walucha 21.09.07, 02:52 EKSMITOWAć CZARNEGO DIABLA,KTORY UWIL SOBIE GNIAZDO W TORUNIU. DOść RYDZYKA KTORY KALA NASZE PIEKNE MIASTO. WYWIESC GO JAK MARYNE W CHLOPACH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wet3 Re: walucha 21.09.07, 03:06 Ty sie sam najpierw wyeksmituj, lewacki smieciu. PS Jak chcesz byc szanowany, to wypowiadaj sie poprawnie, skonczony swintuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
esada Re: walucha 21.09.07, 09:24 odezwała sie pełna kultury dama, która innych od lewackich smieci wyzywa. Mam nadzieję, że odbiorą szkole Rydzyka te 15 mln euro - niech się facet zdecyduje, czy UE jest be i nic od niej nie chce, czy jest cacy i bedzie brał kasę! - to tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Żedy odebrać to trzeba najpiewr dać 21.09.07, 11:45 Żeby odebrać to trzeba najpierw dać, a jeszcze nic nie dali Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wsada 21.09.07, 15:30 esada napisała: > odezwała sie pełna kultury dama, która innych od lewackich smieci > wyzywa. Mam nadzieję, że odbiorą szkole Rydzyka te 15 mln euro - > niech się facet zdecyduje, czy UE jest be i nic od niej nie chce, > czy jest cacy i bedzie brał kasę! - to tak na marginesie. Ty jakos potrafilas wyrazic swoja opinie o o.Rydzyku w poprawnym jezyku. A jak mam nazwac gnojka, ktory wyraza sie w taki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: wsada 22.09.07, 18:02 wet3 napisał: "A jak mam nazwac gnojka, ktory wyraza sie w taki sposob?" Może wet3? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat O. Rydzyk żąda wycofania spotu Platformy 21.09.07, 07:55 To prawda, plakaty oraz filmiki emitowane w TV są obrzydliwe, chamskie i zaprzeczają szczytnym ideałom Platformy. Świadczą tylko o obłudzie bezkompromisowości Platformy,i na podstawie takich właśnie spotów można wyciągnąć wnioski, w jaki sposób Tusk może sprawować władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: O. Rydzyk żąda wycofania spotu Platformy 21.09.07, 09:19 Cała kampania jest obrzydliwa,a Rydzyk tym oburzeniem się to tylko przyznał się do autentyczności tych taśm. Odpowiedz Link Zgłoś
esada Re: O. Rydzyk żąda wycofania spotu Platformy 21.09.07, 09:23 Ty chyba się chłopie nie słyszysz? Bo Kaczory to oczywiscie się baaardzo w porządku, i sprawują władzę w sposób caaałkowicie ok?No i oczywiscie PIS nie kłamie, jego ludzie nie są chamscy, i wogóle - wogóle...czemu PIS ma prawo być chamski a innym nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: O. Rydzyk żąda wycofania spotu Platformy 21.09.07, 09:59 Nie wiem czy to do mnie bo piszesz tak chaotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: O. Rydzyk żąda wycofania spotu Platformy 21.09.07, 15:41 esada napisała: > Ty chyba się chłopie nie słyszysz? Bo Kaczory to oczywiscie się > baaardzo w porządku, i sprawują władzę w sposób caaałkowicie ok?No i > oczywiscie PIS nie kłamie, jego ludzie nie są chamscy, i wogóle - > wogóle...czemu PIS ma prawo być chamski a innym nie wolno? Problem Kaczorow polega na tym, ze maja do czynienia z wyjatkowymi lewackimi i czerwonymi chamami i zlodziejami, ktorzy mieli ponad 16 lat aby opanowac wszystkie dziedziny polityki i gospodarki. Zniszczyli i rozkradli gospodarke pozostawiajac w spadku po sobie ponad 20% bezrobocia. Teraz zas zawziecie bronia swoich apanazy poprzez zwoje macki w sadownictwie i TK. Klamia jak z nut, a politycznie poprawne media popieraja tych wrogow Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 A Tusk nie potrafi wyjaśnić losów dziadka 21.09.07, 11:43 Tusk, który nie wyjaśnił dotychczas wojennych losów dziadka powinien raczej skupić się na tym temacie i nie zamartwiać pieniędzmi których nie dawał. Moje poszukiwania patrz pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Józef_Tusk Otrzymaną w dniu 18.04.2006 informację z archiwum w Northolt opublikowałem w tygodniku "Głos" oraz umieściłem w dyskusji w Wikipedii prze haśle: Donald Tusk, co stalo się impulsem do utworzenia oddzielnego hasła:Józef Tusk.Pod koniec czerwca 2006 podałem tam niedowierzającym wikipedystom emailowy adres polskiej sekcji archiwum w Northolt ( Londyn ) aby mogli potwierdzić moją informację i jak przypuszczam tam właśni poznał go Donald Tusk który otrzymał informację z Northolt pod koniec lipca 2006. Dziwi że dziennkarze, którzy w ciągu KILKU DNI dotarli do archiwum w Berlinie ( ale wtedy Kurski wynajął niemieckiego adwokata dla sprawdzenia faktów ) nie zdołali przez ponad rok dotrzeć do archiwum w Northolt, choć znalezienie obu archiwów w wyszukiwarce google jest jednakowa łatwe - patrz veterans-uk.info/vervice_records/non_uk.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka8 Re: A Tusk nie potrafi wyjaśnić losów dziadka 22.09.07, 09:28 dlaczego Tuskowi wypomina się dziadka? po co ma wyjaśniać jego losy? nie wiesz jak wyglądała jego sytuacja, więc się nie wypowiadaj. moim zdaniem ważne jest to co Tusk teraz robi dla Polski. a Kaczyńscy to rzeczywiście takie dobre i kulturalne("spieprzaj dziadu", "nie od tej małpy w czerwonym") anioły, którym nic nie można zarzucić, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: magdalenaka8 22.09.07, 16:52 magdalenaka8 napisała: > dlaczego Tuskowi wypomina się dziadka? po co ma wyjaśniać jego losy? nie wiesz > jak wyglądała jego sytuacja, więc się nie wypowiadaj. moim zdaniem ważne jest t > o > co Tusk teraz robi dla Polski. a Kaczyńscy to rzeczywiście takie dobre i > kulturalne("spieprzaj dziadu", "nie od tej małpy w czerwonym") anioły, którym > nic nie można zarzucić, co? Nie wiesz dlaczego? - Bo Tusk klamie w sprawie swego dziadka i probuje rznac glupa! Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: magdalenaka8 22.09.07, 18:03 > probuje rznac glupa! Hmmm Panów to woli Jarosław a nie Donald... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: b3ut 22.09.07, 19:41 b3ut napisał: > > > probuje rznac glupa! > > Hmmm Panów to woli Jarosław a nie Donald... Myslalem, ze masz lepiej w gowie poukladane. Takich rzeczy sie nie mowi. Spales z nim? Wstydz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
ditailutek Re: magdalenaka8 22.09.07, 19:37 wet3 do Ciebie kieruję te słowa. Porozmawiaj z osobą powyżej 80 lat, to Ci opowiedzą czy ich bliscy lub ich znajomi w latach okupacji hitlerowskiej szli na ochotnika do wermachtu. Mój ojciec po prawie dwóch latach pobytu w obozie koncentracyjnym Dachau został tylko dla tego zwolniony, że miał trzech dorastających synów i oczywiście ich wcielili. Gdyby się ojciec sprzeciwił wszyscy poszlibyśmy do obozu zagłady. Na szczęście to się działo wiosną 1944 roku i bracia z tej zawieruchy wrócili. Ja mam 77 lat i dokładnie wszystko pamiętam, a poza tym na ten temat ciągle się rozmawiało. Nie sądź skoro nie jesteś pewny swoich słów. Ja też pochodzę z Torunia. EDYTA Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ditailutek 22.09.07, 22:54 ditailutek napisała: > wet3 do Ciebie kieruję te słowa. Porozmawiaj z osobą powyżej 80 lat, to Ci > opowiedzą czy ich bliscy lub ich znajomi w latach okupacji hitlerowskiej szli n > a > ochotnika do wermachtu. Mój ojciec po prawie dwóch latach pobytu w obozie > koncentracyjnym Dachau został tylko dla tego zwolniony, że miał trzech > dorastających synów i oczywiście ich wcielili. Gdyby się ojciec sprzeciwił > wszyscy poszlibyśmy do obozu zagłady. Na szczęście to się działo wiosną 1944 > roku i bracia z tej zawieruchy wrócili. Ja mam 77 lat i dokładnie wszystko > pamiętam, a poza tym na ten temat ciągle się rozmawiało. Nie sądź skoro nie > jesteś pewny swoich słów. Ja też pochodzę z Torunia. EDYTA Droga Edyto. Ruzumiem co piszesz o swoim ojcu. Moj ojciec zamordowany zostal w Stutthofie. Wielu ludzi bylo wowczas w sytaacjach baz wyjscia. Tu nie chodzi oto czy szli na ochotnika, czy tez nie szli. Tu chodzi o fakt, ze Tusk - historyk z wyksztalcenia twierdzi, ze nic o swoim dziadku nie wiedzial. Przeciez to parodia, ktora potraktowac mozna jako bajeczke dla bobaskow!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
balajan O. Rydzyk żąda wycofania spotu Platformy 21.09.07, 13:55 1 Cżyżby p. Rydzyk zaprzeczał własnym wypowiedzią ? 2 A może p.Rydzyk nie chciałby aby jego wypowiedzi były publikowane publicznie ,ale niestety za późno trzeba sie zastanowić przed wypowiedzią Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: O. Rydzyk żąda wycofania spotu Platformy 22.09.07, 18:42 A co to jest wypowiedzia? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: A Rydzyk posłuchal Glempa 21.09.07, 17:36 by żyć w prawdzie? Chyba że rozmawiają szyfrem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Dowcip polega na tym, 21.09.07, 17:58 że ten, kto najgłośniej krzyczy o prawie, sprawiedliwości i uczciwości, sam nie ma zwykle z tymi pojęciami nic wspólnego. No, może tyle, że jest ich uprzedmiotowionym zaprzeczeniem. To zwykła sprawa, kto walczy z np. wulgarnością, musi w sposób nieunikniony pogrążyć się w wulgarność. Odzywając się w tym wątku, niestety, również się poniżam. Czasami nie ma wyjścia, można tylko wybierać pomiędzy brudnymi i brudniejszymi. Takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Dowcip polega na tym, 22.09.07, 18:44 Przecież ponoć to nie jest głos Rydzyka, to dlaczego się burzy o wykorzystanie go w filmiku? Odpowiedz Link Zgłoś