soniiia 01.10.07, 09:44 Witam. Znacie może dobrego psychologa w Toruniu? jeśli tak to poproszę o namiary. z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesiak_k Re: dobry psycholog Toruń 02.10.07, 10:36 podbijam- bo ja też poszukuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaszwechowicz Re: dobry psycholog Toruń 02.10.07, 13:24 Hej, psychologowie, podobnie jak lekarze mają specjalizacje. Jeden jest od problemów rodzinnych, inny od uzależnień, a jeszcze inny od... no właśnie, kogo dokładnie szukacie? No i czy na fundusz czy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursua Re: dobry psycholog Toruń 02.10.07, 13:44 sprawdzcie u Naszego Lekarza ul. szczytna 1. osobiscie polecam p. grzegorza goreckiego, piatki 16-20. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.krzeminski Re: dobry psycholog Toruń 11.10.07, 22:14 www.psychoterapia.sos.pl To strona dobrej terapeutki z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.chomik Re: dobry psycholog Toruń 14.10.07, 20:19 Polecam panią Barbarę Krzemińską. Prawdziwa profesjonalistka. Ma dużo pacjentów, więc czasami trzeba poczekać na wolny termin, ale spróbuj, warto. Tel. 608 498 823. www.psychoterapia.sos.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patrilla Re: dobry psycholog Toruń 25.10.07, 21:29 ja także poszukuje dobrego specjalisty w Toruniu - soniiia znalazłaś kogoś daj znac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hardgor Re: dobry psycholog Toruń 31.10.07, 11:28 Witam, Bardzo polecam obie Panie z Centrum "Jestem" w Toruniu, szczególnie Annę Kiesińską - www.jestem-torun.pl Uprzedzam, że jest to pomoc prywatna, ale gwarantuje, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofwisniowski Re: dobry psycholog Toruń 12.01.08, 13:50 soniiia napisała: > Witam. > > Znacie może dobrego psychologa w Toruniu? jeśli tak to poproszę o > namiary. > > z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie. > > J.K. Bardzo polecam Panią Psycholog z Ośrodka Psychoterapeutka.pl: www.psychoterapeutka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna_k1221 Re: dobry psycholog Toruń 18.01.08, 14:14 Serdecznie zapraszam na stone www.poradnia-psychologiczna.pl gdzie drogą internetową udzielana jest profesjonalna pomoc psychologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pawkkac Re: dobry psycholog Toruń 26.01.08, 15:03 Polecam Gabinet Psychologiczny "Fenix" i panią Agatę Kacner świetny psycholog i terapeuta. Mają stronę www.gabinetfenix.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka42 Re: dobry psycholog Toruń 27.02.08, 21:09 Ja również polecam p.Agatę Kacner w gabinecie "fenix" na ul. Końcowej, to dobry i godny polecenia terapeuta Odpowiedz Link Zgłoś
losta_76 Re: dobry psycholog Toruń 11.05.08, 15:42 chcialabym prosic o namiary do dobrego psychologa, zajmujacego sie sprawami rodzinnymi, dziecmi z rozwiedzionych rodzin. z gory dziekuje LM Odpowiedz Link Zgłoś
krzyto48 Re: dobry psycholog Toruń 19.04.16, 07:48 Szczerze polecam Monikę Bronisz. Ma gabinet - Świętopełka 26 - ale też dojeżdża do pacjentów. To psycholog z dużym doświadczeniem i ma intuicję terapeutyczną - trafia w sedno problemu i potrafi temu zaradzić. Oczywiście to zaradzenie, czyli wyleczenie zależne jest od zaawansowania choroby. Dane kontaktowe na jej stronie Psycholog Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
arturro2 Re: dobry psycholog Toruń 30.07.19, 15:45 Byłem na terapii u pani psycholog stąd - Psycholog Toruń Miałem bardzo ciężki czas w życiu a ona mnie wydźwignęła na prostą. Pełen profesjonalizm, wiedza i zrozumienie. Bardzo skorzystałem, może i Wam pomoże. Arturro Odpowiedz Link Zgłoś
dabor.tor Re: dobry psycholog Toruń 23.10.19, 11:37 Polecam psychoterapeutę - Dominik Małek, tel. 609 052 209, terapeuta-torun.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chris123123 Re: dobry psycholog Toruń 20.11.20, 00:35 Polecam psycholog Marcin Orłowski, psycholog Ewa Matuszewska, psycholog dziecięcy Jagoda Gajewska Odpowiedz Link Zgłoś