Gość: Kucharka IP: 83.17.16.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 14:31 ten placek jest obrzydliwy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baśka Re: Deser łabędzi puch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:21 Co ty gadasz,to świetne ciacho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Deser łabędzi puch IP: *.nat.kon.tvknet.pl 09.11.06, 00:48 obrzydliewe -jak czytam jak to się robi.ble.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti. Deser łabędzi puch IP: *.dolsat.pl 12.08.08, 16:41 jadłam to ciasto i jest bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: Deser łabędzi puch 09.12.08, 14:19 Piekłam i jadłam te ciasto jest pyszne, tak samo orzekli moi biesiadnicy. Upiekłam również na przyjęcie imieninowe do biura mojej bratowej i dostałam wiele gratulacji i prośbę o przepis. To nie można powiedzieć że jest obrzydliwe, jeszcze raz podkreślam jest wyśmienite. Z drugiej strony każdy przepis można z kasztanić nie przestrzegając receptury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Deser łabędzi puch IP: *.leon.com.pl 10.12.08, 20:17 Ciasto jako biszkopt jest super pulchne rozplywa siew ustach, ale jadlam bez tego kremu. Krem mnie zainteresował, ale nie znosze kokosu, może ktś ma pomysł czym można go zastąpić w tym kremie Odpowiedz Link Zgłoś