wszczebrzeszyn 05.12.08, 05:53 I prawidłowo. Konkurencja musi być ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbastek13 Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 10:34 rydzyk się kończy, podobnie jak doda. dlatego na siłę szuka rozgłosu, nieważne jak, byle gadali. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 10:36 Tylko czemu łżę/ Ja wierzę tłumaczeniu UPC, Rydzykowi nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ja protestuje przeciwko odebraniu mojego ulubioneg 05.12.08, 11:09 programu komediowego!!!! ci goście mają zajebiste poczucie humoru, walą takie kwasy, że się w pale nie mieści i wszystko z minami cierpiętniczo poważnymi. to wszystko razem daje taki ogień, że głowa mała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: ja protestuje przeciwko odebraniu mojego ulub 05.12.08, 12:32 Przylaczam sie do protestu, jako zdecydowany ateista! Radyjo i Telewizja Rydzyka to obok Muppet Show [relacji z Sejmu] najlepsze kanaly komediowe! Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub_z_torunia $$$$$$obrzydliwe zachowanie UPC$$$$$$ 05.12.08, 12:35 My wiemy jakie sily za tym stoja. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Gratuluję UPC tego posunięcia :) Tak trzymać :) 05.12.08, 13:36 Dajcie jeszcze BBC i będzie git ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Pekalskie, piotrowskie kiszczaki, pracuja w UPC 05.12.08, 14:05 Gdzies ta UBecja musi sie zahaczyc,kiedy nie moze brac panstwowych pensji. A ze dokuczaja ojcu Rydzykowi, to ich taka juz psia natura i tego nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub_z_torunia Re: masz racje synu, a wszystko to za judaszowe 05.12.08, 14:09 srebrniki od odwetowcow z Bon Hupki i czaji i innych satanomasochistow. Nie zapomnij uiscic datek na nasze Radio. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski dioble ty 05.12.08, 14:13 > Nie zapomnij uiścić datek na nasze Radio. i telewizję przenajświętszą Trwam dlaczego tego nie dodałeś? umniejszasz dzieło przenajświętszego ojca Rydzyka w ten sposób dioble ty Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Oj boli, boli... 05.12.08, 14:52 Zastąpienie siejącej nienawiść TV Trwam na Religia.tv musiało bardzo zaboleć biznesmena Rydzyka... Tak się składa, że czasem oglądam TV Trwam. Głupoty opowiadane przez niejakiego Macierewicza, kwalifikują chyba do natychmiastowego leczenia... Na pewne rzeczy warto czasem popatrzeć z bliska, na brudy również. -- Makiety kolejowe Egipt zdjęcia Bielsko przebudowa Wyzwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
kraq gosciu masz niezle nasrane w moher:)))))) 05.12.08, 14:24 poszeklu napisał: > Gdzies ta UBecja musi sie zahaczyc,kiedy nie moze > brac panstwowych pensji. A ze dokuczaja ojcu Rydzykowi, > to ich taka juz psia natura i tego nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Pekalskie, piotrowskie kiszczaki, pracuja w U 05.12.08, 15:03 > "- Podejrzewam, że to jest sprawa ideologiczna - mówił o. Rydzyk" Oczywiście, teraz ma być kanał dotyczący religii, w miejsce kanału poświęconego rydzykowizmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: ja protestuje przeciwko odebraniu mojego ulub 05.12.08, 13:12 Tobędzie dobry test,kto kupi droższy pakiet?Może Rydzyk wreszcie będzie swoje owieczki dofinansowywał i pomoże w zakupie dekoderów? Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: ja protestuje przeciwko odebraniu mojego ulub 06.12.08, 19:14 Kupilo sie talerzyk a UPC dofinansuje ITI w miejsce tych ktorzy odejda..a my szeroko na swiat z talerzyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
rawel7 Re: Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 10:55 Mylisz się kolego. Niestety w Polsce są osoby, które za o. Rydzyka poszłyby w ogień. Przy okazji kampanii wyborczej dwa razy dziennie o różnych porach włączałem Radio Maryjana ok 20 min. Robiełm tak przez tydzień (czyli 14 razy), tylko raz trafiłem na audycję związaną z religią. Niestety pozostałe 13 razy to strzały w politykę - dokopanie PO. Takiego prania muzgów jaki jest w tej stacji to jeszcze nie słyszałem, a juz trochę po świecie chodzę. I szczezre mówiąc to nawet Wyborcza i TVN są bardziej obiektywni. No ale miłośnicy o. Rydzyka zapewne twierdzą inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ikarkerak cenzura POstkomuny? 05.12.08, 11:43 jako abonament UPC dostałem pismo, z którego wynika, że operator ten wycofuje TV Trwam ze względu na jego ... małą oglądalność z kolei TVN Religia trudno nazwać kanałem religijnym z rozebranymi panienkami w audiotele w nocy Zaznaczam, że ani razu nie oglądałem TV Trwam - nie jest jednak w porządku, że ludziom ogranicza się dostęp do różnych opcji polticznych. Tak samo protestowałbym jakby wycofano Superstację czy TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
totyczyja Re: cenzura POstkomuny? 05.12.08, 11:58 ikarkerak - o jakich ty opcjach piszesz? TV trwam to stacja religijna, a nie polityczna. Sam pzyznałeś racje że rydzyk uprawia politykę w tv religijnej. Nie mam nic przeciwko temu żeby tam domawiano różańce itp, ale poltykę i tylko jednej opcji. Dotego pranie mózgów dochodzi - to nawet nie polityka to pralnia polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub_z_torunia Re: nie ogladasz TV Trwam 05.12.08, 12:36 Bo wolisz ogladac rozebrane panienki. Hmmm..... ikarkerak napisał: > jako abonament UPC dostałem pismo, z którego wynika, że operator ten > wycofuje TV Trwam ze względu na jego ... małą oglądalność > z kolei TVN Religia trudno nazwać kanałem religijnym z rozebranymi > panienkami w audiotele w nocy > Zaznaczam, że ani razu nie oglądałem TV Trwam - nie jest jednak w > porządku, że ludziom ogranicza się dostęp do różnych opcji > polticznych. Tak samo protestowałbym jakby wycofano Superstację czy > TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: cenzura POstkomuny? 05.12.08, 12:41 Radiostacji katolickich gloszacych ewangelie jest w Polsce bez liku! Maja jednak garstke sluchaczy, dlatego wlasnie, ze na antenie sa tematy religijne. Rydzyk dal pierwszy mozliwosc, anonimowo na antenie radia o swiatowym zasiegu; obrazac, opluwac, oczerniac, plotkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Gdzieś ty te gołe baby wyczaił,własnej nie masz? 05.12.08, 13:24 Na ręcznym jeździsz ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wystarczy mieć atrakcyjny program i po temacie 05.12.08, 13:42 Na naszej ulicy jest kilka sympatyczek RM naja swoje koło ale żadna nie ma TVSAT, kiedys były zainteresowane ale uznały ze to zbyteczny wydatek. Co do wypowiedzi "ojczulka" to mogę mu powiedziec że GW od początku drukuje teksty o tematyce religijnej, bardzo ciekawie zresztą, bez fanatyzmu, dla takich jak ja. TV Trwam jest zwyczajnie niestrawna, nie znam kanału Religia i zbyt ciekawy nie jestem. Kto chce niech ogląda. Bardziej mi to wyglada na demagogiczny chwyt w celu sprzedaży urządzeń niz na politykę. Powtórzę, większość starszych ludzi nie oglada TV Trwam bo nie mają SAT-ki i nie zamierzaja mieć. Rydzyk jednak jest cynicznym łgarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 12:03 bbastek13 napisał: > rydzyk się kończy, podobnie jak doda. dlatego na siłę szuka > rozgłosu, nieważne jak, byle gadali. o Dodę niema co się obawiać,pójdzie pracować jako tirówka i zarobi,a ten oszust Co/wystawi swoją dupe Jarkowi,przestań? Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 15:33 Ja tam Dode lubią, za jej kobiecość. W niej nawet silikon jest naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
eni7.08 Ojciec Rydzyk powinien miłować wszystkich 05.12.08, 10:37 a nie wypowiadać wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Brawo UPC 05.12.08, 10:37 może wreszcie będzie jakiś kanał religijny , a nie polityczny jak Trwam.A ta k...a niech nas polskości nie uczy , pazerna świnia której chodzi tylko o kasę. Gdzie byłeś rydzyk kiedy o Polskę trzeba było walczyć z komuną? Siedziałeś tchórzu na zachodzi i Polskę miałeś w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
kenobi07 Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 10:37 Rydzyk robi tak jak mu podpowiada szef z którym niedawno nawiązał bezpośrednią łączność pod przykrywką wód termalnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <----------------------------- 05.12.08, 10:38 To ten wałkarz jeszcze nie siedzi w pierdlu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 10:40 Brawo vater Rydzyk.Jak ewangelizując działa TV Trwam,odczuł na własnej skórze senegalski piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
aya_hartina uczmy sie od niego 05.12.08, 10:49 Nie mogę się oprzeć wrażeniu, jaki ojciec Rydzyk jest zaradny! Ten to wie jak przetrwać kryzys. Uczmy się od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: uczmy sie od niego 05.12.08, 12:00 aya_hartina napisała: > Nie mogę się oprzeć wrażeniu, jaki ojciec Rydzyk jest zaradny! Ten to wie jak > przetrwać kryzys. Uczmy się od niego.Uczyć się od Rydzyka podlości? Ta kanalia podła wyrwie z gardła staruszkom ostatni grosik, Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: uczmy sie od niego 05.12.08, 14:28 Serce rośnie gdy czytam ilu osobom dobro staruszków spędza sen z powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
l.suchozebrski Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 10:50 ojciec krwawy mściciel. nie wiedziałem,że ten mały pinglarz jest aż tak zacietrzewiony Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 11:02 To UPC walczy z Rydzykiem .Wypowiem umowę jak wytną TV Trwam i przeniosę sie do POLSATU CYFROWEGO Proponuję bojkot UPC Odpowiedz Link Zgłoś
offal Re: Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 11:20 baster22 napisał: > To UPC walczy z Rydzykiem .Wypowiem umowę jak wytną TV Trwam i > przeniosę sie do POLSATU CYFROWEGO Proponuję bojkot UPC Nie prowokuj ... bo jeszcze ktoś w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 11:03 Bardzo dobrze, że zamiast Trwam bedzie kanał Religia. Nie można pro- pagować w kraju nietolerancji, antysemityzmu, skrajnego nacjonalizmu itp. Kanał religia ma być religiny, a nie polityczny jak Radio Maryja i tv Trwam. Dość robienia Polakom wody z mózgów. Dość nienawiśći. Dość oszczerstw. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 11:19 Belzebub z Torunia... Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Re: Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 11:22 łociec Belzebub, to największy wróg Kościoła Katolickiego! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 11:24 tata kierownik-Belzebub, traci kase...i to go wkur...! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Re: Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 11:25 Rydzyk,złodzieju!.. oddaj to co ukradłes ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Re: Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 11:26 Rydzyk to stary kapo SB-STASI-NKWD... Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 15:01 Właśnie tak czytam i się zastanawiam... jaką wiarę propaguje o. Rydzyk? Nie oglądam go i nie słucham, ale myślałem, że katolicyzm, albo że przynajmniej tak udaje. A tu co mówi: ewangelizować mogą tylko media polskie i patriotyczne (oczywiście wg jego definicji)? Co to w końcu za wiara: Kościół polskokatolicki, ruch "księży-patriotów", kult Państwa/Narodu/Wodza, neopogaństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ryq_tmc Re: Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 19:37 Raczej bym powiedział, że to ideologia silnie nacjonalistyczna, ale uznająca katolicyzm za jedną z rzeczy identyfikujących naród. To znaczy - ważna jest etykietka "katolik", a nie rzeczywiście wyznawane poglądy. To zresztą widać, na przykład ludzie powiązani z RM często krytykują decyzje Watykanu, z którymi można się nie zgadzać - w Kościele dyktatury nie ma - ale w ich przypadku zdecydowanie zbyt często pojawia się "argument" w postaci narodowości Papieża albo twierdzenie, że Sobór Watykański II był "zdradą". Tudzież wprowadzanie podziału wewnątrz Kościoła, który z definicji jest jedną wspólnotą. Chociaż moim zdaniem w środowisku RM jest pewien odsetek ludzi autentycznie wierzących, dla wielu określenie "katolik" jest jedynie etykietką, którą autorytety RM arbitralnie przyznają bądź nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Rydzyk i Sekta RM,wrogiem wiary katolickiej!? 05.12.08, 21:46 To właśnie miałem na myśli. Nie znam aż tak dobrze środowisk RM ani ich ideologii, ale z mojej skromnej wiedzy wychodzi mi, że to nie jest ani katolicyzm, ani antykatolicyzm. To jest wyłącznie nacjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
luk-74 Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 11:07 o jacie!! nie bedzie trwam! jak upc mogl mi to zrobic! juz lece wypowiedziec umowe!! Odpowiedz Link Zgłoś
cecora ani słowa co było powodem usunięcia Trwam 05.12.08, 11:26 ciekawe dlaczego nie napisaliście co było powodem że UPC usunęło z listy TVTrwam. Jakiś powód? Na dodatek podajecie jakieś insynuacje jakiegoś anonimowego pracownika UPC. To się nazywa propaganda rodem z PRL a nie rzetelne dziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
offal nauczyć sie czytac - w radiu nie cie nie nucza 05.12.08, 11:33 cytuje: -------- Co na to UPC? Jak wynika z wyjaśnień rzecznik operatora Patrycji Gołos, sprawa nie ma nic wspólnego z ideologią, a kablówka wycofuje TV Trwam... z winy fundacji Lux Veritatis. Wszystko przez to, że umowa fundacji z UPC na nadawanie Trwam wygasła, a o. Rydzyk nie chce jej przedłużyć. - Nie możemy dystrybuować kanałów bez zgody nadawcy - tłumaczy Gołos. - Poprosiliśmy Lux Veritatis o podpisanie umowy na wiele miesięcy przed tym, jak kanał Religia.tv rozpoczął nadawanie. Chcieliśmy kontynuować dystrybucję kanału na dotychczasowych warunkach. Nie znamy powodów, dla których TV Trwam nie wyraziło woli nawiązania dialogu. ------- Skup sie i przeczytaj powyższe z uwagą a nie mącisz i bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Re: nauczyć sie czytac - w radiu nie cie nie nucz 05.12.08, 11:50 Zadam pytanie: Dlaczego Lux Veritatis nie przedłuża umowy? Wyjaśnił ktoś, podał stanowisko Luź Veritatis? Jakieś warunki? A może UPC postawiło warunki nie do przyjęcia? Zaporowe? Nie, to jest nieważne. Ważne by bezmózgi cieszyli się że ktoś dokopał Rydzykowi. Świadczą o tym wpisy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski A kogo to obchodzi ? 05.12.08, 11:59 Dlaczego Lux Veritatis nie przedłuża umowy? To ich sprawa Albo pozadłużają albo nie. Czy jak ja wypowiem umowę UPC to się ktoś będzie mnie pytał dla czego? Bo tak. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Rydzyka obchodzi. ludziska nie kupują 05.12.08, 14:16 Chce nam wmówić że chcemy to badziewie oglądać tylko nie jesteśmy tego świadomi.a my chcemy zyc normalnie i ogladać to na co mamy ochotę jedni show inni mecz jeszcze inni telenowelę, ja np. wolę Discovery i co? nikogo na siłe nie uszczęśliwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski To nie dobrze Panie. 05.12.08, 14:26 Dowiesz się wtedy że Discovery to żydowska telewizja co kłamie i fakty przeinacza. Tylko tv Rydzyka prawdę pokazuje. Niektórzy nawet w to wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jezus tez był Żydem ale MB Częstochowska juz nie 05.12.08, 14:53 W 1989 roku, juz w III RP, spotkałem małżeństwo które poznałem w działalnosci podziemnej, czytałem akurat GW ze znaczkiem "S", spytali mnie dlaczego ja te żydowiny czytam, odpowiedziałem ze mam przyjaciela żyda, Jezus Chrystus na niego mówią, od tamtej pory mówimy sobie dzień dobry a oni trwaja w antyzydowskim nastawieniu, jako katechetkę uczniowie ja wygwizdali, ściągała dzieciaki z ulicy i na siłe zapisywała do podwórkowego kółka różańcowego, w końcu kilku rodziców powiedziało jej wprost by zostawiła dzieci w spokoju bbo inaczej zazna chrześcijańskiego miłosierdzia. Nie zazdroszczę tej rodzinie, życie im dokopało a oni nadal zaslepieni, Rydzyk jest dla nich jedynym sprawiedliwym, nie zdziwiłbym się gdybym sie okazał pochodzenia żydowskiego i to pomieszany z eskimosami:) Tylko to nie ja mam problem z prawda i wiara a oni. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Znam takich... 05.12.08, 15:09 Mam w rodzinie wyznawców RM. Odkąd zanurzyli się w to szambo(nie mylić z perfumerią) są nie do zniesienia. "Ewangelizują" całą rodzinę; nikt już ich nie zaprasza bo ze wszystkimi się poklocili. Jedyne ich tematy są katolickie (to jeszcze ok) a potem zaczyna sie o żydach, masonach, pedałach itp. Jak ich zapytałem kto to mason, to nie wiedzieli. Zostaną sami na starość, na własna prośbę. Ze swoja jedyną racja pójdą do grobu, tak jak chcieli - jako znienawidzeni męczennicy(ich zdaniem). Oto jest dobro Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Jakie jest stanowisko Lux Veritas: zmowa, spisek ! 05.12.08, 11:59 cecora napisała: > Zadam pytanie: Dlaczego Lux Veritatis nie przedłuża umowy? > Wyjaśnił ktoś, podał stanowisko Luź Veritatis? To ty teraz otwórz nam oczy i podaj PRAWDZIWE powody ? Podaj nam stanowisko Fundacji ! Tylko nie powielaj tych zakłamanych i nienawistnych wywodów Rydzyka bo to z obiektywizmem i prawdą nie ma nic wspólnego. Argument jest jeden: kasa, teraz Rydzyk zrobi nagonkę na UPC, a za miesiąc łaskawiecpodpisze umowę z nimi tylko stawki za sygnał bedą wyższe ... Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: nauczyć sie czytac - w radiu nie cie nie nucz 05.12.08, 12:54 cecora napisała: > Zadam pytanie: Dlaczego Lux Veritatis nie przedłuża umowy? > Wyjaśnił ktoś, podał stanowisko Luź Veritatis? > Jakieś warunki? A może UPC postawiło warunki nie do przyjęcia? Zaporowe? > > Nie, to jest nieważne. Ważne by bezmózgi cieszyli się że ktoś dokopał Rydzykowi > . > Świadczą o tym wpisy na tym forum. Cytat z rzeczniczki UPC: Chcieliśmy kontynuować dystrybucję kanału na dotychczasowych warunkach. Nie znamy powodów, dla których TV Trwam nie wyraziło woli nawiązania dialogu. Dlaczego zwolennicy Rydzyka to takie jełopy? Albo raczej zacietrzewione osły? Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 cecora..było przedwczoraj i wczoraj... 05.12.08, 12:01 czytaj z uwaga !!! pl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
grazkawaw Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 11:30 kanał Religia tv jest fantastyczny cieszy mnie jako praktykującą katoliczkę a nie fanatyczkę, że jest tak wspaniały kanał z którego można się wiele dowiedzieć o misjach, działaniu zakonów,historii kościoła. Uważam, że najwyższy czas aby o.Rydzyk przestał dzielić Polaków chyba zapomniał co mówi Pismo Święte. Bóg dał nam rozum i to my jako istoty do Niego podobne mamy prawo wyboru.Najwyższy czas skończyć z nakazami. Komuniści byliby dumni z o Rydzyka za podziały jakich dokonał wśród Polaków. grazka Odpowiedz Link Zgłoś
biker7 Re: Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 11:39 ja tam wole inne Science Faction Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 14:31 Jeden z nielicznych tutaj postów które można przeczytać i nie trzeba wycierać się potem z jadu - dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Nie działa mi dekoder TV Trwam... 05.12.08, 11:31 . Belzebub nie dowiercił się jeszcze do piekła. Brakuje kasy na dalsze badania. Odpowiedz Link Zgłoś
gronostaj8 a ja go podziwiam 05.12.08, 11:34 podziwiam go jak łatwo manipuluje tłumem rzucając chwytliwe i prymitywne hasła ocierające się o religie, nacjonalizm i nietolerancję. Jak łatwo można wmówić ludziom każdą bzdurę, kłamać w żywe oczy a ludzie to łykają jak świeże bułeczki. Zerwał umowe z UPC i jesszcze wmawia ludziom że to wina UPC i wciska im dekodery TV Trwam :D Przecież to geniusz marketingowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 A czego naucza sekta Rydzyka?..Nienawiści !!! 05.12.08, 11:39 Rydzyk,znany jako Belzebub z Torunia, to zreczny szarlatan i kieszonkowiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Re: A czego naucza sekta Rydzyka?..Nienawiści !!! 05.12.08, 12:04 Rydzyk, to chodzące ZŁO... BELZEBUB z TORUNIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
boncza417 Re: A czego naucza sekta Rydzyka?..Nienawiści !!! 05.12.08, 13:21 Swięta prawda barnabo444.Kto w końcu zrobi z Rydzykiem porządek Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Wie jak wciskać kit. To pewne. 05.12.08, 11:47 Ale te dyrdymały trafiają tylko do małego procentu społeczeństwa, wiec daleko nie zajedzie. Daje u jeszcze kilka lat, a potem Kaukaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Apel do Aster! 05.12.08, 14:17 Co Ci przeszkadza telewizja Trwam w ofercie Aster? Są ludzie któzy ją oglądają, dlaczego chcesz im zabrać tę telewizję? Aster transmituje kilkadziesiąt różnych stacji telewizyjnych i nie musisz ogrlądać akurat TV Trwam jeżeli Ci ona nie odpowiada. Wiesz - gdy czytam podobne reakcje jak twoja to zastanawiam się na poważnie czy przypadkiem o.Rydzyk nie ma racji w tym o co walczy w ramach swoich mediów. Być poprawnym politycznie jest łatwo, homosie są w naszym środowisku modni? - proszę bardzo będziemy tolerancyjni, ale TV Trwam nie jest modna, bo kojarzy się z tłumem starców? - no to tutaj tolerancji zero. Odpowiedz Link Zgłoś
filipinska.zaraza.prezydenta tia... 05.12.08, 11:41 ...Mojsza ewangelizacja jest lepsza i ważniejsza niż twojsza.... Chory człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Spisek. To jedyne wytłumaczenie. 05.12.08, 11:44 Coś takiego jak niepodpisanie umowy jest zbyt banalne by w to uwierzyć. Panie Rydzyk, sprzedawaj Pan zestawy za 100zł zamiast prawie 300 to będziesz miał oglądalność, ale biedne babcie i tak kupią za ostatni grosz. Zamiast tego lepiej paplać o spiskach. Dobra rzecz konkurencji się nie boi, a Trwam to chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub_z_torunia $$$Obys oslepl sztanie za opluwanie$$$$$ 05.12.08, 12:37 Ojca Rysdzyka. Zaiste Swiety to Czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Rydzyk? 05.12.08, 11:47 Przecież to znanany polski łgarz, oszust i oszczerca. Odpowiedz Link Zgłoś
cecora głos drugiej strony 05.12.08, 11:54 www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=10005 Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 cecora, berecik uciska? 05.12.08, 12:00 pl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
offal sciema drugiej strony 05.12.08, 12:08 Kto tu kłamie bo jak to możliwe że UPC wystąpiła o przedłużenie umowy a nie podała nowych warunków ... hmmm ciekaw w takim razie co było w tym piśmie o przedłużenie umowy ? Może przepis na karpia w galarecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rawel7 Re: głos drugiej strony 05.12.08, 12:32 A nie zapomniałeś przypadkiem zapłacić dzisiaj daniny dla o. Rydzyka?? Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Jaki to prymitywny naród 05.12.08, 12:01 Wystarczy że gostek krzyknie że zagrożony jest patriotyzm, polskość, katolicyzm a już mohery lecą kupować dekodery. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Re: Jaki to prymitywny naród 05.12.08, 12:10 stemp10 napisał: > Wystarczy że gostek krzyknie że zagrożony jest patriotyzm, polskość, > katolicyzm a już mohery lecą kupować dekodery. To fakt - szczególnie że cena za dekodery jest 2-3 razy zawyżona. Może doliczają sobie dodatkowe koszty obsługi duszpasterskiej ? Święcenie dekodera itp ... Odpowiedz Link Zgłoś
alf79 Wszystkiemu winni MASONI i ŻYDZI 05.12.08, 12:03 jak oni mają czelność osłabiać rydzykową maszynkę do zarabiania pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Wszystkiemu winni MASONI i ŻYDZI i cykliści! 05.12.08, 12:04 pl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Oraz oczywiście ... 05.12.08, 12:23 pl.youtube.com/watch?v=1VY1y0o_tpw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Ojciec Rydzyk walczy z telewizją kablową UPC 05.12.08, 12:04 Stanowczo TV Trwam i inne religijne buble powinny być jako odrebny pakiet. jak ktos chce oglądac te głupoty to niech sobie dopłaci i koniec. A inni wola sensowne programy. Odpowiedz Link Zgłoś