Dodaj do ulubionych

przesiadka na Heathrow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 12:50
Będę miała równo 1h20 min. więc trochę się stresuję, tym bardziej, że jadę
zupełnie sama :)
Ktoś może wie jak daleko jest z Terminalu 1 na 4???
Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: turystka Re: przesiadka na Heathrow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=36342540&a=36343557
      • Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:51
        Bardzo dziękuję za informację. A może orientujesz się ile czasu może mi zabrać
        przemieszczenie się z jednego terminalu na drugi? Bo jak już wspomniałam czasu
        na przesiadkę będzie niestety mało...
        • frequentflyer Re: przesiadka na Heathrow 20.04.06, 19:25
          czasu starczy jeżeli dostaniesz te 80 minut, ale czy dostaniesz okaże się
          jeszcze na okęciu. czym lecisz na LHR i czym dalej? odnoszę wrażenie że BA
          rzadziej musi kręcić kółka przed londynem niż LO. jeżeli i do londynu i dalej
          Britishem, ich problem, nie twój, jak się dostawić na miejsce.
          niedawno wylot BA z warszawy miałem opóźniony o ponad godzinę, bo wcześniej na
          LHR była mgła, samoloty lądowały na przyrządach, co oznacza zwiększenie
          odstępów między lądującymi z około minuty do blisko 3 minut, i już w sali
          odlotów na okęciu wiedziałem że do SFO polecę późniejszym rejsem. i że
          przepadnie zarezerwowane mieejsce przy oknie. ale nie wszędzie jest ten
          późniejszy rejs.
          • Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:59
            Lecę do Londynu z Berlina z Qantas Airways, a potem do Sydney też tymi liniami.
            Zostaje mi tylko modlitwa, żeby nie było żadnych spóźnień ;)
            Raz jeszcze dzięki za wszystkie informacje!
            • Gość: frequentflyer Re: przesiadka na Heathrow IP: 80.241.130.* 21.04.06, 12:05
              czyli lecisz do Londynu Britishem, bo Qantas do berlina nie lata, ma tylko code-
              shares z BA. z londynu też możesz lecieć britishem albo qantasem mając bilet i
              nr lotu qantas.
              • Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:18
                Tak, zgadza się - na bilecie jest napisane, że lot jest "operated by British
                Airways". W tym przypadku nie pogniewałabym się gdyby samoloty BA miały
                pierszeństwo przy lądowaniu ;D
                Pozdrawiam
    • brtlmj Re: przesiadka na Heathrow 21.04.06, 20:49
      Obstawiam ze zdazysz, ale bedzie troche nerwowo :-) Przynajmniej ja juz pare
      razy sie w takim czasie zmiescilem. Przed lotem do Londynu popros o miejsce przy
      korytarzu, tak blisko wyjscia jak sie da. Na tym mozna zaoszczedzic jakies piec
      minut...

Bartek
      • Gość: skylark-a Re: przesiadka na Heathrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 09:50
        Dzięki za wszystkie rady :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka