arafat11 07.08.09, 22:57 wszystkich fanow dobrej muzyki zapraszamy do bydgoszczy, gdzie jutro o godz 20:00 zagra na starym rynku legendarna Armia! wstep wolny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek-jacenty Re: Armia w Bydgoszczy! 07.08.09, 23:22 arafat11 napisał: > wszystkich fanow dobrej muzyki zapraszamy do bydgoszczy, gdzie jutro > o godz 20:00 zagra na starym rynku legendarna Armia! wstep wolny! > Nazwa kapeli z dużej litery, a miasto już z małej piszesz? Wiem, wiem, Shift nie zadziałał. Trza patrzeć co się klika ;) A nie lepiej na bydgoskim forum to pisać? Tak na przykład. A jeśli chodzi o dobrą muzę, to Kobranocka dała dzisiaj zajefajny koncert w Fosie. Byłem, widziałem, słuchałem. Żałuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Armia w Bydgoszczy! 07.08.09, 23:37 Nazwa kapeli z dużej litery, a miasto już z małej piszesz? > Wiem, wiem, Shift nie zadziałał. > Trza patrzeć co się klika ;) mea culpa, mea culpa, mea culpa:-) A nie lepiej na bydgoskim forum to pisać? Tak na przykład. w bydgoszczy o tym wiadomo, pisaly o tym gazety, a w toruniu nie...a armia nie za czesto koncertuje w naszym regionie.... A jeśli chodzi o dobrą muzę, to Kobranocka dała dzisiaj zajefajny koncert w Fos > ie. Byłem, widziałem, słuchałem. > > Żałuj ;) zaluje:-) chociaz widzialem juz ich kilka razy w akcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Armia w Bydgoszczy! 07.08.09, 23:50 OK ;) Rozumiem. A jeśli chodzi o Kobrę i resztę kapeli, to zagrali dzisiaj parę kawałków z "nowej" płyty. Ma być niebawem. Pomimo, że ich widziałeś parę razy, to i tak żałuj. Kobra zaczął koncert słowami: Witam was w najładniejszym mieście na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Armia w Bydgoszczy! 07.08.09, 23:58 Kobra zaczął koncert słowami: Witam was w najładniejszym mieście na świecie :) > kazda sroka swoj ogon chwali...:-) przyslowia sa madroscia narodow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kujawiako Re: Armia w Bydgoszczy! 08.08.09, 10:37 arafat11 napisał: > kazda sroka swoj ogon chwali...:-) to akurat dobrze, ja tez chwalilbym najbardziej to co mi najblizsze, gorzej jesli grupa jedzie na koncert i w kazdym miescie mowi ze to najlepsze miasto z najlepsza publicznoscia hehe, byly juz takie kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
dychtrojber Re: Armia w Bydgoszczy! 08.08.09, 10:33 jacek-jacenty napisał: > Kobra zaczął koncert słowami: Witam was w najładniejszym mieście na świecie :) > A zakompleksieni widzowie łyknęli jak żaba wodę odzywkę i przez dwie godziny byli najszczesliwszymi mieszkańcami najładniejszego miasta na swiecie. Swoja drogą po wystepach na gminnych festynach i w marketach (nie często - za słabo rozpoznawalna grupa) każde miasto mogło wydawac się piękne. Ten topowy zespół w najbliższym czasie zagra w najładniejszych wsiach świata 16.08 -Klimontów i 29.08 Złocieniec Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Armia w Bydgoszczy! 08.08.09, 10:58 a naczelny zgorzkniały i pozbawiony honoru bydgoski śmieć, dotknięty tym, ze ktos mógł o Toruniu coś takiego powiedzieć, natychmiast przybiegł, by udowadniać, że to niemożliwe i wmawiac mieszkancom kompleksy. smiezzne sa te bydgoskie gnidy, na kazde dobre słowo o Toruniu, fanatycznie leca by pluć i je podważać. Skrzywdzeni przez los mieszkaniem w tej dzirze w dupie, odgrywaja się na szczęśliwszych sąsiadach. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kujawiako Re: Armia w Bydgoszczy! 08.08.09, 11:26 kid_cassidy napisał: > smiezzne sa te bydgoskie gnidy, na kazde dobre słowo o Toruniu, > fanatycznie leca by pluć i je podważać. Skrzywdzeni przez los > mieszkaniem w tej dzirze w dupie, odgrywaja się na szczęśliwszych > sąsiadach. dobry ten tekst, wystarczy pozmieniac bydgoszcz z toruniem i juz ma sie odpowiedz dlaczego jest tyle szczekania twojego i blue w kazdym temacie dotyczacym bydgoskich inwestycji, nawet glupiego remontu glupiego dworca pks Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Armia w Bydgoszczy! 08.08.09, 11:39 pozamieniac to sie mozesz z kolegami na kolorowe długopisy, bo tekst dotyczy bydgoskich zawistników. wasz dworzec nie jest remontowany tylko "liftingowany przez ukrainców". Remont byłby juz wielką ynwestycja " Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Armia w Bydgoszczy! 08.08.09, 23:54 Złocieniec jest OK, w Klimontowie jeszcze nie byłem, ale spróbuję kiedyś to nadrobić. Na Armię może się wybiorę... Po takiej reklamie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alquoz Re: Perfect w Toruniu 08.08.09, 21:26 Big dzieki za zaproszenie, sam lubie armie i ich przyjazdy co roku do torunia na song of songs festival (w roznych wariantach osobowych) ale akurat jutro mamy na motoarenie czaqu i perfect, i tez wstep wolny... pozdrawki, no i szkoda z zaproszenia rozmowa rozwinela sie w szczekanie bydzio-torunskie...siara jak radio maryja i tv trwam...dajce se siana co? Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Perfect w Toruniu 08.08.09, 22:33 rowniez pozdrawiam fana dobrej muzy...i normalnego forumowicza! Nie warto dyskutowac z hecerem, obrzuci wyzwiskami, a gdy zabraknie agumentow usuwa posty ze swojego forum...a mowia, ze prawdziwa cnota krytyk sie nie boi! Odpowiedz Link Zgłoś