Dodaj do ulubionych

Przepisy na paste z awokado

27.05.12, 23:54
wczoraj wyprobowalam przepis ,taki troche wziety z glowy ,troche z Meksyku.Polaczenie awokado z musztarda dijon -pychota!
Przepis i zdjecia na moim blogu

sznupkowiewpodrozyzycia.blogspot.co.uk/2012/05/jajka-faszerowane-z-awokadoczyli-na.html

Tekst linka
Obserwuj wątek
    • Gość: Y. Re: Przepisy na paste z awokado IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.12, 20:33
      Kolejny blog jest tak beznadziejny, że nie radzi sobie bez spamu i wyżebranych wejść? Może skasuj, skoro nie potrafisz pisać go interesująco.
      • sznupkowie Re: Przepisy na paste z awokado 03.06.12, 01:31
        ależ nie denerwuj się,Ciebie kiedys też ktos doceni...:-D.....troche wiary w siebie i mniej goryczy,a życie wyda Ci sie piękniejsze..:)Mój blog ma się bardzo dobrze,ale za rade dziekuje..:)
        • Gość: Y. Re: Przepisy na paste z awokado IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 16:47
          Jeśli miałby doceniać mnie za nachalny spam i promowanie kiepskiego bloga, który bez błagania o wejście kompletnie sobie nie radzi to dziękuję, na takim wyżebranym, żałosnym "docenianiu" mi nie zależy. Jeśli nie masz odwiedzin bez żebrania o nie to wniosek jest jest jeden - prowadzisz beznadziejnego bloga, skasuj i przestań się ośmieszać. Gdyby twój blog naprawdę dobrze sobie radził nie spamowałabyś, bo to żałosne.
    • masterchef2012 Re: Przepisy na paste z awokado 13.06.12, 15:01
      www.tvn.pl/showbiz/kultowy-show-kulinarny-na-antenie-tvn-zglos-sie,47571,934.html
      Serdecznie zapraszamy na casting do nowego programu TVN - MasterChef !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka