Dodaj do ulubionych

Pozar w Radiu Maryja

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 21:45
Jako ze mieszkam w bardzo bliskim sasiedztwie, uprzejmie donosze ze jakies pol
godziny temu bylo pelno strazy i pelno dymu. Na moje to po prostu w ciagu 2 dni
zjarała sie druga szopka w Toruniu. Ale jak moglo do tego dojsc? Zwarcie czy
ktos pokonal ten wysoki stalowy plot okalajacy firme zeby dopuscic sie sabotazu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Igła Re: Pozar w Radiu Maryja IP: *.chello.pl 09.01.02, 09:23
      Gość portalu: SDB napisał(a):

> Jako ze mieszkam w bardzo bliskim sasiedztwie, uprzejmie donosze ze jakies pol
      > godziny temu bylo pelno strazy i pelno dymu. Na moje to po prostu w ciagu 2 dni
      >
      > zjarała sie druga szopka w Toruniu. Ale jak moglo do tego dojsc? Zwarcie czy
      > ktos pokonal ten wysoki stalowy plot okalajacy firme zeby dopuscic sie sabotazu
      > .

To napewno robota masonów wspieranych przez postmodernistów.
      • pulsar Re: Pozar w Radiu Maryja 09.01.02, 12:41
        To Rydzyk miał pewnie pierwszy raz od długiego czasu pełne gacie. Szkoda, że
        nie zjarała się większa część jego chałupki, bo ostatnio biedaczyna nie wie, co
        robić z pieniędzmi.
        • jarek-g Re: Pozar w Radiu Maryja 09.01.02, 14:01
          pulsar napisał(a):

> Szkoda, że nie zjarała się większa część jego chałupki, bo ostatnio biedaczyna
          > nie wie, co robić z pieniędzmi.
          Ja mysle, ze jest ubezpieczony (poza standard. ubezpieczeniem tam na gorze ;) )
          Moze ma jednak za malo kasy i kombinuje?

Pozdrawiam
          • Gość: SDB Re: Pozar w Radiu Maryja IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 18:57
            jarek-g napisał(a):

> Moze ma jednak za malo kasy i kombinuje?

Jak Smigielski z hurtownia?
      • Gość: SDB Haaaaa!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 18:58
        Wiedzialem ze pierwsza osoba ktora sie dopisze bedzie Igla, wiedzialem.
        HAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! pzdr
        • Gość: Igła Re: Haaaaa!!! IP: *.chello.pl 09.01.02, 20:53
          Gość portalu: SDB napisał(a):

> Wiedzialem ze pierwsza osoba ktora sie dopisze bedzie Igla, wiedzialem.
          > HAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! pzdr

Bo ja za Ojca Muchomorka i Perwersyjną Alkę G. oddałbym ... oddałbym chyba ...
          napewno oddałbym .... oczywiście, że bym oddał .... no .... bo ja wiem ?!!!
          • pulsar Re: Haaaaa!!! 11.01.02, 08:06
            Skoro rzeczywiście kombinuje, bo ma zbyt mało kasy, to może pomożemy mu
            podpalać jego firmę? Jak wszystko wyremontuje, to my znowu odwiedzimy go z
            butelką benzyny i zapałkami.
            • ozeed Niech się zjara :-) 11.01.02, 15:48
              Składamy grupę sabotarzową????
              Kto udostępni lokal grupie ??? na czas akcji "Rydzyk in fire"
              Poszukiwani młodzi, dostępni, wysportowani, mile widziane umiejętności
              pirotechniczne i prawo jazdy.
              • Gość: SDB Re: Niech się zjara :-) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 19:42
                Moze jeszcze licencje pilota?
                • Gość: Moer Re: Niech się zjara :-) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 20:03
                  Prawdopodobnie jakis idiota-przestepca latal i podpalal, a wy sobie tu zarty
                  urzadzacie.
                  • Gość: Igła Re: Niech się zjara :-) IP: *.chello.pl 12.01.02, 21:43
                    Gość portalu: Moer napisał(a):

> Prawdopodobnie jakis idiota-przestepca latal i podpalal, a wy sobie tu zarty
                    > urzadzacie.

Moer ! Czyś Ty zgłupiał ? "Ojciec Rydzyk latał i podpalał" ?!!!
                    Czy Ty wiesz co Ty wypisujesz, rzucając takie ciężkie oskarżenie na naszego
                    guru ?!!!
                    Wstyd mi za Ciebię !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka