Gość: mika IP: *.lanet.net.pl 22.04.07, 16:05 wiecie gdzie mogę kupićtani bilet jw. pzdr.m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emir [...] IP: *.aster.pl 22.04.07, 17:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: Lot na Mauritius Listopad 22.04.07, 18:00 rzeczywiście, Emirates mają dobre ceny. Ale w grę wchodzi jeszcze www.condor.de (w Polsce reprezentuje ich Aviareps, czyli to samo biuro, które jest przedstawicielem Emirates) www.ltu.de www.airmauritius.com (w ich biurze w Szwajcarii pracuje Polka, która ma wiedzę o możliwościach dolotu z Polski) i jeszcze kilka innych (np. Austrian Airlines i chyba też SriLankan). Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej [...] IP: *.acn.waw.pl 22.04.07, 23:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: Lot na Mauritius Listopad 23.04.07, 11:09 cześć, jeśli ta uwaga była do mnie, "pidżej", to nie rozumiem, o co chodzi? Ktoś pyta, gdzie można kupić tani bilet, więc podpowiadam, gdzie można szukać. To wszystko. Nie mam czasu, żeby szukać dla kogoś konkretnej oferty, tym bardziej, że nie podał konkretnego terminu. A z tą "kryptoreklamą nieistniejącego biura podróży" to już wogóle nie kapuję. Pomijając to, że trudno reklamować coś, co nie istnieje, nie wiem jakież to nieistniejące biuro ja reklamuję? Zamiast tracić czas na wydumane zarzuty, lepiej pomóż, jak ktoś pyta... Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Lot na Mauritius Listopad IP: *.acn.waw.pl 23.04.07, 11:16 było do emira, co widać jak na dłoni - a emiraty nie mają biura w warszawie. natomiast "pomoc" taką jak od emira widzę tu już po raz enty. niech jeszcze powie jak dolecieć emiratami z jedną przesiadką, jak taki pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euroholiday Plus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 Re: Lot na Mauritius Listopad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:38 W Polsce linie lotnicze Emirates są reprezentowane przez firmę Aviareps. Ta sama firma jest również przedstawicielem Condor'a. Podany telefon jest aktualny. Co do ceny, w innym linku już pisałam ile kosztuje bilet. Nie musisz kupować biletu w Warszawie, idź do najbliższego biura podróży, które sprzedaje bilety IATA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: Lot na Mauritius Listopad IP: *.aster.pl 23.04.07, 20:58 Dokladnie tak. Jesli ktos nie rozumie, ze linia moze miec wlasne biuro w formule Generalnego Agenta Sprzedazy, to znaczy, ze niewiele rozumie z tego, co sie dzieje w lotnictwie. GSA w 100% pelni funkcje wlasnego biura linii, uwalniajac ja od kosztow zwiazanych z jego prowadzeniem. Dla przypomnienia, Aer Lingus reprezentowany jest w calej Europie przez GSA, podobnie jak Singapore i Air Canada na przyklad w Rosji. Rowniez Emirates korzysta z tego rozwiazania, bo zalety ousourcingu doceniaja wszystkie dobrze zorganizowane linie lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: Lot na Mauritius Listopad 23.04.07, 21:36 myślę że można wtedy mówić o przedstawicielu. zaraz się dowiem że np Indian Airlines ma biuro w Warszawie - bo można wystawić bilety na kodzie 169? zresztą nie o to chodzi - chodzi o nadużywanie forum do darmowej reklamy. kto tego nie widzi, niewiele rozumie z tego co się dzieje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: Lot na Mauritius Listopad IP: *.aster.pl 23.04.07, 22:53 Generalny Agent Sprzedazy (GSA) to scisle okreslone pod wzgledem prawnym rozwiazanie. Nie polega bynajmniej na tym, ze ktos sam nazwie siebie repezentantem jakiejs linii. Tak samo, jak nazwanie czegos reklama nie wystarcza, by to cos faktycznie bylo reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: Lot na Mauritius Listopad 24.04.07, 16:11 bronisz nadużywania forum bo masz na drugie Emir? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik bez przesady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 17:57 Nie przasadzajmy..bo bedziemy sie zachowywac jak TVP, ktora mowi o firmie, bez podawania nazwy, bo to moze byc..reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: bez przesady IP: *.lanet.net.pl 10.06.07, 18:51 to dalej nie wiem jak i gdzie szukac. a na 3 tygodnie by sie wybrało Odpowiedz Link Zgłoś