Dodaj do ulubionych

British Airways promocja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:00
Kilka razy korzystałem ze styczniowej promocji w BA (dni odlotowych cen).
Pare dni temu w BA rozpoczeła sie promocja która konczy sie pod koniec
stycznia ale jest duzo mniej atrakcyjna cenowo niz te które były w latach
poprzednich.

Czy macie moze przecieki czy w tym roku bedzie styczniowa promocja? Panie w
BA nic nie wiedzą ;-)).
dzieki,
dennis
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasa Re: British Airways promocja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:31
      Jezeli Panie w BA nie wiedza, to raczej inni nie beda mieli przeciekow. Chyba
      ze odpowie Ci pricing manager ...ale powodzenia w szukaniu ;)
    • tropikey Re: British Airways promocja 22.12.05, 19:21
      cześć,
      nie wiem, czy mówimy o tej samej aktualnej promocji, ale jak dla mnie, to ceny
      wydają się być bardzo atrakcyjne (może oprócz Australii i Nowej Zelandii),
      szczególnie w kieunku amerykańskim - Belize, Curacao, Jamajka - wszystko w
      granicach 2.500 zł. z opłatami! Gdy 2 lata temu lecieliśmy na Tobago, kupiliśmy
      bilety na promocji styczniowej i kosztowały właśnie 2.500 od os. dorosłej, tak
      więc nie ma różnicy. No a Papeete za 4.600 - też dobra cena. Gdyby nie to, że
      na styczeń mamy już kupione bilety na Mauritius, z pewnością coś bym wybrał z
      tego, co teraz oferuje BA. Ciekawe tylko, jakie są warunki taryfowe...
      Bartek
    • Gość: jur Re: British Airways promocja IP: *.chello.pl 04.01.06, 21:37
      Od dzisiaj promocja AirFrance-KLM
      • Gość: leon Re: British Airways promocja IP: *.stb.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 04.01.06, 22:26
        ...dla mnie British do Brazylii to sie nie popisal , wygrywa Iberia i
        faktycznie KLM znow wspaniala promocja , czyli piekna cena , piekna osluga +
        interaktywna telewizja w 777 tak ze az milo spedzic 12 godzin w samolocie .
    • Gość: Kasa Re: British Airways promocja IP: *.internet.v.pl 04.01.06, 22:48
      Dnia/dni ODLOTOWYCH CEN w tym roku nie bedzie. Na pocieszenie zostaje to co
      teraz BA ma. Dla tych, ktorym nie przeszkadza wylot z Berlina polecam
      niekonczaca sie promocje KLM...ktore trwaja nawet do miesiaca, a nie tak jak ta
      ktora teraz sie zaczyna 5-9.01 AF/KL z Warszawy 5 DNI *ktore wstrzasna swietem*
      hahahahahahahha.....
      • Gość: Tamtam Re: British Airways promocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:49
        Witaj Kasjerze!
        Czy jestes pewien, ze Dni odlotowych cen BA nie bedzie? Zawsze byly w drugi
        weekend stycznia. W dobrej cenie kupowalem wowczas bilet do Harare.
        Tamtam
        • Gość: Kasa Re: British Airways promocja IP: *.internet.v.pl 11.01.06, 08:46
          Oj nie bedzie nie bedzie, chyba ze jest to totalna niespodzianka. Info jest z
          BA, ze nie ma co liczyc na odlotowe ceny, trzeba korzystac z tego co maja
          teraz
          • Gość: Tamtam Re: British Airways promocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:47
            Dzieki za szybką odpowiedź!
            Jedyna nadzieja w tym, ze dwa lata temu kilka dni przed promocja tez mi tak
            mowili, a po tym byla. Jezeli nie bedzie, poczuje sie zawiedziony. W koncu jak
            sie tworzy nową świecką tradycję, to zobowiązuje...
            A może pomożesz na dostać sie do Harare w połowie lutego? Chcialbym wyleciec z
            Gdanska, ale moze byc tez W-wa lub Berlin. Powrot po 2 tygodniach.
            • Gość: Kasa Harare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:29
              British Airways bez promocji kosztuje 3401 pln z oplatami /ale bez oplaty za
              wystawienie biletu/. Nie wiem jak leciales w zeszlym roku, ale teraz rozklad
              jest taki ze w drodze powrotnej musialbys nocowac na wlasny koszt w Londynie.
              Albo leciec Harare Jo'burg Londyn Warszawa ale to jest drozsze 3546 pln /plus
              oplata za wystawienie biletu/.
              KLM Warszawa Amst. Jo'berg Harare i powrot tak samo kosztuje 3388 pln, ale
              trzeba spac w Johannesburgu.
              British Airways z Berlina via Londyn i nie trzeba spac z powrotem ok. 3200 pln

• Gość: Tamtam Re: Harare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:46
                Noc w Londynie jest juz od 3 lat.
                Dzieki za pomoc w ustaleniu cen!!!
                Dlatego zawsze czekalem na tę promocję... Razem z wszystkimi oplatami wychodzilo
                ok. 2500PLN. Nie trace nadziei. Do weekendu poczekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka