rozczarowana-torunianka 22.09.07, 21:05 pokazują w telewizorze, jak kobity jakieś po rękach całują premiera naszego!!!! Czy to wybory na papieża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotepirat Re: o matko!!!! 22.09.07, 22:42 Jeżeli zrobiły to dobrowolnie i niespodziewanie, mógł kaczorek się nawet nie zorientować. Nie traktował bym tej sprawy poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: o matko!!!! 22.09.07, 22:58 rozczarowana-torunianka napisała: > pokazują w telewizorze, jak kobity jakieś po rękach całują premiera > naszego!!!! Czy to wybory na papieża? A jak we Wroclawiu jakas kobieta (moze Niemka?) calowala po lapach Verheugena to bylo w porzadku? Jakos protestow nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: o matko!!!! 22.09.07, 23:06 a gdzież w moim okrzyku widać protest? Ja tylko z szoku wyjść nie mogę po tym com na własne oczy ujrzała w telewizorze;) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: o matko!!!! 22.09.07, 23:16 rozczarowana-torunianka napisała: > a gdzież w moim okrzyku widać protest? > Ja tylko z szoku wyjść nie mogę po tym com na własne oczy ujrzała w telewizorze > ;)] Osobiscie wydaje mi sie, ze babka zaskoczyla Kaczora. A moze celowo chciala go zrobic w konia? Wszystko mozlwe. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: o matko!!!! 23.09.07, 01:53 a co na to ZZ? Czy nie jest przypadkiem zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: o matko!!!! 23.09.07, 12:44 a przyklęknęła chociaż z telemarkiem czy tak na stojąco? Na stojąco to chyba by się musiała nieźle nachylać hiihhi Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_wisni Re: o matko!!!! 24.09.07, 20:38 A nie była to przypadkiem prowokacja małpy w czerwonym? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: o matko!!!! 24.09.07, 21:01 amatorka_wisni napisała: > A nie była to przypadkiem prowokacja małpy w czerwonym? nie, chyba nie. Ta w czerwonym to chyba parol zagięła na brata. A jeżeli była to prowokacja to na pewno nie bezpośrednia, gdyż żadnego podobieństwa do tej w czerwonym absolutnie nie dostrzegłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: o matko!!!! 24.09.07, 20:59 widziałam jak się mocno pochylała, ale to chyba nie było przyklęknięcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloogi Re: o matko!!!! 24.09.07, 21:20 Na końcu powinien być znak zapytania,nie sam eloktorat PIS-u to czytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: o matko!!!! 25.09.07, 11:17 Eeee tam, czepiacie sie, premier moze calowac po rekach facetow, to i kobiety moga premiera. Przeca wolny kraj :] Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: o matko!!!! 25.09.07, 20:26 no fakt! zapomniałam, że tak było. Ale skutek tego był taki, że ten całowany po rękach facet się nie odwdzięczył;) Odpowiedz Link Zgłoś