Dodaj do ulubionych

wspinaczka

18.01.02, 22:09
chodzi ktoś z was czasem na panel w arpolu?
Obserwuj wątek
    • Gość: SDB Re: wspinaczka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 14:23
      Paru moich znajomych chodzi ale mnie to osobiscie nie kreci. Wole nurkowac ;)
      hihi
      • biladen Re: wspinaczka 20.01.02, 00:07
        W skały trzeba jechać, a nie na ścianie bułować!
        Cima grande di Lavaredo !!!
        • Gość: SDB Re: wspinaczka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 13:13
          Albo Tora Bora :))))))
        • Gość: ŁOTR Re: wspinaczka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 13:13
          biladen napisał(a):

> W skały trzeba jechać, a nie na ścianie bułować!
          > Cima grande di Lavaredo !!!
          Problem w tym, że dojazd do skał wysokich i pięknych jest czaso i finasochłonny i
          nie każdego na to stać. Oczywiście wrażenie na pewno są nieporównywalne, ale
          skoro daleko nam do miejsc, gdzie ziemia nie jest tak płaska jak tutaj, trzeba
          korzystać z tego, co ma się "pod nosem". Wspinaczka jest na pewno bardzo
          emocjonująca, choć nigdy się nie wspinałem i tak jak któryś z poprzedników wolę
          nurkowanie. W tym mam już nieco większe doświadczenie, ale pochwalić się nie mam
          czym.
          • biladen Re: wspinaczka 20.01.02, 16:09
            A Jura ?
            Bobolice, Myszków itp ? - piękne tereny (min.ruiny zamków-szlak orlich gniazd)
            i fajne skały!

By było bliżej można też wspinać się na bunkrach.

Tora-Bora i okoliczne pasma górskie - to drogi SDB nie wspinaczka skałkowa lecz
            wysokogórska (podobieństwo tak jak demokracji i demokracji socjalistycznej).
            Lecz prawdą jest, że skałki to doskonałe przygotowanie do wypraw w góry wysokie
            (technika!).
            Kupuje ktoś jeszcze sprzęt wspinaczkowy (kości, stopery itp) u Jasia Mordercy z
            Kielc ?

Pozdrawiam
            • Gość: Ayrton Re: wspinaczka IP: *.torun.dialup.inetia.pl 31.01.02, 01:57
              Ja czasem na zamku Dybowskim, ale teraz zimno brrr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka