Dodaj do ulubionych

Chamstwo w Geancie! cdn.

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 22:33
Dzisiaj wracając z wawy słuchałem audycji w radiu nt. kwestowania Caritasu na
rzecz potrzebujących.Zrobiło mi sie miło ,gdy usłyszałem ,że zbiorka jest w T.
nagle słyszę ,że jakiś ochroniarz z Geanta ciągnie reporterkę Radia do piwnic
za to że nie posiadała zgody na robienie wywiadu na "prywatnym terenie Geanta"
Zabroniono je dalszego wywiadu.
Przez tych chamów z Geanta zrobiło mi się głupio.Program leci na całą Polskę o
tu okazuje się ,że w Toruniu nie pozwala sie przeprowadzić wywiadu.Gdyby
chodziło o kasjerkę czy innego pracownika ,to bym rozumiał ,ale kwestujących?
Fuj!
Geant to chamy !!!!!!!!!
ja nie kupuję NIC w tym "sklepie".FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hampel Re: Chamstwo w Geancie! cdn. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 01:30
      -A pamiętasz jak 11.09.2001 - w dniu w dniu ataku terorystycznego i
      międzynarodowej żałoby - festyn muzyczno-taneczny przed Geantem zorganizowali?
      Najtragiczniejsze było udowadnianie, iż w zasadzie mają rację, a klienci są
      matołami bo zle to odbierają.
      -A smakują kurczaczki z rożna, które z uwagi na mijający termin ważności
      otwiera się z opakowań foliowych, płucze, opieka na rożnie i sprzedaje po
      PROMOCYJNEJ cenie ?!
      -A spróbuj kupić (jako jedyny zakup w Geancie)- flaszkę alkoholu na stoisku
      alkoholowym - nawet w papier gazetowy Ci jej nie zawiną, a torebek - brak!
      I maszeruj sobie z flaszką w garści przez cały sklep (wychodząc można cofnąć
      się do kas i przeszkadzając kasjerce w naliczaniu towarów innych klientów
      poprosić o woreczek foliowy)!
      -Zobacz co wyprawiają piętrowe autobusy Geanta na wąskich osiedlowych
      uliczkach. Podobne widziałem w centrum Londynu ale owe centrum londyńskie nijak
      się ma do ulicy Traktorowej czy św.Józefa w Toruniu gdzie piętrowe
      autobusy "wywijają" po wąskich uliczkach pomiędzy domkami jednorodzinnymi.
      Geant korzysta z pozycji monopolisty w mieście, w którym zjednał sobie władzę
      samorządową i administracyjną "za czapkę gruszek".
      • Gość: fin Re: Chamstwo w Geancie! cdn. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.12.01, 08:01
        Gość portalu: hampel napisał(a):
        > Geant korzysta z pozycji monopolisty w mieście, w którym zjednał sobie władzę
        > samorządową i administracyjną "za czapkę gruszek".

To chyba nie jest kwestia monopolisty. W Bydgoszczy, gdzie jest kilka hipermarketów Geantowi
        tak samo "wszystko wolno".
        Kilka tygodni temu, gdy ktos zadzwonil do bydgoskiego Geanta z informacją, że podłożył w
        sklepie bombę, kierownictwo nie zawiadomilo policji, wysłało własnych pracowników do
        znalezienia bomby (znaleźli) i do jej wyniesienia ze sklepu pełnego ludzi (nie przeprowadzono
        ewakuacji). Policję wezwali dopiero, gdy sami wyniesli bombę na parking, a z ewakuacją czekali
        ponad dwie godziny, aż do normalnej pory zamknięcia sklepu.
        Pozdr
        • Gość: Krzyżak Re: Chamstwo w Geancie! cdn. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 20:52
          Gość portalu: fin napisał(a):

> Gość portalu: hampel napisał(a):
          > > Geant korzysta z pozycji monopolisty w mieście, w którym zjednał sobie wła
          > dzę
          > > samorządową i administracyjną "za czapkę gruszek".
          >
          > To chyba nie jest kwestia monopolisty. W Bydgoszczy, gdzie jest kilka hipermark
          > etów Geantowi
          > tak samo "wszystko wolno".
          > Kilka tygodni temu, gdy ktos zadzwonil do bydgoskiego Geanta z informacją, że p
          > odłożył w
          > sklepie bombę, kierownictwo nie zawiadomilo policji, wysłało własnych pracownik
          > ów do
          > znalezienia bomby (znaleźli) i do jej wyniesienia ze sklepu pełnego ludzi (nie
          > przeprowadzono
          > ewakuacji). Policję wezwali dopiero, gdy sami wyniesli bombę na parking, a z ew
          > akuacją czekali
          > ponad dwie godziny, aż do normalnej pory zamknięcia sklepu.
          > Pozdr

Zgadzam się iz hampelem i z finem.Dla tych ludzi tzw. człowiek sie nie
          liczy.Najwazniejsze ,żeby klient zostawił kasę.O kurczakach przechodzących
          wszystkie stopnie kariery produktowej słyszałem, ale to co napisał fin to juz
          szczyt wielkiego chamstwa.
          Mam w głębokim poważaniu Geanta!!!!!!!/czytaj w dupie./
          • Gość: MONK Re: Chamstwo w Geancie! cdn. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 23:12
            Mimo wszystko jakas konkurencja by sie przydala; zobaczymy jakie efekty beda w
            Bydgoszczy po otwarciu dwoch hipermarketow
            • Gość: Dar9 Re: Chamstwo w Geancie! cdn. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 16:51
              Tylko liczna konkurencja może nieco uzdrowić ich "monopopistyczną" pozycję.
              Oni z konkurencją muszą się liczyć z klientami zaś nie!
              • on Re: Chamstwo w Geancie! cdn. 17.12.01, 20:01
                O to chodzi, o to chodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka