rozczarowana-torunianka 06.06.08, 00:13 szczury latają po ulicach Torunia. Na własne oczy widziałam i to na jednej z głównych ulic Torunia, tuż przez byłym bankiem, obecnie UMK! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muvon200 Re: w biały dzień!!!! 06.06.08, 10:28 o kurczaki! Ja widziałem jak ładnie pływają na Bydgoskiej Wenecji. Pociesza jednak fakt, że w Wenecji też pływają i to ile :), że o włoskich miastach nie wspomnę. :). A może to był animag - turysta businesowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: w biały dzień!!!! 06.06.08, 10:47 Niestety, ja tam również je widywałem. Kryją się w iglakach na klombach ! Odpowiedz Link Zgłoś
meggii_28 Re: w biały dzień!!!! 06.06.08, 11:58 Wczoraj zgłosiłam telefonicznie SM, że na jednej z bocznych ulic Starówki lezy zdechły szczur, póltorej godziny trzeba było czekać, zeby MPO go zabrało. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: w biały dzień!!!! 06.06.08, 14:12 Oj, czepiacie się ;) Toż szczur też bożątko :) Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: w biały dzień!!!! 06.06.08, 16:04 no wlasnie kazde stworzenie ma prawo do zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś