Gość: humanior IP: *.torun.mm.pl 30.07.03, 00:51 Chociaż puste mam kieszenie No i wódy czasem brak. Ja już nigdy się nie zmienię, Zawsze będę żył już tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b3ut Re: autsajder IP: *.torun.mm.pl 30.07.03, 01:56 Choć czas w kolko sie nie kreci, zycie smuci lub też wzusza Nie pozbedziemy sie z pamieci Ocipki Janusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: autsajder IP: 158.75.66.* 30.07.03, 09:35 Był on posłem w pełni siły dobre rady go zgubiły Choć nazwisko ma królewskie nie zasiądzie już na Wiejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: autsajder 30.07.03, 20:04 tak, jestem fanem tworczosci RYSZARDA RIEDLA z kolega Dusza i Styczynskim, ale to nie znaczy, ze cytuje te genialne teksty na osobnych postach. Humanior zawsze zalogowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: autsajder IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 30.07.03, 22:38 "Zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy" Też jestem fanko twórczość RR, choć raczej rzadko się loguję ;) Pozdrawiam z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś