Gość: KIRS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 22:28 ... JECHAC do kumpla na godzine popatrzec przez lunete na marsa ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 27.08.03, 23:11 to dramat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 23:23 kirs, nie przejmuj sie .Ten typ tak ma...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 27.08.03, 23:33 Wiesz, Tatuś nie chce cie puścic, bo jest późno i nie chce, żeby stalo ci sie kuku.. Rano na pewno sie zgodzi, żebyś pojechal w ciagu dnia i sobie popatrzyl. Zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomala Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.torun.mm.pl 27.08.03, 23:47 Myślę, że Tata ma rację bo po obejrzeniu marsa zapewne byście oblali to prześwietne wydarzenie i wracając do domu mógłbyś przypadkiem jeszcze zaobserwować mały wóż i RADIOWÓZ. Tata myśli o tobie i bardzo się o ciebie troszczy więc nie mniej mu tego za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.awacom.pl 28.08.03, 00:17 weź lunete i podziwiaj słońce.. błysk w oku do końca życia ci zostanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.awacom.pl 28.08.03, 00:19 zresztą za 60 tysięcy lat znów będzie, będzies zstarszy a tata nie będzie miał nic do gadania... pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony ludek Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 01:04 Powiedz, że to jest niezbędne dla twojej EDUKACJI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.torun.mm.pl 28.08.03, 02:05 Powiedz Tacie ze te Marsy to lajty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRS Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:07 ... tia.. i mars odlecial. Jedyna pamiatka jaka mam to zdjecie na ktorym nic nie widac. Bede opowiadal swoim wnukom - Tu gdzies byl ten cholerny mars :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa... Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 12:18 KOTKU??? a ile Ty masz lat?? Odpowiedz Link Zgłoś