baba-jaga Ostatnie czarownice palono w Polsce 08.07.08, 15:39 to nie wina komuny, czy nazistow, Polska to zadupie Europy, mentalnosc zapijaczonych parobkow, wiec nie ma sie co dziwic polskiemu chamstwu i niedorozwoju mozgowemu. Trzeba uciekac stad, trzymac sie z dala od gnojowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
w1ktor Re: Ostatnie czarownice palono w Polsce 08.07.08, 17:02 baba-jaga napisał: > to nie wina komuny, czy nazistow, Polska to zadupie Europy, > mentalnosc zapijaczonych parobkow, wiec nie ma sie co dziwic polskiemu > chamstwu i niedorozwoju mozgowemu. Trzeba uciekac stad, trzymac sie z > dala od gnojowiska. rozumię, że piszesz o sobie i sądzisz innych po sobie, ja też jestem za tym abyś opuściła mój kraj, ja żyję tam gdzie chcę żyć, nie wiem co TY tu jeszcze robisz, im mniej w Polsce tobie podobnych tym lepiej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekbob75 Re: Czarnoskóry żużlowiec uciekał przed kibicami 08.07.08, 16:56 Grudziadz to zawsze była banda kretynów.Powinni ich zawiesić jak nie umieją przegrywać z honorem.Tylko GKS WYBRZEZE !!! Toninio nie przejmuj sie Gdansk z tobą !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Rasizm jest nie tylko Rakiem Europy, ale nawet Afri. 08.07.08, 17:35 Jako ciemnoskóry, niechcialbym za żadne Pieniądze żyć w Europie, i do tego jeszcze w jednym z byłych Krajów Układu Warszawskiego. Podobnie by się ta Historia z pewnością odegrała w byłej NDR, Węgrzech, albo w Czechach. Wstyd i boli ze to właśnie w Polsce, gdzie w właśnie w Polsce od lat tyśecy rożne Narody w zgodzie żyły, bez konfliktów etnicznych. Mocne zaostrzenie rasizmu i faszyzmu w Polsce,zauważyłem w krótkiej Kadencji ostatniego zadu w Polsce. Lekarstwo na tych pierwotniaków, powinny być wysokie Kary, i przez Zad dla Recywidysty organizowane i finansowane obozy albo Koszary wychowawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
a_rafal_na_to kiedy skończy się przyzwolenie na rasizm?! 09.07.08, 08:13 kiedy w koncu Policja zacznie scigac rasistow? Rasizm jest zabroniony a tymczasem na stadionach pilkarskich i jak widze na zuzlowych tez rasizm kwitbnie i nikt nawet nie ruszy palcem. Tylko nieunikniona kara powoduje przestrzeganie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Poemat pedagogiczny 09.07.08, 08:54 Maleszka wzorem Makarenki spłodził kolejny "Poemat pedagogiczny" o tym jak to Polacy-katolicy prześladują szlachetnego murzyna (Nie chcę oceniać wszystkich Polaków.) Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Żyd obawia się, czy jego nie pogonią, gdy... 09.07.08, 18:01 ...gdy zabraknie murzynów na stadionach. Ta obsesja powoduje, że Gazeta Wyborcza dmucha na zimne, nadymając błachostkę do rangi wielkiego problemu. Ale to problem michniksów, a nie nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam3 Re: Czarnoskóry żużlowiec uciekał przed kibicami 10.07.08, 10:25 Zachowanie kibicow jest dranstwem! Juz nigdzie kolor skory nie drazni, poza Polska. 20 lat temu takie koszmary przezywal Henrik Larsson-adoptowany prze Szwedow Arab, od wielu jednak lat jest idolem Szwedow, ktorzy zrozumieli na czym polega sport. Rumienie sie, kiedy czytam o takich historiach w szwedzkich gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiade Czarnoskóry żużlowiec uciekał przed kibicami 10.07.08, 12:42 Po wielu latach życia w Afryce na południe od równika, mogę z autorytetm stwierdzić, że Polacy, których spotykałem, to rasiści. Nie wolno tego tłumaczyć żadnym kompleksem historycznym: są po prostu rasistami. Mógłbym na ten temat pisać książki. Ale zacytuję słowa jednego z polskich misjonarzy: "Jeśli biały kocha się z murzynką, to jest to zwykła zoofilia". Tak w mojej obecności stwierdził skądinąd szanowany kapłan z Polski. Nie będę mnożył przykładów, ale byłem i jestem przerażony zjawiskiem rasizmu wśród Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
tchubek Wykopmy rasizm ze stadionów 11.07.08, 13:22 Jaj na moje to skandal co tam się stało. GKSŻ powinno ukarać klub grudziądzki odpowiednim mandatem za tego typu ekscesy. Profesjonalny klub sportowy musi chronić zawodników przed bandytami. To, że w Grudziądzu takiej hołoty nie brakuje jest problemem klubu i tenże powinien dbać o swój wizerunek. Skoro dla prezesa wszystko jest ok udowodnił tym samym, że należy im się kara. Inna kwestia, że żyjemy w ciemnogrodzie zwanym Polską. Najlepiej to może zbudujmy płot jak w Korei Północnej i nikogo nie wpuszczajmy. Kiedy Ci głupi Polacy zrozumieją, że problem tkwi w ich głupich głowach a nie w kolorze skóry. Precz z rasizmem. Precz z debilizmem. Precz z Grudziądzem. Odpowiedz Link Zgłoś