Dodaj do ulubionych

Filmy, które kocham

IP: 10.10.70.* 02.08.01, 12:19
Są filmy, które mógłbym oglądać bez przerwy. Wielbię wszystkie filmy Woody Allena.
Facet pisze nieziemskie teksty:�Ta kobieta miala figurę w kształcie klepsydry. Chcialbym pobawic się w jej piasku.�
�Jestem światowej sławy klaustrofobikiem.�
Obserwuj wątek
    • Gość: Aro Re: Filmy, które kocham IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 12:43
      Polecam film "Szeregowiec Ryan" Stevena Spielberga. Nie przepadam za filmami
      wojennymi, ale ten mógłbym oglądać wiele razy. Doskonałe zdjęcia i ciekawa
      fabuła. Męska część widowni ogląda go z zapartym tchem, natomiast kobitki
      oprócz tego, mogą jeszcze uronić łezkę.
    • Gość: szteter Re: Filmy, które kocham IP: *.hacker.komp.pl 04.08.01, 21:50
      nie czaję allena moim reżyserem nr 1 jest polanski - nuż w wodzie matnia
      wstręt i inne to lubieaha film nr jeden <polski> to miś barei zagraniczny to
      w pogoni za ... i pulp ... oraz GO.
      • Gość: mag Re: Filmy, które kocham IP: 62.148.83.* 06.08.01, 15:24
        Chodzi ci o "w pogoni..." za czym. Jestem ciekawa, czy ktos podziela moja
        sympatie dla filmu "W pogoni za Amy" (przepraszam, ze nie uderzam w wielki
        dzwon, to film w kategorii Rozrywka, o innych kat. mozemy pogadac pozniej...)
    • Gość: Tomsko Re: Filmy, które kocham IP: 158.75.34.* 05.08.01, 20:44
      Moim zdaniem naprawdę znakomitym filmem jest "Stowarzyszenie umarłych poetów".
      Widziałem go chyba 7 razy i dalej robi na mnie ogromne wrażenie. Pozdrowienia
    • qron Re: Filmy, które kocham 08.08.01, 15:09
      Polecam wszystkim:
      - Zielona Mila (Tom Hanks)
      - Szósty Zmysł (Bruce Willis)
      - Córka Generała-pol. Sprawa Honoru (Trawolta)
      Nie polecam nikomu:
      - Człowiek Widmo (nawet zapomniałem jak się facet nazywa)
    • Gość: kanies Re: Filmy, które kocham IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 15:55
      Natomiast ja uwielbiam filmy polskie, a zwłaszcza jeden - HYDROZAGADKA.
      Niestety, nikt już nie pisze takich scenariuszy ani nie ma już takich aktorów.
      Kto nie widział, temu szczerze polecam. Film najwyższych lotów, wart nawet
      miesięcznego poszukiwania. A gatunek - oczywiście komedia.
      Pozdrawienia z gospody pod złotym Leszczem.
      • Gość: mm Re: Filmy, które kocham IP: 62.148.83.* 08.08.01, 16:06
        I o to chodzi, i o to chodzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka