Gość: skylark-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 12:50 Będę miała równo 1h20 min. więc trochę się stresuję, tym bardziej, że jadę zupełnie sama :) Ktoś może wie jak daleko jest z Terminalu 1 na 4??? Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turystka Re: przesiadka na Heathrow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=36342540&a=36343557 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:51 Bardzo dziękuję za informację. A może orientujesz się ile czasu może mi zabrać przemieszczenie się z jednego terminalu na drugi? Bo jak już wspomniałam czasu na przesiadkę będzie niestety mało... Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: przesiadka na Heathrow 20.04.06, 19:25 czasu starczy jeżeli dostaniesz te 80 minut, ale czy dostaniesz okaże się jeszcze na okęciu. czym lecisz na LHR i czym dalej? odnoszę wrażenie że BA rzadziej musi kręcić kółka przed londynem niż LO. jeżeli i do londynu i dalej Britishem, ich problem, nie twój, jak się dostawić na miejsce. niedawno wylot BA z warszawy miałem opóźniony o ponad godzinę, bo wcześniej na LHR była mgła, samoloty lądowały na przyrządach, co oznacza zwiększenie odstępów między lądującymi z około minuty do blisko 3 minut, i już w sali odlotów na okęciu wiedziałem że do SFO polecę późniejszym rejsem. i że przepadnie zarezerwowane mieejsce przy oknie. ale nie wszędzie jest ten późniejszy rejs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:59 Lecę do Londynu z Berlina z Qantas Airways, a potem do Sydney też tymi liniami. Zostaje mi tylko modlitwa, żeby nie było żadnych spóźnień ;) Raz jeszcze dzięki za wszystkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: przesiadka na Heathrow IP: 80.241.130.* 21.04.06, 12:05 czyli lecisz do Londynu Britishem, bo Qantas do berlina nie lata, ma tylko code- shares z BA. z londynu też możesz lecieć britishem albo qantasem mając bilet i nr lotu qantas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:18 Tak, zgadza się - na bilecie jest napisane, że lot jest "operated by British Airways". W tym przypadku nie pogniewałabym się gdyby samoloty BA miały pierszeństwo przy lądowaniu ;D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: przesiadka na Heathrow 21.04.06, 20:49 Obstawiam ze zdazysz, ale bedzie troche nerwowo :-) Przynajmniej ja juz pare razy sie w takim czasie zmiescilem. Przed lotem do Londynu popros o miejsce przy korytarzu, tak blisko wyjscia jak sie da. Na tym mozna zaoszczedzic jakies piec minut... Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 09:50 Dzięki za wszystkie rady :) Odpowiedz Link Zgłoś