Gość: Ted® dokonczenie IP: 196.25.123.* 03.06.03, 12:25 czy Torun to miasto ludzi pogodnych? usmiechacie sie na ulicy bez powodu czy tylko jak sie ktos przewroci twarza w kaluze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: dokonczenie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 12:48 Ted, Ty prowokatorze Ty! ps. czem wolisz oberwać? tykwa czy sandał?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: dokonczenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 13:00 no co Ty? co to za prowakacja? 20 minut? w tym czasie to nawet porzadnego zawalu nie mozna dostac to jak ponuraki, usmiechacie sie czy nie a jak widzicie CB na tablicy rejestracyjnej to pierwsza mysl jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: dokonczenie IP: 217.97.134.* 03.06.03, 13:37 Gość portalu: Ted® napisał(a): > no co Ty? > co to za prowakacja? 20 minut? > w tym czasie to nawet porzadnego zawalu nie mozna dostac > to jak ponuraki, usmiechacie sie czy nie > a jak widzicie CB na tablicy rejestracyjnej to pierwsza mysl jaka? dziś, kiedy facet z CB (nie mylić z si-bi) wyprzedzał mnie i tira przede mna na 'niewidocznym' łuku drogi pierwsza myśl była: 'co za palant!' jakieś 5 km dalej 'dojechałem' go w kolejnym sznurku za tirem i wywinął dokładnie to samo, co chwilę wcześniej. Kolejna 'pierwsza' myśl nie nadaje się do publikacji... poza tym no emotions. Nie rozróżniam kierowców po blachach, a po tym jak jadą... niektórych jeszcze po kapeluszach - tych to się dopiero trzeba bać!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: dokonczenie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 13:56 Ja sie uśmiecham. Zwłaszcza jek mnie mija jakis taki z 1,85 m , przystojny z ładna fryzurką :))) Aha, jeszcze lubie do wystaw z rowerami sie usmiechać, nie Wiesiu?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: dokonczenie IP: 217.97.134.* 03.06.03, 14:03 raczej oczami wybraźni do skandynawskich metod destylacji chyba?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: dokonczenie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:04 Gość portalu: awronia napisał(a): > Ja sie uśmiecham. Zwłaszcza jek mnie mija jakis taki z 1,85 m , przystojny z > ładna fryzurką :))) Davoo? bo do b3uta nijek mi te 1,85 nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: dokonczenie IP: 217.97.134.* 03.06.03, 14:08 Gość portalu: beat napisał(a): > Gość portalu: awronia napisał(a): > > > Ja sie uśmiecham. Zwłaszcza jek mnie mija jakis taki z 1,85 m , przystojny > z > > ładna fryzurką :))) > Davoo? > bo do b3uta nijek mi te 1,85 nie pasuje... to se 'plew' dolicz, sie zbilansuje gorzej z blachami, i to w obu przypadkach. pewnie to ten trzeci, od 'piratów', co sie jakoś na 'r' zaczyna... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: dokonczenie IP: *.torun.mm.pl 04.06.03, 12:58 > bo do b3uta nijek mi te 1,85 nie pasuje... Pasuje, pasuje. Ostatnio trosze sie skurczyłem ze gryzoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: dokonczenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:07 a ja zwracam uwage na blachy i najczesciej dobrze na tym wychodze rozrozniam na miejscowych, zamiejscowych (ogolnie) i warszawskie (szczegolnie) - warszawskie to albo warszawiak:) albo miejscowy akwizytor, w kazdym przypadku wskazana ostroznosc ze wzgledu na styl jazdy - zamiejscowym lubie pomagac, a co kilka lat temu objezdzilem pol srodmiescia wawy kiedy panowie z radiowozu wskazali mi droge, kiedy wrocilem na to samo miejsce (budynek ktorego szukalem byl za ich plecami) juz sk. nie bylo od tej pory mam odruch samarytanski, patrze czy obcy nie rozglada sie nerwowo i nie bedzie potrzebowal pomocy serio, wiem ze to glupota, malo prawdopodobna, ale tak mi sie porobilo bede kiedys swietym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: dokonczenie IP: 217.97.134.* 03.06.03, 14:19 Gość portalu: Ted® napisał(a): > a ja zwracam uwage na blachy i najczesciej dobrze na tym wychodze > rozrozniam na miejscowych, zamiejscowych (ogolnie) i warszawskie (szczegolnie) > - warszawskie to albo warszawiak:) albo miejscowy akwizytor, w kazdym przypadku > > wskazana ostroznosc ze wzgledu na styl jazdy PHowcy są najgorsi. 'Rodzima' Warszawa jeździ drapieżnie, ale raczej nie po 'debilancku' - to już słabiej wypadają Ślązacy. Jak widzisz gościa na katowickich blachach to sie bój bardziej niż 'polonezyjczyka' w kapeluszu (a ten gatunek to juz Panie przecież niezgorsze ekstremum!) > - zamiejscowym lubie pomagac, a co > kilka lat temu objezdzilem pol srodmiescia wawy kiedy panowie z radiowozu > wskazali mi droge, kiedy wrocilem na to samo miejsce (budynek ktorego szukalem > byl za ich plecami) juz sk. nie bylo > od tej pory mam odruch samarytanski, patrze czy obcy nie rozglada sie nerwowo i > > nie bedzie potrzebowal pomocy > serio, wiem ze to glupota, malo prawdopodobna, ale tak mi sie porobilo > bede kiedys swietym wcale nie głupota. Jak widze gościa na obcych tablicach, to też jade tak, żeby mu ułatwić życie. No, może nie wybiegam na światłach ze swojego samochodu, nie dziele sie chlebem, solą, mapą, dobrą radą, ale generalnie staram się być przyjazny. Jak pyta o drogę to też pomagam... To zdrowy obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: dokonczenie IP: *.awacom.pl 03.06.03, 15:33 JAk ja prowadze samochód ;-) i mija mnie CB (Cuiavia Bydgostia??) to macham im pogodnie bo to moje ziomki z Bydzi... ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: dokonczenie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:01 Gość portalu: Ted® napisał(a): > no co Ty? > co to za prowakacja? 20 minut? > w tym czasie to nawet porzadnego zawalu nie mozna dostac > to jak ponuraki, usmiechacie sie czy nie > a jak widzicie CB na tablicy rejestracyjnej to pierwsza mysl jaka? gdyby opodatkowac wszystkich smiejących sie spontanicznie (i nie tylko) Torunczykow, starczyloby na dożywotnie utrzymanie całego dworu miłościwie nam panującej Królowej Elżbiety wraz z inwentarzem CB..., CB?!- powiedz od razu że Ci płacą w CBOSie za badania którymi nas torturujesz, ee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: dokonczenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:11 a ja was mialem za ponurakow jeden bardzo zyczliwy torunczyk poradzil abym przestawil samochod, "panie jak zobacza te numery to jeszcze porysuja", wcale sie nie usmiechal ale jestem mu wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: dokonczenie IP: 217.97.134.* 03.06.03, 14:23 Gość portalu: Ted® napisał(a): > a ja was mialem za ponurakow mój ponury kolega pojechał kiedyś na mecz Astorii. nie dość, że wracał smutny, to jeszcze smutnie zwisały mu lusterka, a i 'blachy' miał ładnie zawiniete, tak żeby się nie brudziły na trasie... dobrzy, usmiechnięci ludzie pomogli. kibole (czyt. debile) zdarzają wszędzie. i tu. i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: dokonczenie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:30 no co jest Panowie? ja myslalam ze dysputy maja sie wokool poczucia (lub nie) humoru, a nam sie tu kącik motoryazcyjny wywiązał, w którym na dobitke nie jestem biegła (zmotoryzowana) boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: dokonczenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:32 jakie tam poczucie humoru to jest watek stomatologiczny, normalna akwizycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: dokonczenie IP: 217.97.134.* 03.06.03, 14:36 a mielismy udawać zwyczajne pogaduchy! Ted, trzymaj się procedur, bo do centrali doniese. to komu płyte Dr.Ząbka?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: dokonczenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:41 to kto sie usmiecha a kto nie zapisywac sie na liste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: dokonczenie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:51 Gość portalu: Ted® napisał(a): > to kto sie usmiecha a kto nie > zapisywac sie na liste mnie się błąka (uśmiech) to jak chopaki dostane pytke? a szczoteczki elektriczne macie w zestawie? ale takie żeby mnie przy zabiegach higienicznych nie potaśtało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: dokonczenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 14:57 jak sie usmiecha to nie nasz klient, sorry i jeszcze szczoteczki jej sie zachciewa jak otworzy pare piw zebami to zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Do TEda... gratulacje... IP: *.awacom.pl 03.06.03, 15:30 W naszych wypocinach często nie najważniejsza jest treść... lecz tytół!!! I tobie daje 6 + za tytół z serii "Czy Toruń, Bydgosz to miasto"... Gdy to zauważyłem bałęm się kolejnego prostackiego obrażania... a tu taka miła niespodzianka ;-) Choć w Bydzi to aż tak nie wypaliło... ale ty... brawo... cze pozdr Ps. Jak nie będe miał pomysłu na nazwe to się zgłosze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat_rozczarowana łiiiiii tam IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 15:38 to tak, tak naprawde chodziło o tytół? ha! już sie z wami nie bawie no! możecie mnie nawet tytółować obrażalską;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc :P IP: *.awacom.pl 03.06.03, 15:47 Nie o tytół, ale ten był dużo lepszy niż treść postu... ;P obrażalska ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: :P 03.06.03, 16:07 zdarza mi sie nie czesto ale raz na jakis dluzszy czas isc albo jechac autobusem czy tramwajem i smiac sie do siebie(troche w tym czasie gupio sie czuje jak ludzie na mnie paczom)- zazwyczaj jak przypomne sobie wyraz "egeszegedre" albo inny rownie smieszny lub ostatnio kawal o dwoch zajaczkach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: łiiiiii tam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 16:32 sie pani z beczkowego na butelkowe przerzuci i jakos to bydzie sie nie ma co obrazac, piwo jak piwo, i to paskudztwo i to, no to co za roznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cowboy Re: łiiiiii tam IP: 24.83.56.* 03.06.03, 20:40 A SWINIE KROWY KUNIA-DOSTANIE z TORUNIA-Bo ja zem farmer-Cowboy- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: czy Torun to miasto IP: *.torun.mm.pl 03.06.03, 21:38 przeczytałem wszystko - straciłem sporo czasu - szkoda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy Torun to miasto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 09:28 podaj stawke i nr konta bankowego Odpowiedz Link Zgłoś