katee1 28.11.03, 15:40 Ide, jestem bardzo ciekawa co nasz Artysta zaprezentuje. A Wy idziecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Koncert Smolika hmmm... IP: 217.97.134.* 28.11.03, 15:44 Na smolika bym sobie poszedł, ale jakoś to różowe 'cuś' mnie nie pociąga. Nie jestem aż takim jego fanem, zeby popełnic wizyte w hipnozie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Koncert Smolika hmmm... 28.11.03, 17:36 a ja ide i wprost nie moge sie doczekac. w koncu cos fajnego w tym smutnym jak p***a miescie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Koncert Smolika hmmm... 29.11.03, 18:01 mimo mojej sympatii do Smolika i Noviki koncert nie przyniosl mi ani troche przyjemnosci. na sali byl taki tlok ze trzeba bylo stac na bacznosc- to nie jest odpowiednia pozycja do sluchania ich muzy. poza tym kicha ze zabraklo Miki Urbaniak. humor poprawilo mi after party- powiedzmy ze sie nie zawiodlem. 10zl za wjazd na taka impreze moge od czasu do czasu wydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Koncert Smolika hmmm... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 17:46 koncert Smolika OK, chociaż Urbaniakowa nawaliła ( się ? ), ale po koncercie to już żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not Re: Koncert Smolika hmmm... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.11.03, 22:58 Tłok niesamowity. Starałam sie ruszac ale deptałam ludzi po nogach za co przepraszam < ; Jednak Smolik wypadł nieźle tylko straszliwie krótko. I Miki nie było. Odpowiedz Link Zgłoś