Dodaj do ulubionych

/Cham/ Lepper juz bez immunitetu

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 12:32
Nareszcie skończył sie ten tani teatr z lapperem.Może wreszcie sejm, poslowie i
cała reszta tzw.polityków zrobia wreszcie coś ,aby w przyszłości nie dochodziło
do tak bulwersujacych scen w polkim sejmie.Lepper /cham/zrobil z sejmu burdel i
posmiewisko.Tak jak kiedyś żyrynowski naparzał sie w dumie jakimś ruskiem tak
teraz pewnie inne agencje będą pokazywać jak w Polsce wyglada parlamenti
demokracja.
trzymam teraz kciuki za resztę chamów.Można zacząć od komisji
sprawiedliwości ,której przewodzi pani łyżwińska.
OCZYSCIC SEJM Z PRAWDZIWYCH CHAMÓW
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrafa Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 19:39
      mejmy nadzieje że polska wejdzie do ue bo jak nie to ludkowie nie dostaną kasy
      a jak nie dostaną kasy to będziem mieć drugą białoruś
      • Gość: /Cham/ Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 212.160.129.* 08.06.02, 07:30
        Trza byłó nie obiecywać inteligencjo pierdolona to byscie się nie musieli
        martwić ze wam chłopstwo gardła po podrzyna. To na poczatek riposta na ton
        wypowiedzi. Jezeli chodzi o meritum sprawy to uwazam ze Lepper jest jaki jest
        ale jest, trzeba to akceptowac bo jemu podobnych jest sporo i to oni zawsze
        robia rewolucje anie panowie inteligenci zza biurek.Lepper podtrzymuje cale te
        nasze pseudo elity na bacznosc i nie pozwala im zatopic sie w fotelach w blogim
        poczuciu wladzy i bezkarnosci jak to mialo miesce za rzadow Buzka
        [PZU,KGHM,itd]. Nie obawiam sie oto ze dojdzie do wladzy Polacy przez te
        ostanie kilka lat demokracji sporo sie nauczyli. Reaguja mniej emocjonalnie i
        bardzie przemyslenie. Warszawka niech nie boi na pewno Lepper prezydentem
        Warszawy nie zostanie.Kiedyś znajomy sadownik opowiadal mi jak dobiera psy do
        ochrony swojego sadu: Ma zawsze kilka duzych silnuch ktore robia wrazenie na
        ewentualnych zlodziejach ale koniecznie musza byc tez ze dwa male ,jak on to
        nazywal"rozuszniki" ktore sie bardziej boja i z racji tego spia bardziej
        czujnie i z byle powodu robia duzo halasu.A jak na robia duzo hlasu to ...dalej
        chyba jasne:)Dla mnie Lepper jest takim rozrusznikiem[czujkiem].
    • Gość: ErnestoG Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.06.02, 10:36
      Krzyżaku, proponuję, abyś na razie(dopóki nie dorośniesz i nie zdobędziesz się
      na coś więcej niż bezkrytyczne powtarzanie obelg pod adresem Leppera za pp.
      Piskorskimi)pisał na murach. To pozwoli Tobie zamanifestować swoje poglądy,
      może nawet trafić do szerszego kręgu odbiorców, kto wie ?
      ErnestoG
      • hiro Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu 10.06.02, 20:45
        Gość portalu: ErnestoG napisał(a):

> Krzyżaku, proponuję, abyś na razie(dopóki nie dorośniesz...
        PIJ PIWO I NIE WYPOWIADAJ SIĘ O NIKIM I O NICZYM!
    • Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 10.06.02, 15:06
      Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Nareszcie skończył sie ten tani teatr z lapperem.Może wreszcie sejm, poslowie i
      >
      > cała reszta tzw.polityków zrobia wreszcie coś ,aby w przyszłości nie dochodziło
      >
      > do tak bulwersujacych scen w polkim sejmie.
      prawda to "zadko nas odwiedzajacy Krzyzaku" ze Leper oszolomem jest ale prawda to
      tez ze politycy ktorych demaskuje potrafiacy sie pieknie wypowiadac i zachowywac
      jak przystalo na sali sejmowej, po za nia kradna jak ostatnie gnojki, wiec jak
      mam do wyboru milego i ulozonego zlodzieja wole oszoloma....

> posmiewisko.Tak jak kiedyś żyrynowski naparzał sie w dumie jakimś ruskiem tak
      > teraz pewnie inne agencje będą pokazywać jak w Polsce wyglada parlamenti
      > demokracja.
      no wyglada to niesympatycznie i reklamy nie robi polskiej demokracji ale,
      rozmiary korupcji robia jeszcze mniejsza reklame i jesli zagrania leppera
      przyniosa jakikolwiek skutek, jedna zlodziejska lapa cofnie sie na chwile ze
      strachu przed nieobliczlanym lepperem, bo nie wierze ze kogokolwiek ukaraja, reka
      reke myje to bedzie juz cos.

> trzymam teraz kciuki za resztę chamów.Można zacząć od komisji
      > sprawiedliwości ,której przewodzi pani łyżwińska.
      > OCZYSCIC SEJM Z PRAWDZIWYCH CHAMÓW
      najpierw ze zlodzieji, ze zlodzieji, chamy moim skromnym zdanie psuja tylko
      opinie (ktorej i tak nie mamy) a zlodzieje okradaja nas wszystkich...
      • Gość: krzyżak Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 20:25
        Dobra ,masz rację.Lepper ten cham opowiada wiele róznych rzeczy,nierzadko
        bliskich prawdzie ,ale tak jak to on robi ,to głowa mnie boli.Polonusie
        dwukrotnie wpadlem w Warszawie na ludzi lepperopodobnych ,czy wiesz co to za
        fajni ludzie? Może widziałes kibiców Rosji,wczoraj pokazywała Tv jak po
        przegranym meczu z japończykami sie zachowywali.Ci na których miałem
        przyjemnośc wpaść byli troche lepsi,bardzie agresywnejsi,mieli łańcuchy.
        Ja od takich chę się trzymac z dala.Czułbym dyskomfort gdybym głosował na
        takiego leppera ,widząć jak destabilizuje .Dla ludzi pokroju
        leppera,hojarskiej,łyżwińskich ,raczej chlew byłby odpowiednim miejscem na
        dysputy jak trybuna sejmowa.
        • b3ut Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu 10.06.02, 22:00
          sorry Polo, ale jeżeli uważasz Leppera wyłącznie za chama, przedkładając za to
          jego "zalety" typu demaskowanie, to trzeba przyznać, że twój kontakt z naszą
          rzeczywistością słabnie. Przypomnę ci tylko, że Lepper odkrył między innymi
          hodowle wąglika dla Talibów w Klewkach. Czy to jest wiarygodna osoba? Czy to ją
          zwalnia ze spłacania zaciągniętych kredytów? Czy każdy może publicznie
          znieważać inne osoby czy tylko Lepper? To samo się tyczy niszczenia prywatnej
          własności? Czy prawo obowiązuje każdego czy są od tego wyjątki? Czy to ty
          domagałeś się twardego egzekwowania przepisów kodeksu karnego?
          • Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 10.06.02, 22:13
            b3ut napisał(a):

> sorry Polo, ale jeżeli uważasz Leppera wyłącznie za chama,
            szczerze to nie mam na jego temat wyrobionego zdania do konca (za malo danych),
            gosc sie dos czesto zmienia ma kilka obicz, wiele osob ktore znam uwaza go za
            chama, inni za osobe ktora nie cofnie sie przed wyciagnieciem brudow jesli to jej
            pomoze w karierze politycznej, wiec jest to raczej potoczna niz moja opinia - ja
            mu nie do konca wierze ale innym jeszcze mniej :), ja tylko sygnalizuje ze wole
            chama mowiacego prawde niz inteligeta kradnacego w bialych rekawiczkach...

> jego "zalety" typu demaskowanie, to trzeba przyznać, że twój kontakt z naszą
            > rzeczywistością słabnie.
            wrecz przeciwnie, nigdy nie byl tak silny jesli chodzi o polityke mieszkajac w
            Polsce interesowalem sie nia o wiele mniej, mialem inne problemy, teraz jako ze
            mieszkam poza inetresuje sie wiecej, bo chcialbym zeby bylo warto mi wracac..

> zwalnia ze spłacania zaciągniętych kredytów? Czy każdy może publicznie
            > znieważać inne osoby czy tylko Lepper?
            osoby ktore nie zasluguja na szacunek uwazam ze nie mozna ale nalezy zniewazac...

> To samo się tyczy niszczenia prywatnej
            > własności? Czy prawo obowiązuje każdego czy są od tego wyjątki?
            oczywoscie ze kazdego!!!!
            Czy to ty
            > domagałeś się twardego egzekwowania przepisów kodeksu karnego?
            nasz kodeks karny to joke....
            nawet gdyby go exekwowano to nikomu by sie krzywda nie stala a ze nawet tak
            liberalnego nastawionego na nieszkodzenie zlodzieja wszelkiej masci kodeksu sie
            nie przestrzega jest jak jest...

• b3ut Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu 10.06.02, 22:19

>ja tylko sygnalizuje ze wole chama mowiacego prawde niz inteligeta kradnacego w
              bialych rekawiczkach...
              A to jest naprostszy trick by naprać ludzi - "jestem naturalny autentyczny,
              pogonię profesorków"
              >

> osoby ktore nie zasluguja na szacunek uwazam ze nie mozna ale nalezy zniewazac.
              Kto ma decydować, czy ktoś zasługuje na szacunek? Lepper? A może Hiro? Podobna
              klasa

> Czy to ty
              > > domagałeś się twardego egzekwowania przepisów kodeksu karnego?
              > nasz kodeks karny to joke....
              > nawet gdyby go exekwowano to nikomu by sie krzywda nie stala a ze nawet tak
              > liberalnego nastawionego na nieszkodzenie zlodzieja wszelkiej masci kodeksu sie
              >
              > nie przestrzega jest jak jest...
              Widzę że wracamy na stary grunt dyskusji o prawie karnym. Jako że jesteś pod wra
              żeniem całej Ameryki i u nas chcesz wdrożyć kodeks Hammurabiego. Cóż, przy
              odrobinie wolnego czasu poczytaj co o tym sądzą eksperci prawa karnego (jeden z
              lepszych pracuje w Toruniu)

• Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 11.06.02, 15:27
                b3ut napisał(a):

> A to jest naprostszy trick by naprać ludzi - "jestem naturalny autentyczny,
                > pogonię profesorków"
                a ja to widze tak, "mowie pieknie zgrabnie i powabnie zachowac sie potrafie wiec
                zaufania godny jestem i nikt na lapy mi ni e popatrzy, a po cichu co ukradne to
                mi ujdzie na sucho , przeciez kradna tylko chamy tacy jak ja zalatwiaja"....
                jak widzisz ronie mozna spojrzec...
                a Polacy bardzo ulegaja pozora, nie zawsze co sie smieci zloto...
                > >
                >
                > Kto ma decydować, czy ktoś zasługuje na szacunek? Lepper? A może Hiro? Podobna
                > klasa
                sa sady, ktore powinny to robic ale nie te nasze skorumpowane pelne cwaniakow..
                >
                > Widzę że wracamy na stary grunt dyskusji o prawie karnym. Jako że jesteś pod wr
                > a
                > żeniem całej Ameryki
                bardzo dalekie od prawdy, oj bardzo dalekie, pod wrazeniem nie wielu rzeczy tu
                jestem ale skutecznosc ich policji (brutalnosc) i wysokosc wyrokow jest to cos co
                moglibysmy zaimportowac...
                > i u nas chcesz wdrożyć kodeks Hammurabiego. Cóż, przy
                > odrobinie wolnego czasu poczytaj co o tym sądzą eksperci prawa karnego (jeden z
                >
                > lepszych pracuje w Toruniu)
                masz na mysli Mariana Filara (lubilem czytac jego felietony w Nowosciach -
                niestety juz nie czytam) no i coz ci specjalisci w resocjalizacje wiedza (bull
                shit) czy moze jeszcze bardziej utopijne poglady maja????

>
                >

• b3ut Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu 11.06.02, 16:00
                  po tym można poznać wykształconą osobę, że na tematy w których się słabo zna
                  nie dyskutuje ze specjalistami. Dlatego otóż wymieniony przez ciebie Profesor
                  nie dyskutowałby z tobą o wzmacniaczach lampowych, ja nie staram się udowodnić
                  kobietom wyższości ściegu krzyżowego nad prostym. A u nas jest tak że każdy zna
                  się na wszystkim. Co druga osoba jest prawnikiem i lekarzem. A skąd niby ci
                  ludzie (w tym między innymi ty) czerpią swoją wiedzę? Z kolorowych gazet? A
                  może od mądrych siąsiadów (którzy wiedzą swoje z jeszcze innych źródeł).
                  A wracając do Leppera każdy socjolog wie, że jego program jest skierowany do
                  najmniej wykształconych ludzi, pozbawionych własnego intelektu. Wierzą oni we
                  wszystko co on wygaduje. A ponieważ ta grupa w Polsce jest bardzo liczna nie
                  zdziwi mnie, jeśli Samoobrona zacznie dostawać w sondażach 30% poparcie. Dziwi
                  mnie natomiast, że ludzie nie mieszczący się w docelowej grupie Leppera,
                  obdarzeni znacznymi możliwościami intelektualnymi, dają się złapać na puste
                  gadanie. Dotyczy to głownie Ciebie Polo. Póki co umiesz powiedzieć: "Oni kradną
                  więc należy ich wsadzić". Takimi mądrymi tekstami bynajmniej nie uzdrowisz
                  sytuacji u nas, więcej zaszkodzisz. Jeśli ktoś kradnie to trzeba mu to
                  udowonić, a nie dawać innym przyzwolenie na obrażanie, czy wręcz poniżanie
                  ludzi, którym raczej bym zarzucił że są niewygodni dla Leppera niż że coś
                  ukradli.
        • Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 10.06.02, 22:18
          Gość portalu: krzyżak napisał(a):

> fajni ludzie? Może widziałes kibiców Rosji,wczoraj pokazywała Tv jak po
          > przegranym meczu z japończykami sie zachowywali.
          nie nie widzialem pamietaj ze w USA pilka sie nie fascynuja... ogolnie nie lubie
          kibicow...

> takiego leppera ,widząć jak destabilizuje .Dla ludzi pokroju
          > leppera,hojarskiej,łyżwińskich ,raczej chlew byłby odpowiednim miejscem na
          > dysputy jak trybuna sejmowa.
          i tu sie z toba zdadzam "w koncu" podoba mi sie ze lepper demaskuje ale nie
          podoba mi sie do konca jak, nie jest to niestety postac prosta i latwa w
          jednoznacznej ocenie, coz ale choc ma odwage szmbo nazywac szambem...

Uwazasz ze byloby lepiej jakby dal sobie spokoj???

• hiro Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu 10.06.02, 21:15
        polunus !po kiego ty się wypowiadasz na temat polityki w NASZYM kraju !
        nie obraź się jak zwykle ale jak będziemy pytali o robienie laski przez
        starzystką saksofoniście w usa to będziesz miał pole do popisu!
        nie wiem czy dotrze to do ciebie czy nie/pewnie nie/ale polska polityka dotyczy
        ludzi tam mieszkających a nie jakiś polunusów:-))))
        gówno cię obchodzi co robi jakiś lepper i inni!
        stary pisz o wilgoci, o pogodzie ,o cytrusach ale nie o polityce!
        bo nic o tym wiesz!i wiesz co -gówno będziesz o tym wiedział-chyba,że wrócisz
        do kraju -czego bardzo ci życzę
        pozdro hiro
        • Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 10.06.02, 22:05
          hiro napisał(a):

> polunus !po kiego ty się wypowiadasz na temat polityki w NASZYM kraju !
          > nie obraź się jak zwykle ale jak będziemy pytali o robienie laski przez
          > starzystką saksofoniście w usa to będziesz miał pole do popisu!
          > nie wiem czy dotrze to do ciebie czy nie/pewnie nie/ale polska polityka dotyczy
          >
          > ludzi tam mieszkających a nie jakiś polunusów:-))))
          > gówno cię obchodzi co robi jakiś lepper i inni!
          > stary pisz o wilgoci, o pogodzie ,o cytrusach ale nie o polityce!
          > bo nic o tym wiesz!i wiesz co -gówno będziesz o tym wiedział-chyba,że wrócisz
          > do kraju -czego bardzo ci życzę
          > pozdro hiro
          jak bedzie mnie interesowala czyjas opinia na temat tego czym sie mam zajmowac a
          czy nie to po prosze o nia jakis autorytet do ktorego ci duzo ale to duzo
          brakuje, wiec nie mow mi co mam robic...

• Gość: Polonusi Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: *.sympatico.ca 11.06.02, 12:23
            Co chcesz?

Hiro to kumpel Leppera. A ze cham? Nic nie szkodzi, nie pracuje w bialych
            rekawiczkach i DEMASKUJE (Ciebie) a wiec wszystko w porzadku.

• Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 11.06.02, 15:18
              Gość portalu: Polonusi napisał(a):

> Co chcesz?
              >
              > Hiro to kumpel Leppera. A ze cham? Nic nie szkodzi, nie pracuje w bialych
              > rekawiczkach i DEMASKUJE (Ciebie) a wiec wszystko w porzadku.
              a z czego mnie demaskuje???????
              oswiec mnie, PLEASE!!!!!
              >

• Gość: Polonusi Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 64.119.104.* 11.06.02, 18:11
                Jak to? Przeciez napisal wyraznie jaki jest Twoj stosunek do Polski i polityki
                polskiej. Czyzbys uwazal, ze nie pokrywa sie to z rzeczywistoscia? Waga opini
                Hira jest dokladnie taka jak waga opini Lepera wiec.... (a moze nawet i obrazam
                Hira?)

• Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 11.06.02, 19:18
                  Gość portalu: Polonusi napisał(a):

> Jak to? Przeciez napisal wyraznie jaki jest Twoj stosunek do Polski i polityki
                  > polskiej. Czyzbys uwazal, ze nie pokrywa sie to z rzeczywistoscia? Waga opini
                  > Hira jest dokladnie taka jak waga opini Lepera wiec.... (a moze nawet i obrazam
                  >
                  > Hira?)

za bardzo wszystko upraszczasz pisalem juz kiedys i znow musze sie powtorzyc
                  rzeczy nie sa czrnobiale maja wiele odcieni, tak jak stosunki ludzi do wielu
                  rzeczy ...
                  ale nadal nie widze w czym mnie jakoby hiro zdemaskowal, pisze co mysle i nie
                  widze w tym miejsca na zadna demaskacje :)
    • Gość: roman_ Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 212.160.129.* 11.06.02, 16:29
      Prosze Panstwa my tu sobie dyskutujemy, wymieniamy poglady i pewnym momencie
      zaczynamy sie zastanawiac jak tu usunac tego czy innego goscia. Mysle ze nic
      nam do tego. Mamy demokracje i to ona wybiera takich a nie innych
      przedstawicieli. A demokracja jest pdobno najwyzsza forma rzadow wiec
      akceptujmy jej wybory. Doswiadczmy w pelni dzialalnosci Leppera zebysmy mogli
      swiadomie wybierac kiedy przyjdzie na to pora. W koncu to nie my[wyborcy] sie
      blaznimy tylko on.Prawo ktore powinno karac tego pana za jego wybryki jest
      slabe dlatego ze slabe jest w obec prawdziwych zlodziei. Coz za problem ukarac
      faceta ktory przed kamerami wysypuje zboze z wagonow. To zachowanie Leppera
      uchodzi mu na sucho bo ta DEMOKRATYCZNA wiekszosc dobrze wie ze to jest
      stosunkowo maly problem.Wiekszosc nurtuja znacznie grubsze sprawy ktore ciagna
      sie latami i nie maja swego konca w postaci srogich wyrokow. Agresywne
      zachowania Leppera wynikaja z jego swiadomosci, o tym co sie dzieje w Polsce i
      bezsilnosci w obec tego, spowodownej tym kim jest i stosunkowo wolnym
      dojrzewaniem Polakow do zycia w demokratycznym spoleczenstwie.Jle razy jeszcze
      sie zastanwiamy widzac zlo czy zawiadomic o tym kogos czy dac sobie swiety
      spokuj przeciez to nie moje.
      • Gość: ErnestoG Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: *.torun.dialup.inetia.pl 12.06.02, 16:42
        Wrewszcie ktoś dotknął sedna sprawy. Brawo roman !
        • Gość: polonus Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: 198.138.227.* 12.06.02, 16:49
          Gość portalu: ErnestoG napisał(a):

> Wrewszcie ktoś dotknął sedna sprawy. Brawo roman !
          dolaczam sie do oklaskow!

• Gość: :) Re: /Cham/ Lepper juz bez immunitetu IP: *.enetwork.pl 12.06.02, 17:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka