Dodaj do ulubionych

TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 22:28
... JECHAC do kumpla na godzine popatrzec przez lunete na marsa ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 27.08.03, 23:11

to dramat..
      • Gość: mama Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 23:23
        kirs, nie przejmuj sie .Ten typ tak ma......
        • Gość: Wiech Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 27.08.03, 23:33

Wiesz, Tatuś nie chce cie puścic, bo jest późno i nie chce, żeby stalo ci sie
          kuku..

Rano na pewno sie zgodzi, żebyś pojechal w ciagu dnia i sobie popatrzyl.
          Zobaczysz.
          • Gość: tomala Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.torun.mm.pl 27.08.03, 23:47
            Myślę, że Tata ma rację bo po obejrzeniu marsa zapewne byście oblali to
            prześwietne wydarzenie i wracając do domu mógłbyś przypadkiem jeszcze
            zaobserwować mały wóż i RADIOWÓZ. Tata myśli o tobie i bardzo się o ciebie
            troszczy więc nie mniej mu tego za złe.
            • Gość: zonc Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.awacom.pl 28.08.03, 00:17
              weź lunete i podziwiaj słońce.. błysk w oku do końca życia ci zostanie ;)
            • Gość: zonc Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.awacom.pl 28.08.03, 00:19
              zresztą za 60 tysięcy lat znów będzie, będzies zstarszy a tata nie będzie miał
              nic do gadania...

pozdrawiam ;)
    • Gość: zielony ludek Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 01:04
      Powiedz, że to jest niezbędne dla twojej EDUKACJI...
      • Gość: b3ut Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.torun.mm.pl 28.08.03, 02:05
        Powiedz Tacie ze te Marsy to lajty...
      • Gość: KIRS Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:07
        ... tia.. i mars odlecial. Jedyna pamiatka jaka mam to zdjecie na ktorym nic
        nie widac. Bede opowiadal swoim wnukom - Tu gdzies byl ten cholerny mars :P
    • Gość: ewciaaa... Re: TATA MI NIE CHCE POZWOLIC ... IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 12:18
      KOTKU??? a ile Ty masz lat??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka