Gość: Carla IP: *.stk.vectranet.pl 06.09.06, 13:25 Przepis bardzo dobry,ja lubię jeszcze dodać do mięsa lekka podsmażoną na oliwie lub oleju czerwoną paprykę! Polecam ! Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chojna Pieczeń rzymska IP: *.icpnet.pl 23.11.06, 14:03 Pieczeń wręcz idealna!:) Bardzo polecam ten przpis! mmmmm.... Pychaaa :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Defenders Pieczeń rzymska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 13:01 Fantastyczny przepis, moja propozycja dotyczy dodania pomiędzy jajkami,drobnych pieczarek konserwowych i posypania po pieczeni gorczycą... Polecam, niebo w gębie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignalina Re: Pieczeń rzymska 07.11.07, 21:48 Bardzo fajnie wyszło. Jedliśmy na ciepło z sosem pieczeniowym - super. Przeszkadzała mi tylko ta cytryna, ale może za dużo dodałam, bo wciskałam "na oko" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiga Re: Pieczeń rzymska 08.11.07, 21:47 uuuuuuuuuuuuu przepis się nie otwiera, poradźcie coś;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
sziszunja Re: Pieczeń rzymska 12.11.07, 09:10 Ja nasmarowuje kurczaka masłem ziolowym(mozna np kerrygold) zadnych oleji i margaryn. Ziola nadaja niesamowity aromat potrawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Pieczeń rzymska IP: *.chello.pl 19.11.07, 16:14 Z tym masłem to niezły pomysł, z resztą ja za olejem w ogóle nie przepadam. Gdzieś mi mignął w sklepie ten keryygold, to następnym razem jak będę robic pieczen, to skorzystam z twojej podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kylie-0 Re: Pieczeń rzymska 10.12.07, 08:43 No ja dopiero niedawno odkryłam kerrygold, pieklam juz na zwyklym ciasto- wyszło super, ziolowego jeszcze nie próbowałam, ale niedługo tę pieczeń zrobie wiec sie przekonam co to za cudo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Pieczeń rzymska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 09:55 Mielone z indyka ,pokrojona cebulka, czosnek,jedno jajko przyprawy pieprz,sol,chili,czerwona papryka pokrojona w kostke.Skladniki dobrze wymieszac, pol porcji wlozyc do foremki wzdluz ulozyc cale jajka ugotowane na twardo uzupelnic pozostala czescia mielonego.Piec ok.1 godz.w 200 st. Odpowiedz Link Zgłoś