shakira1981 12.12.07, 16:05 No właśnie, gdzie można zjeść w Toruniu smaczną pizze?? Który lokal polecacie,a który nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albrecht_kalb Re: pizza w Toruniu? 12.12.07, 17:48 Montenegro, nie pamietam ulicy, mozesz sobie wygooglac, swietne sosy, z naciskiem na wariacje keczupowe. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: pizza w Toruniu? 13.12.07, 11:58 najlepsza jest pod arkadami, dobea jest tez w de grasso Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: pizza w Toruniu? 14.12.07, 11:18 Moja droga, raczysz zartowac, najlepsza pizza w miescie nazywasz cos, co pozwala Ci sie zapychac ciastem drozdzowym, a dodatkow jest tyle co kot naplakal? Z pewnoscia jesto to jedna z najstarszych pizzeri w miescie, ale czy najlepsza, hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: pizza w Toruniu? 14.12.07, 17:45 stary wrzuc na luz- jeden lubi chodzic do opery a drugi lubi jak mu smierdza nogi ale to kwestia indywidualnego gustu. BTW temat oklepany na wszystkie mozliwe sposoby- niech autor(ka) poszuka sobie w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: pizza w Toruniu? 14.12.07, 18:11 Jasne, dziele sie swoja opinia na temat pizzy pod Arkadami ^^ Swoja dorga, drogi moderze chyba ostatnio wyciales mi post nienaruszajacy netykiety^^ Ty wiesz ze ja wiem, ja wiem ze ty wiesz ;) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: pizza w Toruniu? 23.12.07, 21:18 Tylko i wyłącznie Montenegro (Czarnogóra) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: pizza w Toruniu? 23.12.07, 23:14 Mi sie zdarza z Zebry. W Montenegro to lepsze sa salatki i skrzydelka z kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: pizza w Toruniu? 01.02.08, 10:18 jakub_lauder napisał: > Mi sie zdarza z Zebry. Prawda jest taka, że pizza z Zebry na trzeźwo jest nie do przyjęcia. Wolę Maximusa (wg mnie najlepszy w mieście) lub Capri. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko nie polecam 24.12.07, 10:02 nie polecam browarnej i metropolis chamska obsluga w obu (ale to juz norma w Toruniu niestety-zamiast robic casting na dupy mogliby zrobic casting na obsluge), w browarnej dodatkowo liczyc mozesz na niepokoje zoladkowe czyli zwykla sraczke. Odpowiedz Link Zgłoś
detektyw_1 Re: pizza w Toruniu? 02.01.08, 21:01 Oczywiście, że najlepsza pizza jest podawana w pizzerni Piccolo na ulicy Prostej 20 Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: pizza w Toruniu? 01.02.08, 10:21 detektyw_1 napisał: > Oczywiście, że najlepsza pizza jest podawana w pizzerni Piccolo na ulicy Prostej 20 Piccolo to zupełnie inna klasa, znam emigrantów i "spolszczonych" inastranców którzy przyjeżdżając do Torunia MUSZĄ pójść na "pizzę z Prostej" - taki lokalny fenomen, i sprzedaje się bez odwoływania do Misia - samą jakościa. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek-piasek Re: pizza w Toruniu? 17.01.08, 23:30 NAJLEPSZĄ PIZZĘ PODAJĄ W "VENUS" NA REJA MAŁO ZNANY LOKAL (BO NOWY), ALE PIZZA SUPER!!!!! ( I CENY SĄ OK) POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś