Gość: toten IP: *.szpital-bielany.torun.pl 03.11.03, 19:00 Prosze o opinie o jakości dostepu do internetu w ofercie TVK (MSM) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snoop Re: internet - TVK (MSM) 03.11.03, 19:23 Nie wiem jak w MSM ale ja dzis zalozylem sobie z Multimedii i nienarzekam moze nie to co Neostrada ale moze byc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: internet - TVK (MSM) IP: *.torun.mm.pl 06.11.03, 14:46 trza sobie było wybrać dostęp 512kbps i bys mial to samo co neo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiss Re: internet - TVK (MSM) IP: *.lomac.net / 10.0.0.* 06.11.03, 13:48 Mam od ponad pol roku. Czasami brak dostepu, ale to sporadyczne przypadki i mialy miejsce przede wszystkim na poczatku dzialalnosci. Teraz wszystko smiga tak jak powinno. Zaleta jest konto pocztowe znajdujace sie wewnatrz sieci, dzieki temu maile sciagaja sie ekspresowo (niestety skrzynka ma tylko 6 MB pojemnosci). Za 5 zl mozesz wykupic staly adres IP - rowniez spory plus. Podsumowujac, polecam... Odpowiedz Link Zgłoś