30.01.11, 22:10
Witam, czy leciał ktoś może liniami Spanair i mi opowie jak to jest z biletem elektronicznym u nich? Z tego co zrozumiałam z maila od nich to na lotnisko musze sie stawic tylko z wydrukowanym potwierdzeniem zapłatyi i numerem rezerwacji. A odprawiam sie online lub na lotnisku?
Prosze o pomoc zorientowanych :)
Obserwuj wątek
    • Gość: LH-SEN Re: Spanair IP: *.182.254.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.11, 19:27
      Lecialem Spanair raz, we wrzesniu ubieglego roku na trasie BCN-MUC. Mozesz bez problemu odprawic sie online. Jesli nie odprawisz sie online, mozesz bez problemu odprawic sie na lotnisku podajac jedynie paszport lub dowod osobisty. W razie czego spisz sobie rowniez nr rezerwacji, czasami przy checkin prosza rowniez o niego - chociaz bardzo rzadko.
      Milego lotu!
      • trotamundos Re: Spanair 08.02.11, 16:55
        Czesc izaniew,

Spanair latalem sporo, nigdy sie nie odprawialem online - bralem po prostu numer rezerwacji (raz nawet zapisany dlugopisem na rece) i sie odprawialem normalnie w check-in albo w automacie do odprawy - wklikujesz nazwisko, numer rezerwacji i odbierasz karte pokladowa. To bardzo porzadne linie - duzo lepsze wg mnie od Iberii. Polecam calym sercem Spanair. Co dla mnie bylo tez wazne to naleza do Star Alliance wiec jesli masz lotowska karte to u nich tez dostaniesz mile za przelot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka