Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 13:57 Słuchajcie aktyalności w radiu Maryja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borys Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.szpital-bielany.torun.pl 11.06.03, 16:04 no co Ty!! To już wole się bawić w piasku z dziećmi niż słuchać i oglądac tak debilnej stacji...Nieokrzesani zacofani, nietolerancyjni antysemiiccy katolicy....Jakaś sekta czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.torun.mm.pl 11.06.03, 17:11 Pani Sobecka to wielki umysł w pięknym ciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:29 Gość portalu: Borys napisał(a): > no co Ty!! To już wole się bawić w piasku z dziećmi niż słuchać i oglądac tak > debilnej stacji...Nieokrzesani zacofani, nietolerancyjni antysemiiccy > katolicy....Jakaś sekta czy co?? - nie! to po prostu stereotypy tworzone o RM przez GW a te stereotypy mają sie do rzeczywistości jak prezes TVP kwiatkowski do prawdomównosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 11:40 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Borys napisał(a): > > > no co Ty!! To już wole się bawić w piasku z dziećmi niż słuchać i oglądac > tak > > debilnej stacji...Nieokrzesani zacofani, nietolerancyjni antysemiiccy > > katolicy....Jakaś sekta czy co?? > > - nie! to po prostu stereotypy tworzone o RM przez GW a te stereotypy mają sie > do rzeczywistości jak prezes TVP kwiatkowski do prawdomównosci... Pogięło cię ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joix Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja 19.06.03, 20:35 haha, a co w telewizji tak uslyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TORUNIAN Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.proxy.aol.com 01.07.03, 03:03 Gość portalu: Borys napisał(a): > no co Ty!! To już wole się bawić w piasku z dziećmi niż słuchać i oglądac tak > debilnej stacji...Nieokrzesani zacofani, nietolerancyjni antysemiiccy > katolicy....Jakaś sekta czy co?? DURNY POLSKI OSLE ZROB COS WIECEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.07.03, 07:44 Gość portalu: TORUNIAN napisał(a): > Gość portalu: Borys napisał(a): > > > no co Ty!! To już wole się bawić w piasku z dziećmi niż słuchać i oglądac > tak > > debilnej stacji...Nieokrzesani zacofani, nietolerancyjni antysemiiccy > > katolicy....Jakaś sekta czy co?? > > DURNY POLSKI OSLE ZROB COS WIECEJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowytor Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.chello.pl 12.07.03, 11:47 Gość portalu: TORUNIAN napisał(a): > Gość portalu: Borys napisał(a): > > > no co Ty!! To już wole się bawić w piasku z dziećmi niż słuchać i oglądac > tak > > debilnej stacji...Nieokrzesani zacofani, nietolerancyjni antysemiiccy > > katolicy....Jakaś sekta czy co?? > > DURNY POLSKI OSLE ZROB COS WIECEJ Ale co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.chello.pl 10.07.03, 20:29 Gość portalu: Borys napisał(a): > no co Ty!! To już wole się bawić w piasku z dziećmi niż słuchać i oglądac tak > debilnej stacji...Nieokrzesani zacofani, nietolerancyjni antysemiiccy > katolicy....Jakaś sekta czy co?? ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: 158.75.48.* 12.06.03, 08:14 Hmm oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolerancyjna Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: 158.75.224.* 12.06.03, 09:09 Rzeczywiście pani poseł to niezwykły przypadek, trudno uznać ją za orła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel [...] IP: *.chello.pl 12.06.03, 19:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR? A kogo ona reprezentuje? IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 13.06.03, 20:18 Kogo ona reprezntuje? Kto to jest? Może przedstawi swój elektorat. Bo się chyba zmienił? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: A kogo ona reprezentuje? 13.06.03, 22:01 Stado kaszalotów i raszpli a'la Zyta Gluciara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: A kogo ona reprezentuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:32 Gość portalu: LPR? napisał(a): > Kogo ona reprezntuje? > Kto to jest? > Może przedstawi swój elektorat. Bo się chyba zmienił? - Polaków! najprawdziwszych patriotów ludzi czesto skrzywdzonych przez komune i liberalną część Solidarności ludzi uczciwych i prawych okrutnie kiwanych przez libertynów z UW i PO Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal [...] 19.06.03, 13:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 15:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joix Re: A kogo ona reprezentuje? 19.06.03, 20:38 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > - Polaków! najprawdziwszych patriotów ludzi czesto skrzywdzonych przez komune i > > liberalną część Solidarności ludzi uczciwych i prawych okrutnie kiwanych przez > > libertynów z UW i PO Ja to wiem i Ty to wiesz, ale tutaj ludzi nie przekonasz. Niestety robota spółki Millera działa. Oni wiedzą jak zwalczać patriotów... Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 25.06.03, 10:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 12:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel [...] IP: *.chello.pl 25.06.03, 18:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawie Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 23:02 kolejna, która przynosi wstyd naszemu miastu. oj nie powiodło się w życiu, kompleksy,te sprawy / a raczej ich brak / i są tego efekty. może by tak księga oszołomów - oj gruba by to była pozycja na rynku księgarskim, nie mam jednak pewności czy wartościowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 18:08 Gość portalu: jawie napisał(a): > kolejna, która przynosi wstyd naszemu miastu. > oj nie powiodło się w życiu, kompleksy,te sprawy / a raczej ich brak / i są > tego efekty. > może by tak księga oszołomów - oj gruba by to była pozycja na rynku > księgarskim, nie mam jednak pewności czy wartościowa. - zapewniam cię że pani Anna Sobecka jest zadowolona z życia zwłaszcza rodzinnego a i na zawodowe nie ma co narzekać w końcu jest posłanką a poseł czy posłanka dobrze zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 30.06.03, 22:39 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: jawie napisał(a): > > > kolejna, która przynosi wstyd naszemu miastu. > > oj nie powiodło się w życiu, kompleksy,te sprawy / a raczej ich brak / i s > ą > > tego efekty. > > może by tak księga oszołomów - oj gruba by to była pozycja na rynku > > księgarskim, nie mam jednak pewności czy wartościowa. > > - zapewniam cię że pani Anna Sobecka jest zadowolona z życia zwłaszcza > rodzinnego a i na zawodowe nie ma co narzekać w końcu jest posłanką a poseł czy > > posłanka dobrze zarabia JAk dobrze zarabia to niech podzieli sie z potrzebującymi. Ciekawe jak wygląda lista osób których obdarzyła. A może są tam martwe dusze? A już dzieliła TORMIĘS.!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 20:30 Poseł zdrowaśka -Sobecka. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja 27.06.03, 07:36 Gość portalu: mix napisał(a): > Poseł zdrowaśka -Sobecka. Ale dupe ma fest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Poseł Sobecka na antenie radia Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 18:08 atak.spawacza napisał: > Gość portalu: mix napisał(a): > > > Poseł zdrowaśka -Sobecka. > > Ale dupe ma fest ! -zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 30.06.03, 12:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam [...] 30.06.03, 20:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry [...] 30.06.03, 20:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
auchanzrm do TT i tego soprano... 30.06.03, 23:06 Spróbujcie sie tearz pode mnie podszyć bando uzurpatorów i mitomanów!! mam nowego nicka który udało mi się zalogować i związku z tym koniec waszej zabawy moim kosztem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. IP: *.chello.pl 01.07.03, 18:21 Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. 02.07.03, 14:47 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Dlaczego ? Bo to bezdennie głupi kaszalot. Zresztą jest z LPR, a tam nie ma mądrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. IP: *.chello.pl 02.07.03, 23:47 blackout.9491 napisał: > Gość portalu: Zenek napisał(a): > > > Dlaczego ? > > Bo to bezdennie głupi kaszalot. Zresztą jest z LPR, a tam nie ma mądrych. Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 12:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek [...] IP: *.chello.pl 03.07.03, 19:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiomaryjec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 13:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoro Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. IP: *.torun.mm.pl 04.07.03, 17:12 Fest kobita ! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam [...] 04.07.03, 18:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 05.07.03, 14:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci [...] 05.07.03, 15:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek [...] IP: *.chello.pl 06.07.03, 18:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Ziutek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 10:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec [...] 07.07.03, 17:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci [...] 08.07.03, 08:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 10:04 Obiektywnie przyznaję, że - TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 10.07.03, 14:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek [...] IP: *.chello.pl 10.07.03, 16:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick [...] IP: 193.140.134.* 12.07.03, 13:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci [...] 12.07.03, 18:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 19.07.03, 16:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Poseł Sobecka - Zdrowaśka Sobecka . 13.07.03, 08:44 o kogo chodzi. To ta co klepała zdrowaśki w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza [...] 13.07.03, 11:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek [...] IP: *.chello.pl 14.07.03, 08:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek [...] IP: *.chello.pl 16.07.03, 19:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci [...] 17.07.03, 12:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam [...] 18.07.03, 11:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTEFAN ZE WSI [...] IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 16:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci [...] 20.07.03, 18:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN [...] IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 08:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 21.07.03, 09:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Poseł Sobecka - Zdrowaśka Sobecka . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 23:03 Nie to ta, która za co się weźmie to spartoli. zakłady mięsne rozsypała. elektorat rozsypała. a za to rodzinę próbowała pozbierać i chyba wojskowy reżim męża spowodowała jej ucieczkę do Warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. 21.07.03, 15:20 Z takim ryjem mogłaby by pomóc polskim rolnikom przy orce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Sobecka kobieta z klasą IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:55 tony.soprano3 napisał: > Z takim ryjem mogłaby by pomóc polskim rolnikom przy orce.a ty w czym bys mógł pomóc rolnikom.Leczysz swoje kompleksy ubliżając innym kim jesteś.Ilu pójdzie za Tbą zrobić cośdobrego.Dlaczego grzeszysz.NIE DAWAJ FŁSZYWEGO sWIADECTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auchan z RM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 16:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan [...] IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 20:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 [...] 22.07.03, 09:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan [...] IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 10:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktykujący Olo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 13:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Z Tobą spać nie będę Zuzanno-zapomnij IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.rrm ale żeście tu bluzgów naładowali 22.07.03, 20:32 2/3 wypowiedzi do wycinki...ile w was musi być jadu nienawisci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trojan1 Re: ale żeście tu bluzgów naładowali IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.03, 21:29 Ciebie chyba tez wycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.r.rm Re: ale żeście tu bluzgów naładowali 24.07.03, 10:26 Gość portalu: Trojan1 napisał(a): > Ciebie chyba tez wycieli? Mnie nie, bo ja świątobliwy chłopiec jestem. Przypominamy, iż zamówienia na odbiorniki satelitarne do odbioru TV TRWAM można kierować pod adresem: Fundacja Lux Veritatis 87-100 Toruń ul. św. Józefa 23/35, numer faxu: kierunkowy 0-56/ 610-81-54. Konto: Bank Pocztowy S.A. I Oddział w Toruniu 13201120-25854660-27006-21100- 100087/0 Aparatura ta dostarczana jest sukcesywnie do odbiorców według kolejności zgłoszeń. Moja prowizja - niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: ale żeście tu bluzgów naładowali IP: *.chello.pl 26.07.03, 19:57 oszolom.z.r.rm napisał: > Gość portalu: Trojan1 napisał(a): > > > Ciebie chyba tez wycieli? > Mnie nie, bo ja świątobliwy chłopiec jestem. > Przypominamy, iż zamówienia na odbiorniki satelitarne do odbioru TV TRWAM > można kierować pod adresem: > Fundacja Lux Veritatis > 87-100 Toruń > ul. św. Józefa 23/35, > numer faxu: kierunkowy 0-56/ 610-81-54. > Konto: Bank Pocztowy S.A. I Oddział w Toruniu 13201120-25854660-27006-21100- > 100087/0 > > Aparatura ta dostarczana jest sukcesywnie do odbiorców według kolejności > zgłoszeń. > Moja prowizja - niewielka. Ja chce ! Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. 27.07.03, 11:21 To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 08:10 niezlomny.prawicowiec napisał: > To fakt. Ale sutki ma jak kapsle od piwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Sobecka ma strasznie głupi wyraz ryja. 28.07.03, 11:08 Ruszyły zapisy na 22. płocką pieszą pielgrzymkę na Jasną Górę. Ks. Andrzej Redmer, główny przewodnik, spodziewa się w tym roku ok. 3 tys. pątników. - Nasza pielgrzymka to 9-dniowe rekolekcje w drodze bardzo ważne dla życia duchowego człowieka - mówi. - Pątnicy traktują się jak bracia, dzielą się i zmęczeniem, i dobrem, wędrują w swoich własnych intencjach, mają okazję do modlitwy, refleksji. Stefan ! Nie świruj tylko sie zezuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Stefan umuj się ! Jaj też. Ostatnio myłeś je w 74 IP: *.chello.pl 29.07.03, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan tuluz, PACYKARZU,brudasie IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 21:51 gdy konia kuja (panią POSEŁ)TO I TY ŻABO NOGE PODNOSISZ Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.r.rm Re: tuluz, PACYKARZU,brudasie 31.07.03, 22:52 Gość portalu: stefan napisał(a): > gdy konia kuja (panią POSEŁ)TO I TY ŻABO NOGE PODNOSISZ Ale sami rozumiecie. Jak się jest nieatrakcyjnym otyłym młodzieńcem z Poznania to istnieje potrzeba dowartościowania się. Za głupi i za tchórzliwy jestem by mieć poglądy liberalne lub lewicowe - to przystałem do polskiego smietnika, tzn. LPR. Dlatego wybaczcie mi te durnoty które wypisuję i które obrażają zdrowy rozsądek, bo mi ZA NIE PŁACĄ ! Konkretnie redakcja tej szmaty tj, Naszego Dziennika. Dziękuję za zrozumienie. PS Uzurpatorze nie próbuj przekręcać moich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: tuluz, PACYKARZU,brudasie 01.08.03, 15:30 oszolom.z.r.rm napisał: > Gość portalu: stefan napisał(a): > > > gdy konia kuja (panią POSEŁ)TO I TY ŻABO NOGE PODNOSISZ > Ale sami rozumiecie. Jak się jest nieatrakcyjnym otyłym młodzieńcem z > Poznania to istnieje potrzeba dowartościowania się. > > Za głupi i za tchórzliwy jestem by mieć poglądy liberalne lub lewicowe - to > przystałem do polskiego smietnika, tzn. LPR. > > Dlatego wybaczcie mi te durnoty które wypisuję i które obrażają zdrowy > rozsądek, bo mi ZA NIE PŁACĄ ! > Konkretnie redakcja tej szmaty tj, Naszego Dziennika. > > > Dziękuję za zrozumienie. > > PS > Uzurpatorze nie próbuj przekręcać moich intencji. > > ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Ale sutki ma jak kapsle od piwa !!! IP: *.chello.pl 03.08.03, 15:47 No i te poślady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZastępującOszołoma Re: ale żeście tu bluzgów naładowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 18:54 Gość portalu: Trojan1 napisał(a): > Ciebie chyba tez wycieli? - nie jego lecz podszywającego sie pod Oszołoma uzurpatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: ale żeście tu bluzgów naładowali IP: *.chello.pl 06.08.03, 22:55 Dochodzę do wniosku, iż najgorszą qrwą jest Zastępca Oszołoma. Wysłął kuzyna na pielgrzymkę a sam gzi się z chłopcami Oszołoma. Ohyda ! Odpowiedz Link Zgłoś