Dodaj do ulubionych

Następne fotoradary?!?!?!

25.11.03, 10:59
Czy ktoś coś słyszał o kolejnych lokalizacjach tego .......stwa w Toruniu?
W Bydzi nowe skrzyneczki staneły przy Fordońskiej w pobliżu Zakładów
Zbożowych, przy Nakielskiej oraz na Grunwaldzkiej.
Tabliczki informacyjne są też w Rozgartach, Złej Wsi Wielkiej i Czarnowie.
Ponoć też coś stanęło przy Lubickiej koło Statoil?
Obserwuj wątek
    • Gość: roman_ Re: Następne fotoradary?!?!?! IP: 212.160.129.* 25.11.03, 11:18
      Zgadza się. Właśnie stawiają. Ja tą ulicą jeżdżę codziennie do pracy i z pracy.
      Oj trzeba będzie się pilnować:(
      • snoop Re: Następne fotoradary?!?!?! 25.11.03, 14:24
        Ze ja tez tego wczesniej nie zauwazylem .... kurcze bedzie ponad 200zl do
        zaplaty :( nie wiedzialem że za Statoilem cos postawili ..
        • Gość: Alex Re: Następne fotoradary?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 22:07
          I stawiają kolejną puszke na to dziadostwo. Lokalizacja - Szosa Lubicka miedzy
          Trytonem a Dworcem Miasto w okolicach pijalni piwa (tam gdzie jest 40). - co to
          jakaś "akcja fotoradar co 100 m" - jak tak dalej pojdzie to po tym miesie nie
          da sie jeździć normalnie. W normalnych miastach na 3 pasmówce jak na Rubinkowie
          podnoszą ograniczenia do 80km/h. PPrzecierz tam są wszystkie przejścia dla
          pieszych ze światłami i do tego jest chodnik jest bardzo dobrze widoczny że
          żadne dziecko przypadkiem nie wyskoczy na ulice. Boże to miasto jest chore....
          • snoop Re: Następne fotoradary?!?!?! 02.12.03, 23:06
            Powiedz mi tylko kiedy bo jak dzis to juz ze 3 mandaty do mnie dojda :(
            ja bede bankrutem jak to dziadostwo naprawde chodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka