andrzej_kaniecki 26.02.09, 21:23 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,87205,4934165.html - jak wynika z tego artykulu - bylo wielkie marnotrawstwo Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej_kaniecki senator Platformy Obywatelskiej -corke zatrudnil ? 26.02.09, 21:24 Dyrektor Pawłowicz jest senatorem Platformy Obywatelskiej. Ostatnio było o nim głośno, gdy "Gazeta" ujawniła, że zatrudnił swoją córkę na stanowisku dyrektora hotelu przy CO. AK Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: senator Platformy Obywatelskiej -corke zatrud 27.02.09, 10:51 I co ma z tego właściwie wynikać? Próbujesz zniechęcić torunian do przyjazdu, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Dokąd? 27.02.09, 10:41 Gdy kiedyś będziesz musiał korzystać z usług Centrum Onkologii to też nie przyjezdzaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Dokąd? 27.02.09, 13:03 intervention napisał: > Gdy kiedyś będziesz musiał korzystać z usług Centrum Onkologii to > też nie przyjezdzaj:) Oczywiście żartowałem. Bywam częst w Bydgoszczy. Jest coraz piękniejsza:) Ale do zadnego bydgoskiego szpitala nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Dokąd? 27.02.09, 13:27 slavik222 napisał: > Ale do zadnego bydgoskiego szpitala nie chce... No, to dość naturalne. Do żadnego innego też pewnie nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Na relaks i wypoczynek pojedziemy do Fordonu 27.02.09, 18:41 Kazda inwestycja jest potrzebna o ile jest w Bydgoszczy W Toruniu zadna nie ma sensu To mi sie nasunelo czytajac ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Na relaks i wypoczynek pojedziemy do Fordonu 27.02.09, 20:00 szlachcic napisał: > Kazda inwestycja jest potrzebna o ile jest w Bydgoszczy > W Toruniu zadna nie ma sensu > To mi sie nasunelo czytajac ten watek Źle ci się nasunęło. Nik w tym wątku nie napisał słówka o celowości lub baraku celowości tej inwestycji. Jakaś mania cię prześladuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Na relaks i wypoczynek pojedziemy do Fordonu 28.02.09, 00:04 chyba beret ci się nasunoł. Odpowiedz Link Zgłoś