckiego, zrobił certyfikat z angielskiego - nie mogę go zwolnić bo nie pobierał w tym czasie wynagrodzenia więc nie naruszył obowiązków pracowniczych, w sądzie z ZUSEM upiecze mu się z tego samego tytułu, bo realizuje się utopijna wizja państwa walki z wykształciuchami i lumpenliberałami. Jestem zbyt młody by wraz z maluczkimi polityczkami grzebać w naszym polskim g.ownie historii; zwłaszcza że rzeczywistość jest tak samo pogmatwana. Skoro żyjemy w pogmatwanej teraźniejszości to po co wracać do pogmatwanej przeszłości - czy ludzie w autobusach będą od tego dla siebie bardziej mili albo bogatsi? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: czka się dziadek w wermachcie 04.05.07, 15:19 nie friedmar, ten człowiek nie siedzi, niestety, a powinien. To on bowiem jest odpowiedzialny za toruńskie porwania, gdzie maltretował fizycznie i psychicznie opozycjonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: czka się dziadek w wermachcie 04.05.07, 15:29 widzisz, o szlachetna Kobieto, z tej szparty wcale to nie winika - tj. gazeta nie pisze, że przeciwko jakiemuś ubekkowi toczy się proces o maltretowanie lub śledztwo przeciwko. Bez faktu śledztwa tudzież procesu podnoszenie, czy właściciel firmy ochromniarskiej był czy nie ubekiem nie jest racjonalne. Czhy osoba tak wrażliwa jak Ty; napewno chce dzielić ludzi na ubeków i nie ubekow? Kto następny? Łżeelita, pedały i inni zboczeńcy? Jeżeli wobec tego człowieka toczy się proces lub śledztwo przeciwko przyłączam się do Ciebie, a jeżeli nie - to może skupmy się na tym, że mamy symptomy inflacji; prawo pracy, które ogranicza przedsiębiorczych; euro, które jest za tanie; dotacje UE, których nie ma. Jeżeli wobec tego człowieka nie toczy się proces lub śledztwo przeciwko to skoro mnóstwo ciężkich problemów, to po co uprzykrzać sobie życie z bliźnimi? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka informacje prasowe 04.05.07, 15:40 friedmarze, informacje prasowe są szczątkowe, to fakt. Ale ponieważ to grunt toruński, to te fakty akurat u nas są bardzo znane, tym bardziej, że dotyczą jednego z najlepszych naszych polityków, przypadkiem przyPiSanego do jednej z partii. Podrzuciłam Ci linkę do poczytania o co chodzi i skąd ten skandal, gdyż z Gazetowego artykułu niewiele wiadomo;) Jak wiesz, daleka jestem od dzielenia ludzi wg jakichkolwiek kryteriów, ale są granice przyzwoitości, których przekraczać nie można. I żaden rozwój gospodarczy nie usprawiedliwia tego. Ostatnio ogladałam sobie bardzo dobrze zrobioną sztukę w TV "Rozmowy z katem" wg Kazimierza Moczarskiego. I o dziwo, w pewien sposób widzę tu lekkie podobieństwo. Ówcześni kaci mają się lepiej niż ich ofiary. Ale, jak wiesz, nie jestem zwolenniczką ścinania głów, jak leci, za samą przynależność. Pozdrawiam przy okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka specjalnie dla Ciebie friedmarze:) 04.05.07, 15:26 abyś mógł przeczytać dlaczego ten esbek powinien siedzieć, a nie ochraniać wystawę ze swoją podobizną: www.polskieradio.pl/jedynka/debaty/debaty.aspx?id=214 Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar oblana miodem, za politykę się nie bierz! 06.05.07, 22:18 no bo po co nam to? powiadam - pozwól się zaprosić na jakieś winko, albo kinder-party z Izą i Twoim berbeciem:} Linda tak przed PSAMI opowiadał w jedynce. Pamiętam jak dziś - pierwszy raz w wolnej RP film o esbekach, redaktor go pyta o jakąś opinię o tych jak by nie było kreaturach, a ten mały wzrostem aktor mówi że on woli na winko z przyjaciółmi skoczyć, bo od rozlanej żółci to jeszcze nikomu lepiej się nie zrobiło... rozczarowana-torunianka napisała: > abyś mógł przeczytać dlaczego ten esbek powinien siedzieć, a nie ochraniać > wystawę ze swoją podobizną: > > www.polskieradio.pl/jedynka/debaty/debaty.aspx?id=214 Odpowiedz Link Zgłoś
agentolekssy Re: czka się dziadek w wermachcie 05.05.07, 19:26 Największy problem jest w takich miernotach postkomuszych jak ty towarzyszu friedmann !! Towarzyszu friedmann, lewicowy jak najbardziej mini piesku ! To własnie przez takie jak ty pokraki post komusze nie można szybko nic w tym naszym kraju naprawić ! Nie można zmienmić ludziom zsowietyzowania i komuszej mentalności. Powinieneś to wiedzieć sam po sobie !! To co wy parszywa komuno, zdeprawowana i oddana ZSRR, którego już na szczęście nie ma, to się w głowie nie mieści b! Wstyd i hańba !!! Poraża arogancja postsowieckiej komuny i jej mediów jak najbardziej ! Są to ci pomyleni towarzysze i sługusy obcej sprawy, którzy stracili wspaniałą okazję do wiecznego milczenia ! Stracili również instynkt samozachowawczy ! Jak długo jeszcze będzie takie przyzwolenie na arogancje i hańbę ??? Czy musimy to znosić ??? Igrzyska, które sobie urządzają te homosowietykusy razem z towarzyszami kumplami oraz ich media są haniebne !! Wstyd i hańba !!! Jak długo będzie to jeszcze tolerowane ?? Jak długo jeszcze będą nas ogłupiać ? !!!!! I to za nasze jeszcze pieniądze, jedząc także nasz chleb ! Wstyd i hańba !! Ale tak np. odszkodowanie dla całego normalnego narodu / wtym aktualnie dla rodziny p.Blidów/ jak najbardziej się należy ! I to w bardzo dużej kwocie, przede wszystkim za upodlenie i zniewolenie, a obecnie ogłupianie ........ ale od mafii LSD !!! Z wymienianymi już jątrzycielami na czele !!! Może być nawet z tzw. "pożyczki moskiewskiej" !! Swięta racja !!! Tak, ta SLD wraz ze swoimi klientami /także media/ to jedna wielka postkomusza i bardzo podła oraz zakłamana oszołomska zsowietyzowana mafia, która rozbija nasz kraj i nasze społeczeństwo !! Stale te niedobite komuchy mącą i jątrzą ! Pytamy ! Jak długo jeszcze ?? Wypowiedzi tej niedobitej komuny i chodzących jej na pasku mediów, głosy różnych oleksych, kaliszów, zemków, olejniczaków, milerów, kwasniewskich, tusków, a ostatnio jeszcze i gieremków i szymborskich itp. itd. są niedopuszczalne i jednoznacznie dowodzą, że już dawno powinni być oni wszyscy usunięci z życia politycznego, społecznego i samorządowego ! Definitywnie ! Raz na zawsze !!!! Komunistyczne niedobite pocioty znowu bredzą i mącą !! Stale i wciąż ogłupiają naród ! Tak to święta prawda !!! Precz z komuną i jej klientelą oraz mediami !!! To co te pocioty komunistyczne wygadują i opiniują to się w głowie nie mieści ! Jak te sieroty po PRL,PZPR,NKWD,SB,ORMO,ZOMO itp. wogóle maja czelność cokolwiek krytykować ? Dlaczego pozwala się im wraz z ich mediami i postmoskiewskimi pieniędzmi na skłócanie i ogłupianie zmęczonego społeczeństwa ? Kto w końcu zrobi z tym ostateczny porządek ?? Jak to długo w końcu może trwać !!!! Panie Prezydencie ! Panie Premierze zróbcie z tym ostateczny koniec jak najszybciej, bo inaczej komusza hydra z aktualnie, na całe szczęście, naderżniętymi szyjami, znów podniesie głowy !! Powodzenia ! I niech Bóg prowadzi ! Tak jak pod Chocimiem, Wiedniem i Warszawą ! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar agentolekssy podaj personalia to Cię pozwę 06.05.07, 22:13 Widzisz, sęk w tym że naruszyłaś/łeś moją tzw. nietykalność osobistą. Proponuję sprawiedliwy i godny tok rozstrzygnięcia moich praw do godności i Twoich do jej naruszania w sądzie zgodnie z obowiązującym prawem IV RP czy jak kolwiek ją zwał. Niezależnie czy jesteś katolikiem, czy komuchem musisz mieć jakieś zasady - więc w imię zasad proszę powtórz te kalumnie pod moim adresem, podpisując się imieniem i nazwiskiem wraz z numerem PESEL - to wystarczy, byśmy poznali się w sądzie. Równie dobrze możesz mnie na tym forum przeprosić i w tedy uznam że jako ktoś z zasadmai przez chwilę zachowałaś / zachowałeś się jak ci którymi gardzisz; ale właśnie przyszło opamiętanie i chęć naprawy. To jak? Masz jaja czy tylko walisz go.wnem jak leci oceniając wszystkich ze swojej perspektywy i możliwości percepcji, korzystając jednoczaśnie z internetowej anonimowości? P.S. właśnie odbywa się polowanie na mnie jako wyształciucha, więc chętnie zainwestuję te parę tysiaków by Ci udowodnić że nie jestem komuchem a ten kraj to nie republika bananowa, gdzie każdy tutsi może ciukać wybranego przez siebie hutu. Ów cwaniaczek, który na zwolnieniu lekarskim pracował nie za pieniądze Twierdzi że skrzyknął wszystkich moich byłych podwładnych z pozwem o zbiorowy mobbing. Jak będzie rozprawa ogłoszę na tym forum - warto się dowiedzieć jak pod pozorem sprawiedliwości i praw pracowniczych ssać z systemu wszystko co się da. Będzie ciekawe - mój wzmiankowany przyjaciel za młodu handlował amfetaminą, a w październiu skończył kurs dla bezrobotnych (!) na wózki widłowe, jak twierdzi - z poplecznictwa jakiejś tam bydgoskiej posłanki PO. I masz - za dwadzieścia lat odbiorą mi emeryturę a jemu dadzą wiritutti srutti za walkę z lumpenliberałem. No więc agentoleksy - jesteś anegtzjajami czy zwykłym go.wniarzem? agentolekssy napisała: > Największy problem jest w takich miernotach postkomuszych jak ty towarzyszu > friedmann !! > Towarzyszu friedmann, lewicowy jak najbardziej mini piesku ! > To własnie przez takie jak ty pokraki post komusze nie można szybko nic w tym > naszym kraju naprawić ! Nie można zmienmić ludziom zsowietyzowania i komuszej > mentalności. Powinieneś to wiedzieć sam po sobie !! > > To co wy parszywa komuno, zdeprawowana i oddana ZSRR, którego już na szczęście > nie ma, to się w głowie nie mieści b! Wstyd i hańba !!! > Poraża arogancja postsowieckiej komuny i jej mediów jak najbardziej ! > Są to ci pomyleni towarzysze i sługusy obcej sprawy, którzy stracili wspaniałą > okazję do wiecznego milczenia ! Stracili również instynkt samozachowawczy ! > Jak długo jeszcze będzie takie przyzwolenie na arogancje i hańbę ??? Czy > musimy to znosić ??? > Igrzyska, które sobie urządzają te homosowietykusy razem z towarzyszami > kumplami oraz ich media są haniebne !! Wstyd i hańba !!! Jak długo będzie to > jeszcze tolerowane ?? Jak długo jeszcze będą nas ogłupiać ? !!!!! I to za nasze > Stale te niedobite komuchy mącą i jątrzą ! > Pytamy ! Jak długo jeszcze ?? Raz na zawsze !!!! > Komunistyczne niedobite pocioty znowu bredzą i mącą !! > Stale i wciąż ogłupiają naród ! > Tak to święta prawda !!! > Precz z komuną i jej klientelą oraz mediami !!! > To co te pocioty komunistyczne wygadują i opiniują to się w głowie nie mieści ! > > Jak te sieroty po PRL,PZPR,NKWD,SB,ORMO,ZOMO itp. wogóle maja czelność > cokolwiek krytykować ? > Kto w końcu zrobi z tym ostateczny porządek ?? > Odpowiedz Link Zgłoś
agentolekssy Re: czka się dziadek w wermachcie 05.05.07, 19:28 Lepszy dziadek w wermachcie niż w PZPR, UB lub NKWD ! Daj se towarzyszu spokój lub jedź na Białoruś ! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: czka się dziadek w wermachcie 06.05.07, 22:30 planuję tam jechać w czerwcu. Bardzo lubię kraje po radzieckie. Ludzie z tamtąd są bardzo uczciwi, przyjaźni, otwarci i luddzcy pod warunkiem że się nie grzebie z nimi w historii z patentem na mądrość. Na ukrainie ostatnio w czasie pierwszych dni zamieszek prezydent juszczenko premier janukowicz - aż 6 policjantów chciało ode mnie 100zł! za brak jakiegoś tam papierka przy paszporcie. Wszyscy w 8 zaczęliśmy się świetnie w tej propozycji korupcyjniej bawić - ja bo wiedziałem że nie dam oni bo wiedzieli że nie chcę dać ale probowali jakoś przewalić. I wiesz co - prawie się doszukaliśmy wspólnej babci pod chrzanowem gdybym przez głupotę nie powiedział że historycznie coś tam nam wiszą a juszczenko to cacy a ten drugi be. Zrobiło się chłodno, najstarszy znacząco pokręcił głową i tyle z pomnik-party nocą nam zostało. A mogłem mieć taką fajną, gliniarsko-ukraińską czapkę....Może 10 lat wolności to za mało by tacy młodzi jak my oceniali dziadków i rodziców? agentolekssy napisała: > Lepszy dziadek w wermachcie niż w PZPR, UB lub NKWD ! > Daj se towarzyszu spokój lub jedź na Białoruś ! Odpowiedz Link Zgłoś
jancior Gazeta sieje nienienawisc do sbekow ? 04.05.07, 15:04 do czego to dochodzi moja pani... Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: Gazeta sieje nienienawisc do sbekow ? 04.05.07, 15:36 jancior napisał: > wolnego, wolnego... tylko jeżeli ochraniają wystawy zorganizowane przez IPN... smiert predatielam... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 To tradycja, ale ci co udają demokratów to dopiero 04.05.07, 15:07 Ten facet robi to co umie, ale ci co dawniej strzegli marksizmu , a teraz wykładają na jezuickich uniwersytetach , to dopiero cwaniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
porcupinehead Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 15:11 No więc rozpoczęło się kolejne polowanie na "czarownice" gratuluję rządzącym. Panie Kaczyński myślę, że zdanie "(...)jeśli ktoś postrzega siebie jako inteligenta, to poprze on lustracje(...)" pięknie ukazuje Pańską gburowatość i to jak pięknie szafuje Pan osądami, oczywiście nie wszyscy inaczej myślący (od Pana oczywiście) są jełopami i idiotami. Ten artykuł pięknie pokazuje polską sytuację, zaszczutych i zakompleksionych polaczków, którzy w imię własnej racji nie wachają się zabić człowieka, którym dało się szansę odegrać za pomocą histori na swoich wrogach. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 15:12 A dlaczego nie może tego robić? Czy sąd pozbawił go praw obywatelskich i prawa do pracy? Czy IV RP to faszystowska dyktatura, gdzie ludzi okrada się z emerytur i pozbawia praw publicznych bez wyroku sądowego? Przestańcie szczuć ludzi i szerzyć nienawiść przeklęci faszyści! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika wlasciwy czlowiek na wlasciwym stanowisku 04.05.07, 15:16 chociaz raz w zyciu zrobili poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Ta żenująca sytuacja jest nie do pomyślenia 04.05.07, 15:16 w przypadku spółki "Agora" SA. Zaden sympatyki PiS, SO albo LPR nie ma szans na dostanie zlecenia. Specjalna komórka Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika czy "gest" Kurskiego jest przewidziany w czasie 04.05.07, 15:17 rekrutacji? b52h napisała: > w przypadku spółki "Agora" SA. Zaden sympatyki PiS, SO albo LPR > nie ma szans na dostanie zlecenia. Specjalna komórka Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: nie maja tam granatow w Toruniu... 04.05.07, 15:42 zostały tylko niewybuchy po radzieckiej armii;) Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy właściciel agencji ochrony Skorpion też zSB ? 04.05.07, 15:44 może ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
4815ma Re: właściciel agencji ochrony Skorpion też zSB ? 04.05.07, 16:00 Nie,ale to tylko figurant.Prawdziwy wlasciciel to Moryc Rozenkranz.Byly major SB,znany syjonista i filatelista a do tego rudy ! Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 16:01 No i co z tego, że dawny funkcjonariusz Służby Bezpieczeństwa zarabia legalnie na chlebek ochroną jakiegoś etosowego śniecia? Oooo, co innego, gdyby tak na przykład strzegł bezpieczeństwa czegoś naprawdę wartościowego! W takim przypadku trzeba by było gościa bezapelacyjnie pogonić, bo skoro nie ustrzegł Ludowej Ojczyzny przed solidarnym menelstwem, to znaczy, że jest doopa, a nie profesjonalista..... Odpowiedz Link Zgłoś
p.bera Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 16:05 Ryszard G to normalny pracownik, placi podatki i racuje ku chwale. czemu sie tu dziwic, tyle tylko ze teraz ochraniajac ta wystawe moze faworyzowac swoj portret, o ile tam jeszcze jest wzgledem innych portretow i zdjec. I to jest nie fair!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Dlaczego to jest skandal 04.05.07, 16:05 przeczytajcie dlaczego ten esbek powinien siedzieć, a nie ochraniać wystawę ze swoją podobizną: www.radio.com.pl/jedynka/debaty/debaty.aspx?id=214 Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme Pan Lewandowski z Krakowa,były Sb-ek jest 04.05.07, 16:08 właścicielem agencji "LEWANDOWSKI".w tym roku oskarżono tego śmiecia o pobicie pod wawelem.pisano o tym w dzienniku polskim.Kaczyński to najlepszy prezydent,chwała mu za to że jest za ojczyzną.Trzeba te gnidy społeczne,szmaciarzy i inne stare sb-ki wykończyć!!!brawo IV RP!PRECZ Z komuna! Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Re: Pan Lewandowski z Krakowa,były Sb-ek jest 04.05.07, 16:19 zatopicplatforme Ty nie tup tak nóżkami, bo mi tu jeszcze ruptury dostaniesz i będziesz wyglądał, jak ten Twój półtorametrowy katon na ostatnich obchodach ku czci czwartej najśmieszniejszej - nie wiadomo było, czy to nabzdyczone zero chce zrobić kupę, czy się rozpłakać hehehehehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
thauramarth Re: Pan Lewandowski z Krakowa,były Sb-ek jest 04.05.07, 17:08 zatopicplatforme - Ty jestes kompletnym idiota, skoro uwazasz Kaczora za takiego dobrego prezydenta. Podobnie jak Ty, on tez jest idiota (a do tego ksenofobem, homofobem i wstretnym kurduplem pelnym nienawisci), ktory w dodatku stosuje z okresu stalinizmu (jesli nie gorsze). Kurdupel Kaczor nie jest za ojczyzna. Co takiego dobrego zrobil dla Polski? Regularnie osmiesza nas zagranica i niszczy wszelkie pozostalosci dobrych stosunkow z Rosja i Niemcami. To sie nazywa dobry prezydent? Zreszta przyklady jego (i jego brata) indolencji i glupoty mozna mnozyc. Niestety takich jak Ty jest calkiem wielu i wlasnie przez takich Polska gnije. Co do samego SB-ka, GW jak zwykle szuka sensacji. Przeciez nie od dzis wiadomo kto zakladal firmy ochroniarskie w latach 90-tych. Jego osadzania sie nie podejmuje. Natomiast w tej chwili gosc pracuje i daja prace ludziom, ktorzy bez niej mogliby skonczyc w kryminale. Odpowiedz Link Zgłoś
agentolekssy Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 16:15 Towrzyszu jana51, paeszywa komuno jedząca nasz chleb powszedni !~!!! ! Obyś w końcu dostał za swoje ! Ale największymi wrogami Polski, Polaków, demokracji i wszelkim postępom są właśnie tacy jak ty k.!! Towarzyszu lewicowy jak najbardziej szczekający cichutko piesku ! Cicha mendo komusza ! To właśnie przez takie jak ty pokraki post komusze nie można szybko nic w tym naszym kraju naprawić ! Nic nie można "pchnąć do przodu" !! Niemożliwy jest też znaczący postęp!!!! To co wy wyprawiacie parszywa komuno, zdeprawowana i oddana niewolniczo doktrynie ZSRR, którego już na szczęście nie ma, to się w głowie nie mieści ! Wstyd i hańba !!! Poraża arogancja postsowieckiej komuny i jej mediów jak najbardziej ! Są to ci pomyleni towarzysze i sługusy obcej sprawy, którzy stracili wspaniałą okazję do wiecznego milczenia ! Stracili również instynkt samozachowawczy ! Jak długo jeszcze będzie takie przyzwolenie na arogancje i hańbę ??? Czy musimy to znosić ??? Igrzyska, które sobie urządzają te homosowietykusy razem z towarzyszami kumplami oraz ich media są haniebne !! Wstyd i hańba !!! Jak długo będzie to jeszcze tolerowane ?? Jak długo jeszcze będą nas ogłupiać ? !!!!! I to za nasze jeszcze pieniądze, jedząc także nasz chleb ! Wstyd i hańba !! Ale tak np. z aktualności, to odszkodowanie dla całego normalnego narodu / wtym aktualnie dla rodziny p.Blidów/ jak najbardziej się należy ! I to w bardzo dużej kwocie, przede wszystkim za upodlenie i zniewolenie, a obecnie ogłupianie ........ ale od mafii LSD i chodzących jej na pasku mediów oraz od wszelakich spadkobierców ZSRR !!! Z wiadomymi powszechnie już jątrzycielami na czele !!! Może być nawet z tzw. "pożyczki moskiewskiej" !! Święta racja !!! Tak, ta SLD wraz ze swoimi klientami /także media/ to jedna wielka postkomusza i bardzo podła oraz zakłamana oszołomska zsowietyzowana mafia, która rozbija nasz kraj i nasze społeczeństwo !! Stale te niedobite komuchy mącą i jątrzą ! Pytamy ! Jak długo jeszcze ?? Wypowiedzi tej niedobitej komuny i chodzących jej na pasku mediów, głosy różnych oleksych, kaliszów, zemków, olejniczaków, milerów, kwasniewskich, tusków, gadzinowskich, saniszynów, borowskich,a ostatnio jeszcze i gieremków i szymborskich itp. itd. są niedopuszczalne i jednoznacznie dowodzą, że już dawno powinni być oni wszyscy usunięci z życia politycznego, społecznego i samorządowego ! Ewentualnie na 500zł renty i emerytury ! I to szybko !! Definitywnie ! Raz na zawsze !!!! Komunistyczne niedobite pocioty znowu bredzą i mącą !! Stale i wciąż ogłupiają naród ! Tak to święta prawda !!! Precz z komuną i jej klientelą oraz ich mediami !!! To co te pocioty komunistyczne wygadują i opiniują to się w głowie nie mieści ! Jak te sieroty po PRL,PZPR,NKWD,SB,ORMO,ZOMO itp. wogóle mają czelność cokolwiek krytykować ? Dlaczego pozwala się im wraz z ich mediami i postmoskiewskimi pieniędzmi na skłócanie i ogłupianie zmęczonego społeczeństwa ? Kto w końcu zrobi z tym ostateczny porządek ?? Jak to długo w końcu może trwać !!!! Panie Prezydencie ! Panie Premierze zróbcie z tym ostateczny koniec jak najszybciej, bo inaczej komusza hydra z aktualnie, na całe szczęście, naderżniętymi szyjami, znów podniesie głowy !! Powodzenia ! I niech Bóg prowadzi ! Tak jak pod Chocimiem, Wiedniem i Warszawą !Niech będzie to na prawdę bój ostatni komuny ! Precz z komuną i jej sierotami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme Panie Prezydencie życze 100 lat!!!jest pan super 04.05.07, 16:19 to co robi Prezydent Kaczyński zasługuje na pochwałe!ale ja bym z tymi przepisami poszedł iodrobine dalej!a spalić,wystrzelać ŻYdokomune,takich urbanów,kiszczaków,a jaruzelskiego to za jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
star15 Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 16:21 Wrota Tworek ktos zapomnial zamknac i agentolekssy wyrwal sie na swobode i dorwal do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Re: Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 16:34 No proszę, następny etosowy ratlerek usiłuje mi obszczać nogawki! A jaki bojowy cholera - prawie, jak ci chłoptasie malowani, co to gdy przyszło, co do czego, to się o mało co na własne dzidy nie ponabijali w Zaleszczykach. Wiesz co agentolekssy? Nie rozśmieszaj Ty mnie karzełku, bo mam zajady hehehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
delju Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 16:10 80% firm ochroniarskich to firmy należące do byłej bezpieki.Takie kanty jakie tam się dzieją /finansowe/przechodzą wszelkie wyobrażenia i jakoś przez tyle lat żaden Ziobro tym się nie interesuje.Pracowałem w takiej firmie 7 lat,o kantach na miliony zgłosiłem do prokuratury a sprawę ukręcono mimo 100 procentowych dowodów w dokumentach.Tak działaja jeszcze stare układy.Klaniam sie paniue Ziorbo ,motto Pańskie na stronie Ministerstwa Sprawiedliwości jest kpiną!!!!A firmy? Klania się BDH Serwis,Kredyt Serwis,IMPEL i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme zgadzam sie.Solid Justus i inne debile 04.05.07, 16:12 to nie sa firmy to sa ku..kie złodzieje.przyjdzie i na nich czas Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 W czym problem? 04.05.07, 16:12 Przecież to wolny kraj. Skoro nie siedzi to wolno mu mieć firmę. Kazdemu zresztą wolno. I czego się plujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
delju Re: W czym problem? 04.05.07, 16:20 Oczywista,ale ja piszę o przekrętach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: W czym problem? 04.05.07, 17:42 To pisz do prokuratury skoro masz dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
delju Były esbek ochrania swoją twarz 04.05.07, 16:18 Jeszcze kilka pytań: A wie pan panie Ziobro ,ze większość zatrudnionych w tych firmach to byli mundurowi?A wie pan,że przynajmniej 60% z nich to renciści z grupą przyznaną przez psychiatrów?To jak panie Ziobro psychiczny może miec pozwolenie na broń i pracować w takiej firmie?A wie pan dlaczego są psychiczni? Bo to o 15 % wiecej do emerytury.Tak to wygląda panie Ziobro.A może panu podpowiedzieć w jaki sposób robi się badania lekarskie na licencję?Może podopowiedzieć jak uzyskać czyste zapytanie o karalności będąc karanym?Panie Ziobro,tu jest mafia!!!!!A pan co?Pan Blidę kazal scigać,ona to malutki pikulo był. Odpowiedz Link Zgłoś