Gość: xyz IP: *.torun.mm.pl 27.07.03, 19:50 a to taki smieszny czlowiek ten Slosarek :) kiedys uczyl mnie wychowania fizycznego, mozna bylo mu wskoczyc na glowe i nie reagowal :) a teraz? prosze, prosze, kariere robi moj wuefista, ze hoho... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Ślósarek czyści kadry IP: 217.153.44.* 30.07.03, 08:58 Szkoda, że tak szybko oceniamy i nie pozwalamy się wykazać. Z drugiej jednak strony Pan Ślósarek chyba też zbyt szybko i pochopnie zajął się polityką kadrową. Zastanawia mnie fakt kiedy zdążył ocenić pracę osób zwolnionych przecież tak krótko piastuje to stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: Ślósarek czyści kadry 30.07.03, 19:34 zbyt szybko oceniamy? czyli co? on ma nawet sprzataczki z Bydgoszczy posciagac, bo w toruniu takich kompetentnych osob nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dervish Re: Ślósarek czyści kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 10:15 O co ten placz wlasciwie.Znow wychodza konflikty bydgosko-torunskie???Mam wrazenie, ze cala "afera" jest o to, ze sa to osoby z bydgoszczy.Gdyby byly z grudziadza albo dajmy na to brodnicy to wtedy byloby ok.Patrzac na to "globalnie" to ile osob z torunia pracuje w bydgoszczy i ile osob z bydgoszczy w toruniu? Setki.I jakos nikt nie robi z tego powodu awantur. Dobral sobie ludzi jakich chcial-teraz czekam na rezultaty. Pozdrawiam normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: Ślósarek czyści kadry 31.07.03, 15:03 chcialbym zobaczyc sytuacje, ze w jakiejs bydgoskiej spolce dombrowicz zatrudnilby samych torunian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Ślósarek czyści kadry IP: *.hacker.komp.pl 02.08.03, 21:40 Gość portalu: xyz napisał(a): > a to taki smieszny czlowiek ten Slosarek :) kiedys uczyl mnie > wychowania fizycznego, mozna bylo mu wskoczyc na glowe i nie > reagowal :) Te a gdzie on Cie uczył bo mnie też hehehe przezywaliśmy go "sigal" heheh kiedyś podpuściliśmy go żeby zrobił stanie na rękach ...heheh ale sie chłopina zbłaźnil ..totalna kompromitacja...a od nas to nie wiem czego wymagał... no teraz też kompromitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Ślósarek czyści kadry IP: *.torun.mm.pl 02.08.03, 21:52 chodzilem do klasy z jego synem. Jesli jest mocno podobny do taty to God save toruń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvronia Re: Ślósarek czyści kadry IP: 146.145.49.* 02.08.03, 22:01 Gość portalu: b3ut napisał(a): Jesli jest mocno podobny > do taty to God save toruń Czy ty nie masz za duzo kontaktu z Ameryka??? Odpowiedz Link Zgłoś