jan_20 11.09.07, 22:11 To jakis skandal!!! Elementarna uczciwosc nakazuje, zeby podziekowac temu Panu za wspolprace, po tym jak sad prawomocnie skazal Grabowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kdesw Re: Grabowski nadal urzęduje w magistracie 11.09.07, 22:17 Jeszcze słychac tetent i rzenie koni nie nalezy ich dobijać,tak mi sie wydaję,oprócz zimnych przepisów sa też ludzkie odruchy. Kto wie,jaki błąd popełnimy my jutro? i co zariezać? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_20 Re: Grabowski nadal urzęduje w magistracie 11.09.07, 22:26 Przepraszam ale ten Pan popelnil przestepstwo, a nie niewinne wykroczenie!!!Poza tym jest funkcjonariuszem publicznym a takie osoby powinny byc "krysztalowe". Ponadto to ten Pan mial jeszcze na tyle tupetu i brak honoru ze postanowil sadownie bronic sie przez zwolnieniem z Urzedu Miasta, a to juz przesada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Grabowski nadal urzęduje w magistracie 11.09.07, 22:50 jan_20 napisał: > Przepraszam ale ten Pan popelnil przestepstwo, a nie niewinne wykroczenie!!!Poz > a > tym jest funkcjonariuszem publicznym a takie osoby powinny byc "krysztalowe". > Ponadto to ten Pan mial jeszcze na tyle tupetu i brak honoru ze postanowil > sadownie bronic sie przez zwolnieniem z Urzedu Miasta, a to juz przesada!!! Wiem,wiem o tym,jest osobą publiczną,że tak powiem. Tylko zwróć uwagę,chocby na słowa Jeszuy,jesteś w stanie podnieść kamień i rzucić w ladacznicę? a gdzie wybaczam i proszę o wybaczenie?. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_20 Re: Grabowski nadal urzęduje w magistracie 12.09.07, 17:15 OK Panie Grabowski, rozumiem ze nie chciales. Przestepstwo kazedemu moze sie zdarzyc. Piekla nie ma, kradnij dalej!!!Co kolwiek nie zrobisz to CI wybacze!!!DO tego zmierzasz?Jak w takim razie mamy walczyc z korupcja w urzedach???? Odpowiedz Link Zgłoś
gupek1970 Re: U KrasnyCH to normal ! 12.09.07, 23:43 komedia na kółkach, przecież Grabowski otqworzył w międzyczasie komis samochodowy Nocna Zmiana Busa. Odpowiedz Link Zgłoś