Gość: Truskaweczka IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 01.06.05, 11:15 Grzybek? Przecież to przepis na omlet :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzo Re: Grzybek z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:50 omlet to bez mąki. A z mąką to grzybek. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Grzybek z truskawkami 06.06.05, 03:43 Od kiedy omlet się robi z ubitymi na pianę białkami?... Odpowiedz Link Zgłoś
j-lee Re: Grzybek z truskawkami 13.06.05, 16:40 wtedy kiedy się chce aby był puszysty Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: Grzybek z truskawkami 06.06.05, 11:25 omlet z maka? To jakas herezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Grzybek z truskawkami IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 13.06.05, 11:00 czy ktos wie, dlaczego grzybek siada? pamietam z dziecinstwa grzybek babci: był puszysty, pachnacy i duz. moj siada niestety, w niczym nie przypomina babcinego. możecie zdradzic mi tajemnice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Grzybek z truskawkami IP: *.catv.net.pl 04.01.06, 22:00 Grzybek nie lubi skoków temperatury,najlepij wykładać go na ciepły talerz (ale tez potrafi usiasc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Grzybek z truskawkami IP: *.crowley.pl 14.04.06, 14:29 Mnie "siadał", kiedy dodawałam za dużo mąki. Teraz robię rzadsze ciasto i wychodzi idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadnaWysokaKotka Re: Grzybek z truskawkami IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 03.05.06, 06:16 Grzybek to jest tylko nazwa, i jak zrobisz prawidlowo... to to nawet nir przypomina omletu, sprobuj zanim bedziesz krytykowac, truskaweczko, DZIEKUJE, moja siostra robila mi grybki kiedy bylam mala, nie wiedzialam przez tyle lat jak je zrobic, serdeczne podziekowania i buziaczki (ze szescia) Dziekuje, dziekuje, dziekuje. Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Grzybek z truskawkami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.07, 11:03 Do omletu nie dodajemy mąki :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Grzybek z truskawkami 01.11.08, 16:24 A do wątku nie dodajemy postów, jesli nie mamy nic mądrego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kieras Omlet - grzybek z truskawkami IP: *.171.213.127.awakom.net 26.06.09, 14:05 Coś pysznego! Najlepszy omlet jaki istnieje. Nawet pomimo mąki :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Omlet - grzybek z truskawkami IP: *.chello.pl 22.08.09, 16:17 no pewnie ze z mąką, bo to jest GRZYBEK a nie "omlet" !!! pycha, jak bylam mala to babcia robila mi wlasnie grzybek, je sie go na slodko z cukrem albo z dzemem, mozna tez z nutella lyb syropem, owocami ( co kto lubi) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Grzybek z truskawkami 24.08.09, 21:03 już truskaweczek nie ma :-( a te mrozone nie sa takie dobre :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Omlet - grzybek z truskawkami IP: *.w2-3.abo.wanadoo.fr 06.06.11, 17:49 30 lat nie jadlam tego omleta grzybka ,oszaleje z radosci,uwielbiam,szybki,pyszny deser.Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś